היי אפשר להצטרף

../images/Emo221.gifחדשה בשכונה

בוקר, אפשר להצטרף? גם אני כאן אלמנה כ- 5 שנים בת 45 אמא יש לי ילד מקסים בן 7 מתגוררת ברחובות. אני כאן כי אני רוצה להתחיל לחיות בנתיים מאחלת לכולם שנה טובה מרים

1hakim

New member
ברוכה הבאה לפורום-אני אוטסיידר

פה -אבל משתתף בפעילות הפורום כולל מפגשים פה תמצאי אנשים גם במצבך -אבל העיקר שהם מצויינים

מיק41

New member
למרים ואורנה....

כן אין ספק אם בסטטוס זה המקום. כאן כולם נמצאים באותו המצב, מבינים. אפשר לספר, להתייעץ, לשתף......... כולם מתקבלים. לפעמים כשמסתדר... נפגשים.... שמי מיכל בת 42 אלמנה 4 שנים עם 3 ילדים בני 16, 13, 8.

../images/Emo24.gif השתלבות קלה ..

קשה לומר ברוכות הבאות לפורום הזה ,אבל עם בסטטוס אז הגעתן למקום הנכון ...השבט שלנו מקבל בחיבוק תומך ...כאן כולנו חווים דברים דומים ולכן מבנים הכי טוב ... מוזמנות להצטרף לטיול בירושלים ... טלי

רוזהלי

New member
../images/Emo42.gif מנחה טובה../images/Emo70.gif

מעוניינת בסיור בירושלים. זה רק תלוי מתי. מקווה שנמצא את הזמן שיתאים לכולנו.

אורנה86

New member
השתלבות קלה

איזו קבלת פנים חמה. ממש הפתעה מחממת את הלב. אני עדין בשנת האבל הראשונה שלי, מנסה להרים את הראש. להחזיק את עצמי והילדים. (יש לי בן נשוי שנה, ועוד שני בנים בני 23 ו - 17). לשמחתי אני נעזרת בטיפול "דמיון מודרך" שמאוד עוזר לי בתהליך השיקום שלי. אני יכולה לראות שינוי אדיר במצבי הנפשי. אשמח מאוד לשתף אתכם בטיפול הזה. כמו כן אשמח להצטרף לטיולים או סיורים שתערכו. לילה טוב.

ברוכה הבאה

לאורנה שלום לצערינו ברוכה הבאה פה תקבלי חיזוק / תמיכה / מכל הכיוונים !! תהיי חזקה ,כי תצטרכי את כל כחותיך להמשך יש פה נשמות טובות ,שעברו כבר את הגהנום להיות אלמן/אלמנה ,הם יהכולם לתת לך עיצות ,איך להתמודד עם מר גורליך וסטם לשפוך את כאביך ,יש אוזן קשבת ...... תהיי חזקה ,אנו איתך שוורצה חיה

li 3 האחת

New member
מצטרפות חדשות הייי..

להגיד לכן ברוכות הבאות זה קצת ציני.. אכן פורום הכי הכי שיש בתפוז..למרות שיש פה עצב וכאב כןלם פה תומכים ועוזרים מכל הלב..עצות טובות,חיבוק,ותמיכה. אז באמת שתהיה לכן השתלבות קלה.. שלכן בכל עיצה..וכל שעה..~לי אני ליאת בת 42 בסטטוס המגעיל הזה נמצאת שנה וחצי יש לי 2 בנות אחת בת 21 והשניה 18 והנסיך שלי בן 12

ל LI3 שלום רב

בוקר טוב אולי זה נשמע צינית ,אבל הכוונה הייתה ,רק ברוח טובה ,ועצוב שגם את בסטטוס שלנו אני בעצמי אלמן "טרי " ,ואת עונש של יום הכפורים כבר קבלתי מהשמים לפני 7 חודשים כמקדמה ( A CONTO ) אז שיהיה לנו שנה יותר טובה ,בלי שכול וכאב מאחל לך שוורצה חיה

למעלה