כן
מ מור אמור New member 18/12/05 #1 היי אפשר לשאול שאלה? טוב הייייי מה המצב מה קורה?שמעתי שיש מבצע מדהים השמניה באה אליכם לסלון מישהו יודע את הטלפון פליז תגידו לי אותו!!!
היי אפשר לשאול שאלה? טוב הייייי מה המצב מה קורה?שמעתי שיש מבצע מדהים השמניה באה אליכם לסלון מישהו יודע את הטלפון פליז תגידו לי אותו!!!
O ofirush17 New member 18/12/05 #3 נצל"ש יש לי את הפוסטרמאניה, הפוסטר לא משהו. הילי יצאה ממש לא טוב וגם מיכאל יצא דיי רע... אבל זה דיי נחמד
נצל"ש יש לי את הפוסטרמאניה, הפוסטר לא משהו. הילי יצאה ממש לא טוב וגם מיכאל יצא דיי רע... אבל זה דיי נחמד
O o r t a l13 New member 18/12/05 #5 חחחחח ../images/Emo6.gif גם לי ישש... אוי הילי ומיכאל יצאו כמו שני מסוממים ברצינותת.. אתם צריכים לראות ת'שיער שלו.. חח נקרעתי שראיתי אותם
חחחחח ../images/Emo6.gif גם לי ישש... אוי הילי ומיכאל יצאו כמו שני מסוממים ברצינותת.. אתם צריכים לראות ת'שיער שלו.. חח נקרעתי שראיתי אותם
ל ליהי לאב הילי New member 18/12/05 #9 התמונה שעל הספר/ הפוסטר ,קצת שונה הבעה שונה פה הם צוחקים הילי יצאה מוזר אבל עדיין מותק ולמיכאל עף השיער..
התמונה שעל הספר/ הפוסטר ,קצת שונה הבעה שונה פה הם צוחקים הילי יצאה מוזר אבל עדיין מותק ולמיכאל עף השיער..
O orel4400 New member 18/12/05 #19 חח הוא יצא בסדר.. רק השיער כזה הרס אבל בכללי הפנים שלו יצאו מזה יפותת!!!
O ofirush17 New member 18/12/05 #20 ממש לא! לדעתי היא יצאה הכי גרוע שם, היא ניראה שם כאילו היא מסוממת