היי ----אשמח לפידבק

dudy52

New member
היי ----אשמח לפידבק

היי ,
אני מעצב בשביל הכיף כדי לצבור ניסיון וכו'..
אשמח לתגובה ללוגו שעיצבתי לבית החולים נהריה.
הוא בנוי מהאותיות ב' ו- נ' (בית חולים נהריה).

תודה,
דוד

הי דוד, לדעתי בתור התחלה, בהחלט נחמד...

אהבתי את הסגנון הנקי, משדר רוגע, מתאים לבית חולים. מניסיוני עם לא מעט לקוחות, לקוח אוהב במיוחד בתחום העיצוב מיספר סקיצות להתרשמות ולבחירה.
זה גם מקובל בכלל בתחום הפרסום הויזואלי. אגב בי"ח מודע לעיצוב, או שזה עצמאי לחלוטין כהתנסות בלבד?
אתה מוזמן לשלוח עוד סקיצות אם תהיה מעוניין.
בהצלחה

Yonatan Frenkel

New member
דודי שלום ובהצלחה !

הסגנון אמנם נקי ורוגע, אולם לדעתי הוא כללי מדי ואינו משדר את המסר הרצוי למוסד הרפואי.
האם הלוגו שיצרת מתאר את הערכים שכתבת ב"בריף" ?

dudy52

New member
יונתן

אני מבין על מה אתה מדבר, וגם ניסיתי למצוא קשר בצורה הצורה הכי ברורה היא מגן דוד , אבל כשעברתי על כל מיני לוגואים שונים של בתי חולים (לדוגמה -הלל יפה - http://hy.health.gov.il/?CategoryID=253 ) לא ראיתי את הצורניות של מגן הדוד חוזרת, לכן כיוונתי עצמי לכיוון של ניקיון, אסתטיות ומקצועיות, נראה שזה גם מה שהלוגו משדר, תודה על התגובה.

dudy52

New member
לוגו שמתקשר

זו אחת הסקיצות שבה כן יש קשר לרעיון הבריאות, הקשר הברור, אבל זה נראה לי פחות מוצלח.

dudy52

New member
תודה מוטי

עשיתי מס' סקיצות אבל זו הסקיצה ,לדעתי, הכי מוצלחת...בכל מקרה, זה סתם בשביל ההתנסות, בית החולים לא יודע מכך וכנראה שגם לא ידע..

dobo

New member
זה נראה כמו טוסיק (או ציצי)

כן, יש משהו נעים בצבעים. למרות שקצת יותר מידי צבעים מתחלפים שם.
באות נ' למעלה השארת איזו חתיכה כתומה שכנראה לא קיבלה גרדיאנט כמו שצריך.

החלק העליון של האותיות נראה, לפחות על המסך שלי, קצת לבן מידי.
זה מאבד את המסגרת ואת המשקל של האות.

האות ב' לא נראית כמו ב'.
אני לא מוצא היגיון לקחת את האות ב' ולהשמיט את ה-ח'; או שאתה מתייחס ל"בית חולים" או שלא.

הסמל מגן דוד בתחום הרפואה, כמעט תמיד מתקשר למד"א, ולכן הוא לא סממן אופייני לבתי חולים.

הלוגו צריך לתת ערך מוסף.
לא מספיק רק להציג את האות הראשונה; זו גישה מיושנת וקלה מידי.

דעתו של איש.

למעלה