היי אפרת ודליה וכולם

היי אפרת ודליה וכולם

קודם מאד התגעגעתי, אין הרבה חדש, אתמול ובכלל יש לילד בעיה בללכת לישון בלילה, עד שהוא נרדם יוצאות לי קרניים כי הוא נכנס להיי וקשה לי לפעמיים לעמוד בקצב, כי גם אני כבר עייפה, הוא הולך לחוג קט רגל פעמיים בשבוע, ועוד חדשות טובות הוא קיבל בשני מבחני חשבון אחד מצויין, ושני 87 לפני יומים הייה עוד מבחן בחשבון על כל החומר הנלמד, שאלתי אותו איך הלך במבחן כי כל השישי והשבת התכוננו, הוא אמר שהלך בסדר ואותו דבר בתורה. היום יש לו מבחן בהכתבה מקווה שיילך בסדר, מיסכן בסך הכל ילד בכיתה ב´ והמון מבחנים, לי כבר קשה לעמוד בקצב. שהייה המשך יום נעים לכולם, ורק חדשות טובות שלכם תמיד פזית

דליה.ד

New member
היי פזית, שמחה לשמוע ממך ולהיות

שותפה לקצת ממה שעובר עלעך ואני יודעת כמה זה קשה ומואט עצבים לפעמים. גם לנדר (כיתה ו´) היה מבחן במתמטיקה (ואחרי ההסדר החדש עם המורה על שעות 0 ואי הכנת שיעורים וכו´) היה לי חשוב שיצליח ויראה שההשקעה משתלמת... למרות מסע החתחתים. אז רצתי בשעה היעודה לוודא שהוא לוקח את הריטאלין השני והוא היה במיטבו במבחן.... 100!...... כמעט בכיתי! והשני - אחרי שני שיעורי קריאה כבר מנסה כוחו בזיהוי הברות קמוצות ופתוחות... יהיה נחמד אם אכן ירכוש את הקריאה כי הוא תאב דעת.

כבר בכיתה א´ יש מבחנים!

ופזית - אני שמחה לשמוע חדשות טובות...סוף סוף...
אפרת

למעלה