היי.....אתם...

היי.....אתם...

באתי לפה עם הנץ החמה... ומה מצאתי...גרין קארד ללא הגרלה... וכולם ישנים להם בשלווה... כאילו אין הכנות לחגיגה... אז...בבקשה... להתעוררררררררררר....... מכורה לאהבה.

רויתקה

New member
אהבה?

לאיזה מאהב את מכורה? איטלקי? לטיני? או אחד שיאהב אותך סתם כך.....???? הכי חשוב.... שיקבל אותך כמו שאת.... כי לשנות ולהשתנות עבור אדם אחר לא מועילה... ביי אגב.. את יוצאת לחגיגה הערב?

מצטערת...לא הולכת למסיבה...

מחר תספרי לי עליה פרטים... ואיך היה אפרוח... בין הגלים... שמעתי שאפרוחים לא יודעים לשחות....חחח סתםםםםםם אני מתה על האפרוח הזה.... והוא אותי לא רוצה.... אולי תגידי לו איזה מילה... שאותי יאהב בחזרה... ואז אתן לך נשיקה... ונצטרף למסיבה... שאפרת עושה... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
בקר טוב:)) מממממ....התעוררתי....

לפני שעה... איזה כיף להיות בחופששששששששההההה! מתמתחת ממממממ....בהנאה..! וואוו מכורה - עם הנץ החמה? בשעה כזו הציפרים אצלינו בכפר מסתתרות בינות לעצים, לא שומעים מהן ציוצים...שקטות יושבות מנומנמות... סתם כך מחכות...(למי? - למה? ממממ...איזה שקט , איזו שלווה...!) הפרות דיצה, שולה, שוש וניצה - חולמות - עיניהן מפלבלות...על השוורים החתיכים שראו אתמול בין השיחים...רק עדנה הפרה...שנתה נודדת...את שוקי הפר כללללללל כך אוהבת...מה עושים? - לא נרדמים...אווי, אוייה , איזו צרה...הוא , שוקי יקירה - כך שמעה...מיועד להרבעה עם...הקלפט`ה של השכונה... הכלבים , החתולים - שלא לדבר על הנחשים...כל שאר החיות והחרקים...אף אחד עדיין , לא פקח כאן רבע עין...הכל שקט - הכל רגוע - - - מממממ......חלום ליל קיץ - חלום פרוע...רק אני כאן מפרה...את שלוותם הדשנה...בוקר צהריים נפלאאאאאאאאאאאאא לך ולכל הממלכה:))) מואהההההההההההההההההההההההה

למעלה