היי אסתר

limi10

New member
היי אסתר

1)חברה טובה שלי גרה בניו יורק וילדה לפני 3 שבועות ומניקה בהמלצתי כמובן....לפני כמה ימים היא דיברה איתי ואמרה שהתינוק לא העלה במשקל אלא רק 200 גרם והרופאה אמרה לה להאכיל אותו בפורמולה...ייצתי לה להמשיך להניק ולהגיד בסדר בסדרא לרופאה ולא להקשיב כל עוד התינוק מרטיב 5-6 חיתולים ביום ויש לו גם קקי....האם זה בסדר? מדוע הוא לא העלה במשקל? היא אומרת שהוא לא רגוע ורוצה לינוק כל הזמן אמרתי לה שזה בסדר גמור וזה בדיוק מה שאני עברתי. האם יש לך עוד עצות שאוכל לתת לה? 2) ועוד שאלה קטנה לגבי ניב בן 8 וחצי חודשים כמעט ורוצה לאכול כל מה שאנחנו אוכלים אם זה יוגורט ארטיקים, פירות וכו אני מאכילה אותו פירות וירקות ולפעמים אנחנו נותנים לו לטעום קצת מהארטיק או יוגורט למרו שלא מומלץ מוצרי חלב לפני גיל שנה אבל האם זה ממש אסור? מה עם מלפפון , עגבניה, וכול?

לפי המלצות משרד הבריאות

אפשר לתת גבינות ומוצרי חלב ניגר מסוף חודש תשיעי. צרפתי לינק לטבלה המלאה.

IBCLC for your friend

Tell her to look in the phone book for the phone number of Catherine Watson Genna, IBCLC in NY City. She is one of the best in that area, and will solve any problems that she has. It may be expensive, but worth it!! AS for Niv and food, wait a little bit more with those foods. Keep letting him taste what is allowed for his age, and before you know it he will be eating everything that you offer him!!​

לאה_מ

New member
תרגום: יועצת הנקה IBCLC לחברתך

אמרי לה לחפש בספר הטלפונים את מספר הטלפון של קתרין ואטסון ג'נה, IBCLC בעיר ניו יורק. היא אחת הטובות באיזור, ותפתור כל בעיה שיש לחברתך. זה עלול להיות יקר, אבל שווה את זה! ולגבי ניב והמזון שלו, חכי עוד קצת עם המאכלים האלה. המשיכי לתת לו לטעום מה שמותר לגילו, ולפני שתשימי לב הוא יאכל כל דבר שתציעי לו!!

justmom

New member
תרגום: יועצת הנקה מוסמכת לחברתך

אמרי לה לחפש במדריך הטלפונים את מספר הטלפון של קתרין ווטסון ג'נה, יועצת הנקה מוסמכת בניו יורק. היא אחת הטובות ביותר באזור ותפתור לה כל בעיה שיש לה. זה עלול להיות יקר, אבל שווה את ההוצאה! באשר לניב ואוכל, חכי עוד מעט עם המזונות האלה. המשיכי לתת לו לטעום מה שמותר לגילו, ולפני שתרגישי הוא יאכל כל מה שתציעי לו!

למעלה