היי ארינה האם תוכלי לומר לי מתי אני יתחיל לעבוד ואם בכלל? דורית סלע 30.8.75 תודה ויום נפלא
D doremini New member 22/11/01 #1 היי ארינה האם תוכלי לומר לי מתי אני יתחיל לעבוד ואם בכלל? דורית סלע 30.8.75 תודה ויום נפלא
א ארינה New member 23/11/01 #2 עבודה תוך 3 חודשים את תתחילי לעבוד. את חושבת לעבוד עם ילדים בבית? מעין פעוטון שכזה? אני פשוט רואה עבודה שיכולה לבוא מתוך הבית. בהצלחה ארינה
עבודה תוך 3 חודשים את תתחילי לעבוד. את חושבת לעבוד עם ילדים בבית? מעין פעוטון שכזה? אני פשוט רואה עבודה שיכולה לבוא מתוך הבית. בהצלחה ארינה
D doremini New member 23/11/01 #3 אכן ארינה אני חושבת על זה הרבה,לעבוד עם ילדים בביתי. האמת שאני מנסה לעבוד מהבית דרך האינטרנט. האם את רואה הצלחה בנושא? תודה
אכן ארינה אני חושבת על זה הרבה,לעבוד עם ילדים בביתי. האמת שאני מנסה לעבוד מהבית דרך האינטרנט. האם את רואה הצלחה בנושא? תודה
א ארינה New member 23/11/01 #4 כן, זכורה לי הצלחה בפריסה אכן תהיה לך הצלחה בעבודה. לא פרסתי שוב כי זה שבת, אבל זכור לי מה היה שם. בהצלחה ארינה
כן, זכורה לי הצלחה בפריסה אכן תהיה לך הצלחה בעבודה. לא פרסתי שוב כי זה שבת, אבל זכור לי מה היה שם. בהצלחה ארינה