היי, אפשר להצטרף?

IAM20072007

New member
היי, אפשר להצטרף? ../images/Emo9.gif

אנ אמא לשני ילדים מ-ק-ס-י-מ-י-ם!! מנסה לשמור על המשקל, די בהצלחה נראה לי המקום ממש בשבילי.

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

כייף לשמוע שיש לך הצלחה שתפי קצתיותר

לילית462

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

רוצה לספר מה את עושה כדי לשמור על המשקל (תוכנית, קבוצה, דיאטנית וכו') ובכלל עוד קצת על עצמך שיהיה בהצלחה ושתדעי שאנחנו שמחים שהצטרפת

IAM20072007

New member
../images/Emo9.gifתודה על קבלת הפנים

אני לא בשום קבוצה, מאז לידת בני השני אני משתדלת לשמור על ארוחות מאוזנות , ופעילות ספורטיבית (לא הרבה כי אני פדלע רצינית) בכל אופן כמובן שיש לי גם חריגות, אני לא כזאת "מתמידה" אבל גם אם אני חוטאת אני חוזרת למסלול. ת'אמת עכישו אני דווקא בכמה ימים של אכילה לא ממש נכונה, אבל מקווה מחר לחזור לאכול מה שצריך. אז ככה מה שאני עושה ארוחת בוקר סנדוויץ לחם קל עם גבינה/ קוט'ג/נקניק/שוקולד/אבוקדו ארוחת ביניים פרי ארוחת צהרים : שניצל בדר"כ או כרוב ממולא, מה שיש / עם אורז או תפו"א בתנור /סלט ארוחת בינים: 3 פרכיות עלית עם שוקולד (20 קל'), נס קפה עם כפית סוכר רגיל פרי / לפעמים שתיים ארוחת ערב : סנדביץ לחם קל כמו בבוקר אם אני רוצה לנשנש את פופקורן במיקורגל *** יש ימים אני לא אוכלת ארוחת צהרים וערב ואני אוכלת מרק ירקות בלבד (בלי שקדי מרק או קורטונים). ** אני משתדלת מאוד לעשות חצי שעה אופנים ביום (יש לי בבית) הבעיה העיקרית שלי היא מ-מ-ת-ק-י-ם- , אז אני משתדלת לא לאכול אותם בכלל , כי אם אני מתחילה אני לא מסיימת.

לילית462

New member
את מתכוונת שאם את מתחילה אז את מסיימת

את כל החבילה
בדיוק כמוני... אני משתדלת לא לקנות דברים שאני אוהבת, קונה לבנות דברים שאני יודעת שרוב הסיכויים שלא אוכל. ובכלל משתדלת לא לגעת.

למעלה