היי אתם!

היי אתם!

היי אנשים, מה המצב? אני פה דיי הרבה מדפדפת בהודעות ... אז כך..קוראים לי מורן , ואני בת 19 מבת-ים..(אם יש כאן מישהו מהעיר הזאת....let me know ) אני שומעת את המוזיקה הזאת מאז שיצרו אותי... בעיקר אני אוהבת את סאונדגארדן כריס קורנל גאון, אליס אין צ'יינס מעולים, מאד הוני, בליינד מלון, טאד, מלבינס, פרל ג'אם, נירוונה , סקרימינג טרי, מלון הדס, הול,גרין ריבר , סטון טמפל פיילוטס, טמפל אוף דה דוג, אממ יש עוד אבל אלה העיקריים, אממ ... אני מקווה שתחדשו לי כי הנושא הזה נטחן וקצת מת .. sad but true אני לא הכי זקנה כאן נכון?

neitche

New member
לא יודע אם חידשתי אבל אולי

מארק לאנגן (הסולן של הסקרימינג טריז) - יש לו 5 אלבומי סולו גאוניים במיוחד FIELD SONGS. לא בדיוק גראנג' אבל לא פחות טוב.

queenforaday

New member
אבל למה

הפזמון של בלאק הול סאן לחתימה? עם כל אהבתי אליהם- חרא שיר.

בקשר לשיר נכון...לא יודעת למה...

זה השיר שהכי נדבק אליי חבריי, (השיר היחיד של סאונד שהם מכירים..) אז השיר הזה רודף אותי!!

queenforaday

New member
ממש חבל,

כי זה מייצג את סאונדגארדן בצורה לא נכונה בכלל. אני לא יודעת איזה שיר אני לא אוהבת יותר- בלאק הול סאן או ספונמן

queenforaday

New member
כן, דוגרי. זה פשוט שיר מפגר...

אפילו שג'ף אמנט היה זה שהציע את הרעיון... לא זוכרת איך הסיפור המדויק הולך.

George W Bush

New member
זה שיר של סיטיזן דיק

זה היה בהתחלה רק כותרת פיקטיבית לשירים פיקטיביים ללהקה הפיקטיבית citizen dick, שהיא בעצם הלהקה שפרל ג'ם שיחקו בסינגלס. אני לא יודע מי היה הראשון שחשב על השם הזה אבל הוא נלקח מ"ארטיס-איש-הכפית" שהוא בדרן רחוב סיאטלי אמיתי שתופף בכפיות ברחוב וכל האנשים שם חיבבו אותו, אז הם בהתחלה הם קראו שיר פיקטיבי על שמו. אחרי זה כנראה היה לכריס קורנל משעמם והוא החליט לקחת את הכותרת ולעשות ממנה שיר אמיתי, ולפי דעתי הכפיות ששומעים בספונמן הם גם תיפוף של ארטיס הספונמן.

Lakini

New member
אפרופו "סינגלס" וסיטיזן דיק...

קודם כל, אני חייבת לציין ש"סינגלס" הוא אחד הסרטים היותר גרועים שיצא לי לראות, ובאמת הדבר השווה היחיד בו הוא המוזיקה (טוב... אני לא מחדשת כאן לאף אחד... מישהו אשכרה נהנה מהעלילה המפגרת שלו??...) אבל למה פרל ג'אם הרגישו צורך להפוך את עצמם ללהקה פיקטיבית בסרט???? בגלל כל הקטע של ההתמסחרות?

Hairspray Queen

New member
סינגלס....

הסרט חביב, לדעתי אפשר להוריד את כל החרא עם לינדה וסטיב, כמובן שקניתי את הסרט בשביל המוסיקה, אבל יש את הקטע שנורא הצחיק אותי, עם השיר "tuch me im dick" (למי שלא הבין את הבדיחה או לא מכיר- יש את השיר tuch me im sick...( ואם אני לא טועה יש מעין ירידה על נירוונה כשקליף אומר שיש להקות שממוסחרות כמו מלבין כביסה (bleach)

למעלה