היי אפרת :)

fairy_mi

New member
היי אפרת :)

שמי פיי ואני אחראית הגלריה הוירטואלית בעיר אייסיטי, תפוז וחובבת אמנות מושבעת. ראשית רציתי להחמיא על הפורום המקסים, אני אקפיד לבקר פה יותר. בנוסף אני מזמינה אתכם לבקר בגלריה הוירטואלית המקסימה אצלנו בעיר ולהתעדכן ביצירות של אמנים מהארץ והעולם. כרגע מוצגת תערוכה של האמנית לודמילה סנינה וביום ראשון הקרוב, 3 פברואר, תיפתח תערוכה חדשה של אמן בינלאומי מרהיב. יצירה פורה לכולם! פיי

היי פיי וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

ניסיתי להיכנס לעיר הוירטואלית והתסבר לי שחסרות לי תוכנות ועוד כל מיני, בכל מקרה אני בשלבי התקנה בתקווה שאני אצליח להיכנס ולראות את הדברים המקסימים שלכם. אני מבטיחה לבוא לראות את התערוכות, בואי גם אלינו איזה יום ואולי גם נעשה שיתוף פעולה של איזה אירוע מעניין? צ´או בשמחות אפרת

fairy_mi

New member
מהתערוכה הנוכחית

ציורי שמן מקסימים של ציירת בשם לודמילה סנינה

scarlet moon

New member
יפה...../images/Emo13.gif

ואוו! באמת מקסים....! יש לך עוד פרטים על הציירת הזו?

fairy_mi

New member
פרטים

האדמין סגר את האתר מסיבה לא מובנת, אברר איתו את זה בקרוב. בכל פנים, תמצות הביוגרפיה כפי שהוצגה באתר: "לודמילה נולדה בסמרה, רוסיה בשנת 1953. הוכשרה מטעם מחלקת הציור של מכון סנט.פטרסבורג לנינגרד לציור, פיסול וארכיטקטורה של אקדמית האמנות של ברה"מ בשנת 1979. לודמילה חברה באגודת האמנים הרוסיים ובאגודת הציירים והפסלים הישראלית. השתתפה ביותר מ-40 תערוכות בכל העולם, כולל בתערוכת יחיד. בשנת 1990 היא היגרה לישראל." עוד תמונות שלה מוצגות בגלריה הוירטואלית ב-iCity עד ליום ראשון הקרוב.

הוי...נחת...נחת....

באמת - איך אני אוהבת שמעלים לפה עבודות וציורים ואמנים...פשוט עושה לי טוב על הלב ועונג בנשמה, כמה חבל שהאתר נסגר, אולי מפאת בעיות טכניות? בכל מקרה, תמיד תוכלילמצוא פה אצלנו במה חליפית - אם את מעוניינת את תמיד יכולה לפנות אלי באי מייל. אפרת

למעלה