היי אנשנושים=)

the one90

New member
היי אנשנושים=)

אני כותבת כאן בפעם הראשונה אבל נמצאת פה כל יום. השאלה שלי מופנת אל אנשים שגרים בלוס אנג'לס ובעיקר בברלי הילס- הייתי רוצה לדעת מה מאיפיין את חיי החברה שם, מהו סדר היום אחרי יום הלימודים, נפגשים עם חברים? בלילות יוצאים למסיבות? יש שעה מוגבלת ומקובלת שנהוג לחזור הביתה? מה מאפיין לרוב את בני הנוער שם- בילוי בבתי קפה עם חברים כלומר יציאות שקטות ורגועות יותר או שיותר בכיוון של בילוי עד השעות הקטנות של הלילה? למשל כאן (אני מניחה שזה ידוע לכם) כל המקומות ה"טובים" נפתחים רק בשעה 12 11 אם מדובר על מסיבות. אצלנו רואים את הבילוי עד אמצע הלילה כדבר מקובל וטבעי לחלוטין אצל הרוב. אשמח לקבל תשובות מכולם! יום טוב.

I3lackM

New member
אני חושב שזו פעם ראשונה...

שנשאלת כאן שאלה מדוייקת, רציונלית ומנומסת.

רציונלית?

זה כמו לשאול "לטורקים שכאן: בטורקיה שותים קפה או תה?" אני מאמין שאפשר למצוא הכל בל.א, בתי קפה שקטים, וגם מסיבות שמתחילות רק בחצות. רק שצריך משהו שמראה שאתה בן 21 בשביל ללכת למקומות ה"שווים" אני מניח =)

StasAshdod

New member
אם את כוסית את לא צריכה להיות 21.

כדאי להכנס למקומות של 21+

ציקהלה

New member
מה עוד בחורה כמוני צריכה?

אפילו מחזור אתה לא מקבל לא צריך לוותר על הטמפונים שלי

kit k@t

New member
שטויות!

בעיקר בקאלי בודקים תעודות זהות בכל מקום, ואלא אם כן מכירים באונסר אי אפשר להיכנס למסיבות שמעל גיל 21... הקטע הוא שאם נתפסים (ע"י משטרה) אז לוקחים לך את רשיון הנהיגה... אז זה ממש לא שווה. וחוצמזה, אני כמעט בטוחה שמסיבות במועדונים ודברים חייבות להסתיים עד 2, יש חוק כזה. אז כן זה שונה, אבל לא כזה נורא לפי דעתי... קאט

the one90

New member
ההפך לדעתי..

אני רואה את השעה המוגבלת כדבר מעולה. הלגיטימציה של היציאות הכל כך מאוחרת כאן בישראל, היא דבר גרוע שמוביל המון פעמים להתפתחות של ארועים קשים כמו מכות, השתכרות מוגזמת, דקירות..בקיצור- דברים שלא תורמים (זו דעתי..). בכל אופן- יש כאן מישהו שגר בברלי הילס או בכלל בל.א ? אולי אני אעבור לשם בקרוב אז יהיה נחמד לדעת... לילה טוב לכולם:)

kit k@t

New member
אני מסכימה...

רוב הזמן אני גם חושבת שזה עדיף... קאט

eynav br

New member
גם אני מסכימה עם שתכן

פה אין לי מושג לגבי שעות, זה יכול להיות עד הבוקר.. גילאים לא ניראה לי שבודקים כל כך.. אין בעיה לשתות חופשי אלכוהול כל הגילאים, לנהוג אחרי כמויות של אלכוהול וכו אה אני מדברת על ברזיל ועל עיר דיי קטנה בתוך ברזיל..

למעלה