היי, אשמח מאוד לעזרה

wu-wei

New member
היי, אשמח מאוד לעזרה

היי אני בעלת עסק פרטי (וגם מעט שכירה)- אני מורה למחול, יש לי קבוצות ולא מעט תלמידות,. כבר מעל 10 שנים. אני הקמתי את העסק, החל מהשיווק, דרך עיצוב, מערכי שעור, אדמינסטרציה ועוד וכמובן הדרכה וגם עובדת עם נשים בהריון אבל יש ילד ואני צריכה לפנות ערבים ולכן מחפשת עבודה לבוקר עד אחה"צ.... יש לי תואר 1 מהאוניברסיטה (פילוסופיה וחינוך) ומעבר לזה הניסיון שכתבתי למעלה (ועוד כמה דברים) אני טובה באירגון, אדמינסטרציה, ראש גדול, יחסים עם אנשים, אנגלית ועוד ועוד אבל(!!!) לא מוצאת כלום חיפשתי באתרי דרושים בדברים של אדמינסטרציה ובינתיים לא חזרו אלי, כנראה כי אין לי ניסיון במשרד, ואני לא רוצה להיות מזכירה ולא מכירות אני כבר אובדת עצות, זקוקה לעבודה ממש דחוף האם למישהי/ו יש רעיון או המלצה לאן לפנות או מה לחפש?? כמובן שהייתי שמחה לעשות משהו שיותר יפתח את התחום בו אני עוסקת, אבל רוב העבודה בתחום זה היא, כאמור, אחה"צ ובערבים ואותם (לפחות את חלקם) אני צריכה לפנות כמו כן, אין לי עכשיו תקציב ללכת ללמוד משהו חדש או לעשות קורסים... אציין שאני מאזור המרכז, צריכה שהעבודה תיסתיים עד 16:00 ושכר סביב 5, 6 תודה מראש

wu-wei

New member
היי עופר

אני בת 39 העניין הוא שהרוב הגדול של התלמידות עובדות בבוקר ואין כמעט ביקוש לשעות כאלה וגם מה שאמצא, לא נראה לי שיספיק לגובה ההכנסה שאני צריכה... אני מלמדת מחול מזרחי, לא משהו שאפשר ללמד בסיטונאו8ת בבתי ספר לילדות וכד' (אם כי יש לי גם קבוצות לילדות, אבל זו נישה, לא משהו פופולארי כמו ג'אז ובלט)

תשובה נסי להשתלב בעבודה בבית ספר לריקוד, אפילו בתור מזכירה או מארגנת (לפחות תבדקי אפשרות כזו). לא הבנתי את עניין התלמידות עובדות בבוקר (את מתכוונת לומדות...). הבעיה עם מעסיקים היא פעמים רבות הגיל (לצערי זה כך) ואז אנשים מוכשרים לא מגיעים לריאיון, אבל הדרך היחידה היא להמשיך לנסות.

wu-wei

New member
אני באמת שמה דגש בחיפוש

על בתי ספר לריקוד, בינתיים לא כ"כ מוצאת, רק מעט בנוגע לתלמידות, רוב קהל היעד שלי הן נשים עובדות ואימהות שעסוקות בשעות הבוקר צהריים ומתפנות לבוא לחוגים רק בשעות הערב תודה רבה, אמשיך לנסות

shani ls

New member
זה קשה לחפש עבודה

אבל אל תתיאשי ! ועצה הכי טובה שאוכל לתת לך היא שתשלחי מיוזמתך קורות חיים למקומות שהם רלוונטים בשבילך ואפילו תתקשרי למחלקת משאבי אנוש ותשאלי אם יש משרות פנויות (למשל בבית ספר לריקוד). גם למקומות שלא פרסמו שום משרה פנויה. זה בהתחלה נראה כמו צעד "נואש" אבל לפעמים זה בדיוק האסרטיביות שתביא אותך למקום העבודה הבא שלך ! שיהיה בהצלחה ! זה ממש לא בלתי אפשרי !

למעלה