היי, אפשר שאלה?

תרקדי

New member
היי, אפשר שאלה?

אני רק אקדים ואכתוב, שכבר כתבתי כאן בעבר, שאני מאוד מפחדת מנחשים. מאוד מפחדת. ולעניין: אני גרה באחת הערים הגדולות, בבניין לא רב קומות, אך בקומה האחרונה. בימים האחרונים, כשיש שקט מוחלט בבית, אני שומעת רעש קל, כמו רישרוש של משהו. היום ראיתי על הריצפה כתם לבן, שלא היה אתמול, ולי הוא נראה כמו צואה. אני יודעת שאני לחוצה ומפחדת, אבל אני מאוד אשמח לדעת אם זה יכול להיות נחש, ואם לא, מה לדעתכם זה יכול להיות. אני אשמח לתשובות. תודה.

hod4

New member
תתקשרי ללוכד יש כתבתי קישור כנסי

http://icb-reptiles.com/site/record_list.asp?RecordID=266

תרקדי

New member
רגע, רגע, רגע ../images/Emo5.gif

למה להתקשר ללוכד? ממה שרשמתי, נראה לך שזה נחש. לא יודעת אם זה קשור, אבל ריססו לי את הבית לפני שבועיים, עקב בעיית תיקנים. עדיין נראה לכם שזה נחש? (אם כן, נהרס לי הלילה היום).

הגר 7

New member
ממש לא נראה לי../images/Emo70.gif

הסיכוי לכך קטן קטן. פשוט תפסיקי להפחיד את עצמך ולחשוב על זה כל הזמן. אם תראי זה כבר משהו אחר.בינתיים אין

etay983

New member
להגיד פשוט תפסיקי לחשוב על זה-

זה עוזר כמו כוסות רוח למת...:)

dreaming h

New member
אהלן - שוב ../images/Emo13.gif

יכולה להבין את מצבך, הייתי בו עד לא מזמן (כמעט שנתיים, איך שהזמן טס כשנהנים..). מוכחרה להודות שעד היום מעסיק אותי אותו רחש בבוידעם בבית הורי. נו מילא. אם נראה לך שהגיע הזמן להתמודד עם הפחד, ולו רק כדי שתוכלי לישון בשקט ולהסתובב בלי לחשוש (כבר הצעתי בעבר..) את מוזמנת לפנות, כאן או במסר. אשמח לעזור.

תרקדי

New member
טוב, תודה.

בכל מקרה. עברתי לילה מעניין עם אורות דלוקים ברחבי הבית ושינה קלה מאוד. ולגבי הבעייה שלי, אני יודעת שהיא קיימת. מה לעשות איתה? את זה כבר נראה. אגב, מה נראה לך שהיה הכתם הלבן? יומנעים שיהיה לכולם.

dreaming h

New member
../images/Emo84.gif

חלב. קורוזיה. שארית גבינה. ביצה שהתייבשה. צואת חרקים. שארית של חרק. צבע. חומר ניקוי שהתייבש. סיד. איפשר לדעת. הדמיון יכול לעבוד שעות על גבי שעות..

תרקדי

New member
תראי,

למרות הפחד (המאוד גדול שלי), לא השתבשה עלי דעתי (עדיין), ואני יכולה להבדיל בין ליכלוך של ביצה, גבינה וחלב. אני באמת מקווה שזה צואה של חרק ולא של משהו אחר. בכל מקרה, כמו תמיד, היית לעזר. תודה :)

weinman

New member
ואולי זו סתם ציפור

לשלשות של ציפורים הם לעיתים קרובות לבנות משהו. קורה שציפור כמו דרור עשויה להיכנס לבית בטעות לביקור ולהעלם מבלי שתרגישי.

gazon

New member
אני יודע שעבר קצת זמן אבל עדין...

אז ככה דבר ראשון רק שתדעי שפחד מנחשים זה ממש לא בושה לפי כמה וכמה מחקרים זה אחד הפחדים שמשורשים בנו בצורה החזקה ביותר. הרוב הגדול של מיננו פחד/פוחד/יפחד מנחשים. אפילו רובנו שמגדל נחשים מתעסק עם נחשים על בסיס כמעט יום יומי פחד מנחשים בשלב מסויים בחייו. אבל ברוב פעמים בדיוק בגלל סיבה זו נמשך אל החיה הזאת והתחיל לקרוא ולהתעניין. אני משוכנע שאם תקראי גם את קצת על נחשי א"י ולא במאמרים מגזימים בעיתונים אלה במגדירים ובאתרים של חובבי נחשים, את תמצאי אותם לא נוראיים כל כך. גם אם תלכי לגני חיות, או לחניות של זוחלים, או למגדלים פרטיים ששם מתייחסים לנחשים אחרת ממפלצות אפילו אם לא תרצי לגעת רק לראות את הנחש ולהבין שזה "עוד" חיה כמו כל האחרות שלא מחפשת לתקוף בני אדם אלה רק לחיות את החיים שלה. לדעתי זה יעזור לך מאוד ליקל על חייך בעתיד.

naja

New member
בקשר לרעש-

תבדקי אם אין איזה ענף מחוץ לבית שמתחכך בקיר או בגג בכל פעם שיש רוח קלה.

תרקדי

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולכם על התשובות.

אגב, בדקתי, אין עף שמתחכך בקיר. הרעש נשמע כאילו יש משהו מתחת לאחד הרהיטים (לדעתי מכיוון המטבח). החלטתי, שעד שלא יוכח אחרת (והלוואי ולא יוכח), אני אתנהג כאילו אין לי כלום בבית.

weinman

New member
עוד אפשרות

הרבה יותר מטרידה מנחש בבית. רעשי כרסום גירוד יכולים להיות תוצאה של פעילות של זחלי חיפושיות כמו יקרונית הרהיטים. לא רואים אבל בהחלט שומעים בלילה שקט.

למעלה