היי אפרת נחמה וכולם

היי אפרת נחמה וכולם

תגובה על החזרי מס´, התקשרתי לברר במס הכנסה והם אמרו לי שיש החזר חודשי בביטוח לאומי, ולא דרך מס הכנסה אבל לא לשמוח העניין דורש עוד בדיקות ובירורים. אני עוד כמה דקות נוסעת לפגישה עם המורה והיועצת, תחזיקו אצבעות ביי פזית

Iris-1

New member
מצטרפת לשאלה ומרחיבה ../images/Emo12.gif../images/Emo53.gif

אתמול אצל העו"ס שלנו אמרו לנו שמגיע לנו כל מיני דברים עם רשום באבחנהשל הילדה PDD אז אצנו רצנו הביתה ובדקנו ואין שום PDD. אבל בעל פה אמרו לנו שהיא בין PDD לבין ADD אז מה עושים? זה לא רשום בשום מקום ובכל זאת הבנתי שמגיעים לנו כל מידי דברים. איך אפשר לדרוש, האם לבקש תיקון או הרחבה של הדו"ח של תה"ש? ועוד משהו - אז גם הבנתי שבתור אמא לילדה ייחודית/נכה (בגלל PDD) אין אין PDD בדו"ח מגיע לנו ביטוח לאומי. כמובן שהיום אין את מי לשאול שם בגלל השביתות, אז שוב מה עושים? והאם מגיעים לנו דברים נוספים שאני לא יודעת עליהם? אפרת אמרת לי בעבר משהו על ילדים חריגים שנמצאים במסגרת חינוך מיוחד, איפה אפשר לברר מה מגיע, איך ולמי פונים? מצטערת על מבול השאלות, אבל אני כועסת וחייבת לדעת מה קורה פה, האם יתכן שישנתי כל כך הרבה זמן בנושא? האם יגיע לי פיקטיבית אחורה כספים? תודה.

דליה.ד

New member
ביטוח לאומי../images/Emo11.gif

יש תקנה חדשה בביטוח הלאומי לפיה ניתן לדרוש קצבת ילד נכה לילד לקויי למידה לצורך חוגים, העשרה, הוראה מתקנת, תרפיות וכו´. הכוונה היא שמקבלים איזה שהוא סכום כל חודש עבור הדברים האלה לילד. לשם כך צריך להגיש תביעת ילד נכה ולצרף אבחון שהילד הוא לקויי למידה. עכשיו איריס בנוגע לביתך, איך בא לידי ביטוי הpdd שלה. זהו מושג מאוד כללי לגבי מכלול שלם של קשיים. בת כמה הילדה ואיך בא לידי ביטוי הpdd ? יש ילדי pdd שצריכים מסגרות חינוך מיוחד כמובן תלוי איפה הילדה על פני הרצף? האם היא מדברת?

תודה דליה....

ולא נראה לי שיש מה להוסיף...

Iris-1

New member
הלו בנות אני כאן. לא הבנתן אותי בכל

בכלל. הבת שלי לא PDD ולא ADD אלא משהו באמצע לפי האבחון האחרון. זה לא ממש נכתב במילים אלו. אפרת - מה מגיע לי בתור ילדה בחינוך המיוחד? איזה הנחות לכל המשפחה? חונכות, עזרה אחרת, הקלות? הקיצר הכוונה כל מה שאת יודעת לא עונים בביטוח לאומי בטלפון, זה מעצבן לאללה. שיגמרו את השביתות כבר. כל מה שהם יודעים זה לשבות. ממש מעצבן. איריס.

למעלה