היי אשמח לעזרה

היי אשמח לעזרה

בחצי שנה האחרונה יש לי בעיות שינה.. לפעמים זה מתחיל בזה שאני לא נרדמת, שוכבת במיטה ולא נרדמת... ואם אני נרדמת משעה 3 מתחילה הטיילת. מתעוררת, מנסה להרדם, לא מצליחה, קמה לשתות מים, חוזרת למיטה נרדמה לעשר דקות, מתעוררת לחצי שעה וככה עד הבוקר.. לפעמים אני לוקחת רסקיו לילה, אבל הוא לא ממש עוזר... אני מנסה לא לחשוב יותר מידי על צרות היומיום שהאמת, הן לא נוראיות, משום מה , ואולי זה נשמע מוזר, תמיד נדבק לי איזה שיר והוא לא יוצא לי מהראש, וממש מפריע לי להרדם....אני כאילו סביב השיר, כל פעם שאני מנסה לישון... נדירים הימים שאני לא מתעוררת ב3, או ב4, וישנה רצוף.. ד"א , אני בת 28 נשואה, אמא לילדה בת שנתיים... תודה על העזרה!!

goldy

New member
מהו השיר?

בבקשה ספרי על חלומותייך

היי ליאני

ניסיתי הרפיה? דימיון מודרך לפני השינה? עוזר מרפה ומשפר את איכות השינה.

יש כמה אופציות

יש אפשרות לקרוא באינטרנט ולמצוא חומר על זה. יש אפשרות לרכוש CD ולהקשיב. יש אפשרות לפנות לאיש מקצוע כדי לקבל כיוון והדרכה איזו הדמיה בדיוק תסייע לך. שינה נעימה.

גרא.

New member
ליאני של סער.בכדי להתמודד עם בעיות בשינה,חשוב

להעריך תחילה את הסבות.ויכולות להיות כמה.לכן כשלב ראשון,כדאי שתפני ותבדקי במעבדת שינה שיש ליד מרפאות גדולות,ו/או בתי חולים.

רופא המשפחה יוכל להפנות אותך למעבדה.מעבר לכך

תוכלי "להשתלט" על השיר בכך שבשוכבך לישון והוא או מחשבות רצות אחרות כבסרט...,תני למוחך הוראה : כעת אני רוצה לישון,דיי ! אם תהיי מרוכזת בשניה זו,ותרגישי שההוראה כאילו עוברת למצח שלך / למוח - תירדמי תוך שניות ! נסי ודווחי,בהצלחה.

Bakbook1

New member
את נוטלת תרופות מסויימות?

ולמה אני שואל, כי יש תרופות שעלולות לגרום להפרעות בשינה.

לא לא, לא נוטלת תרופות...

בהחלט אומרת לעצמי דייייי, חלאס עם השירים.. זה לא תמיד עוזר.. לפעמיםי כן... ממש מעצבן.... אולי אני צריכה להגיע תשושה יותר למיטה, כאילו ממש גמורה גמורה... אולי באמת אני אלך לרופא......

למעלה