היי אשמח לעזרה דחופה

olya448

New member
היי אשמח לעזרה דחופה

היי , אני בת 17 ויש לי חבר , זו המערכת היחסים הראשונה שלי ,הוא גר בבאר שבע ואני במרכז אנחנו ביחד כבר חודשיים , וזה מרגיש לי כילו אני הרבה זמן מכירה אותו אני לא יודעת אולי זה המרחק משפיע אבל הרגשות שלי אליו מתרחקים כשאני רחוקה מימנו ואני שוכחת ממנו קצת אבל כשאנחנו ביחד בסופי שבוע אני מרגישה כל כך מאוהבת בו.. כמובן שאני מתגעגעת אבל לא יודעת למה אני מתחילה להרגיש ככה כשאני רחוקה מימנו .. אני אפילו חושבת על להיפרד ומרגישה רע עם זה כי הוא בחיים לא היה ושב על דבר כזה הוא יותר מידי מאוהב בי ושלא תטעו אני ממש ממש אוהבת אותו מאודד ניראלי גם מאוהבת אני לא יכולה לעבור יום מבלי לשמוע את הכול שלו או לדבר איתו ! אין לי מושג למה אני מרגישה ככה כשאני רחוקה מימנו, אני לא רוצה שניפרד אני רוצה שניהיה לתמיד ביחד! מה עושים? :(

lolypop6

New member
אני לא חושבת שאתם צריכים להפרד..

את אוהבת אותו והוא אוהב אותך וכייף לכם ביחד.. תנסי לחשוב עם עצמך קצת למה את מרגישה ריחוק ממנו.. איך היית מרגישה אם לא הייתם ביחד ואם לא היית שומעת על יום את הקול שלו.. ותלמדי להעריך אותו ואת הקשר שלכם.. כי לדעתי יש לך על מה ונשמע שאת כן אוהבת אותו רק לא ממש סגורה עם עצמך.. וזה דברים שמאפיינים את הגיל שלך בעקרון..
עוד שנה את כבר תתגייסי ושם את תחזרי הביתה כל הרבה זמן ככה שלא תראי את החבר שיהיה לך כל כך הרבה.. אז אין מה לעשות צריך להתמודד עם זה שלא רואים אחד את השני כל יום.. ואני בטוחה שתעברי את המשבר הקטנטן הזה.. סומכת עלייך:)

dudix2

New member

לא יכולתי לנסח יותר טוב.
תחשבי למה את מרגישה ריחוק ולמה את בכלל חושבת על להיפרד. לכל דבר יש סיבה וגם לזה יש.
אין טעם להיפרד אם שניכם אוהבים, וזה גם לא כל כך פשוט למצוא גבר שאוהב אותך באמת :)

למעלה