היי אשמח ליעוץ ממכם :)

היי אשמח ליעוץ ממכם :)

אז זה הסיפור הקצר-
הכרתי בחור לא מזמן .. לא סתם בחור,אפשר להגיד דיי "סלב" וממש התיידדנו.אני זאת שדיי התחילה איתו והרושם שקיבלתי ממנו בהתחלה זה שהוא בעניין והולך טוב
עד שהוא הפתיע אותי בזה שיש לו חברה,והוא מקווה שהוא לא בילבל אותי-והוא ממש כן.
בכל אופן כשהוא אמר לי את מה שהוא אמר,שמתי לזה דיי סוף הצבתי לעצמי את הגבולות שלי והבנתי...רק שהבחור החמוד מאז לא מפסיק להתקשר אליי,אני לא יודעת מה הוא כל כך נקשר אליי אבל אנחנו מדברים לא מעט,וכשאנחנו מדברים\נפגשים זה נמשך שעות....וכל מיני שיחות עמוקות כאלה שרק מהדקות עוד יותר
זה מבלבל אותי כ"כ שאני נופלת ברגע לקטע ההתאהבות ...ואני מבינה שיש שתי אופציות,להגיד לו את מה שאני מרגישה או לשתוק.
אני מעדיפה לא ללכת לפי האופציה הראשונה כי אני לא אוהבת "להפיל" דברים על אנשים וכי מדובר בבנאדם שהרגע שהוא נשחף לרגשות...הוא נעלם,עוד לפניי שלמדתי להכיר אותו הבנתי שמדובר בטיפוס החופשי הזה.
ומצד שני השתיקה תגרום לממש התאהבות,וזה כבר קורה בקצב מהיר...
מה אתם מציעים לי לעשות?יש לכם עוד רעיונות יצרתיים אחרים שיכולים להוביל למשהו טוב?
תודה:)

להוביל למשהו טוב? לא במקרה הזה

אני שמח שמצאת ידיד שיכול לדסקס איתך שעות ולעניין אותך ואת אותו,
אבל החוש שלי אומר (אני אומר חוש כי זה לא מבוסס על עובדות) שהוא איתך
בגלל הרעיון שמשהו יכול לקרות ביניכם. עצם הרעיון הוא מניע חזק
לפגישות הללו. הראש שלך עובד טוב, את רואה את מה שקורה, אבל באופן טבעי
את מתחילה להתאהב במישהו שלפחות בשלב זה בחייו אינו יכול להחזיר לך באותה מטבע.

כל עצה שאתן לך - את לא תקבלי. אני אומר זאת, בגלל הדרך שבה סיימת - 'רעיונות יצירתיים
שיכולים להוביל למשהו טוב'. מה נקרא בשבילך משהו טוב? אולי בהתאם לזה אפשר יהיה
להציע לך משהו קונקרטי שאולי תקבלי - ואולי לא...

היי גל תודה על התגובה :)

הכוונה שלי במשהו טוב זה תכלס להשתדרג מידידים לזוג...משהו רומנטי,למרות שאני מבינה שלהיות חברה של מישהו שבטח מסתתרות לו עוד 20 חברות במגירה זה לא משהו אבל עדיין...
מה היית עושה במקומי?היית מתרחק?ואם כן אז איך?אני לא רוצה להיראות ילדה בת 15 שנעלמת כי עדיף להיות רחוקים אם אתה מבין..

Mate22

New member
השערה שלי

אני חושבת שהוא מסוג הגברים ששמים בנות על אש קטנה. זה אומר- שבזמן שיש לו חברה, הוא שם לו בצד תוכנית חלופית למקרה ש...
זה גם מראה שהוא לא לוקח את הבחורה ברצינות.
אני חושבת את זה בגלל שגבר רגיל לא מכיר ידידות חדשות בדרך כלל סתם ככה בזמן שיש לו חברה ונכנס איתן לקשר אינטנסיבי, וגם בגלל שההתנהגות שלו גרמה לך לחשוב שהוא בעניין, מה שמראה שהוא מתנהג בצורה מאוד מסויימת ולא כזאת תמימה ואפלטונית.

תחשבי רגע, אם זה סוג הגבר שהיית רוצה. נגיד והוא והבחורה יפרדו וזה כן יזרום למשהו בינכם, את באמת רוצה גבר שמתוך הרגל שם בנות על אש קטנה? מה הוא מספר לך עליו ועל החברה שלו? אתם מדברים על זה? הוא מראה שהוא מאוד אוהב אותה או שהוא נמנע מלדבר עליה ובשיחות שלכם את לא מרגישה את הקיום שלה בכלל? לפי דעתי את צריכה להיות ישירה איתו. את צריכה להסביר לו שאת לא רואה את הקשר שלכם בצורה אפלטונית, שכן יש את המשיכה ואת הרגש, ובגלל זה את לא רוצה להמשיך את הקשר איתו. הכי פשוט.

גם אם באמת הכל נעשה מהצד שלו בתמימות, למה לך להתאהב בבחור תפוס? זה ישבור לך את הלב בסוף ואת יודעת את זה. בזמן הזה את יכולה להסתובב ולהכיר אנשים חדשים. את באמת מבזבזת עליו את הזמן.

במקרה הכי גרוע, את יכולה פשוט לצמצם את כמות השיחות שלכם, העיקר שבראש שלך את תמשיכי הלאה ותנסי להכיר גברים אחרים.

שלום

את צריכה להחלייט, כמה את רוצה להיות אתו בקשר. אם אין לך רגשות חיוביים אליו ואת לא רוצה אותו, נסי להתחמק ממנו עד שיבין. זה שיש לו חברה לא אוכל שלא תוכלו להתיידד.

Megie

New member
היי

תפסלי.
אין סיבה להגרר למקום שהסוף בו ידוע, במיוחד כשמדובר בסוף רע.
לבחור יש חברה? מעולה, תמשיכי הלאה.. אין סיבה להוות לו את המפלט וזאת שתיהיה שם כשהוא יצטרך.. אל תפלי בפח הזה.. תלכי כל עוד זה לא מספיק חזק, אח"כ זה באמת יהפוך לקשה.

תיהי חזקה

dudix2

New member
זה רק ישבור אותך רגשית

אם תשארי איתו, והוא יגיד לך שהוא לא יכול לעשות את זה,זה וזה בגלל החברה שלו.
ואת תתאפקי כי את כבר תהיי יותר מאוהבת מעכשיו.
מה לעשות או להגיד לו, פשוט שאת לא רוצה להיכנס לקשר עם בחור שיש לו חברה.
דרך אגב כמה זמן לקח לו מבחינת דייטים להגיד לך שיש לו חברה?

למעלה