היי, אפשר המלצות?

Cherub Rock

New member
היי, אפשר המלצות?

הייתי פה לא מזמן וביקשתי המלצות לאלבומים של קינג קרימסון אחרי ששמעתי את אין דה קורט אוף דה קרימסון קינג ואת ליזארד, ומבין ההמלצות שקיבלתי החלטתי לקנות את RED, שלדעתי הוא אחד האלבומים הכי טובים שיש, אז תודה דבר ראשון! דברי שני, מה הלאה? מה האלבום הבא של קינג קרימסון שאני צריכה לשמוע? ואם כבר המלצות, רוצים להמליץ לי על הג'טרו טול הבא? אחרי Aqualung וstand up? תודה מראש

epitaph

New member
או, המלצות בסבבה.

ועוד בתחום האהוב עליי. על קרימזון אני יכול לדבר שעות. בכל מקרה, אחרי שלושת האלבומים שכבר יש לך הייתי ממליץ לנסות או את Larks' Toungues in Aspic או את Islands. לארקס יותר דומה לרד, בקטע של רוק כבד, הרבה דיסטורשן אבל פחות מהוקצע ממנו ויותר מחוספס, אבל זה גם מה שאני אוהב בו כל כך (אני גם אוהב אותו יותר מ Red, אבל אני כנראה בעמדת מיעוט כאן), פלוס, יש לך את ההרכב עם שני המתופפים, שמוסיף המון לדעתי (משהו שקרימזון יחזרו אליו רק בשנות התשעים). איילנדס קרוב יותר לאין ת'ה קורט וליזארד, למרות שהוא גם מאוד שונה מהם יחסית, יותר רגוע ואטמוספרי יחסית לקודמים ובטח יחסית לאלה שבאו אחריו. לגבי גטרו טאל, הבאת כאן שני אלבומים מאוד שונים שלהם, Stand Up הוא מתקופה בלוזית יותר של ג'טרו ואילו אקוולנג מתקופה יותר פרוגית. לכן ההמלצות יהיו מחולקות לשתיים, הראשונה, בקשר לתקופה הבלוזית, כדאי לנסות את This Was, האלבום שקדם ל Stand Up ולמעשה האלבום הראשון של הלהקה, אם תאהב גם אותו, נסה גם את הלהקה Blodwyn Pig שהקים הגיטריסט שהיה באלבום This Was אחרי שהוא פרש מג'טרו טאל. מהתקופה היותר פרוגרסיבית הייתי הולך על המגנום אופוס שלהם לדעתי, Thick as a Brick, אלבום שלם שמורכב בסך הכל משתי רצועות שכל אחת מהן 20 דקות בערך ושתיהן לא משעממות לרגע.

Cherub Rock

New member
אוקי,

אז דבר ראשון אני בת (סתם כי מציק לי שכל פעם שאני רושמת הודעות בתפוז אנשים מניחים אוטומטית שאני בן
), דבר שני- נראה לי שלפי ההמלצה שלך אני אלך על לארקס, כי אני יותר אוהבת RED מאשר את ליזארד, אז אני ינסה את לארקס, ואחר כך כבר נראה
ובקשר לג'טרו, את אקוולנג אהבתי יותר מאת סטנד אפ אז אני מניחה שאני הבא אני יקשיב לThick as a Brick אז תודה רבה

«Jimmy Page»

New member
לא ממש יכול לעזור לך...

אבל רציתי להגיד שיש לך טעם אדיר במוזיקה.

«Jimmy Page»

New member
למה לא?

עוד לא נתקלתי בבנאדם ששומע את הלהקות האלה+חרא. ע"פ הנסיון שלי- לזה מתלוות להקות איכותיות למדי, בד"כ.

Cherub Rock

New member
הממ...

אז, תודה, אני מניחה
ובאמת, יש מצב שאם תשמע את שאר הלהקות שאני אוהבת אז אז כבר לא תחשוב את זה... אתה יודע, על טעם ועל ריח... אני לא חושבת שאני שומעת את הלהקות האלה+חרא, אבל יש מצב שיש לנו טעם שונה לגמרי

fire witch

New member
beat

סתאאאאאאאאאאאם , את האלבום הזה רק אני אוהבת , אפילו פריפ מכחיש אותו לדעתי

למעלה