היי אנשימשים

Black Star

New member
היי אנשימשים

מה ניש? כבר יחסית הרבה זמן לא כתבתי (חוץ מתגובה אחת, מוקדם יותר היום). למה? כי אין לי זמן. כי יש לי בי``ס מופרע וסדיסטי. נו שוין, מה לעשות.. ביום ראשון עשו לי ``מיפוי עצמות``, בדיקה שעושים (בין השאר) בשביל לבדוק אם יש שבר מאמץ. היה נורא מגניב וראיתי את השלד שלי, אבל עד עכשו יש לי עדיין שטף דם מגעיל בזרוע מהזריקה :-( ואתמול בחזרה המדריכה שלנו הגיעה פעם ראשונה אחרי שהיא ילדה, עם הבן שלה!!! איזה מותק, בן 4 שבועות בסה``כ, איזה חמודדדד!!! אין לכם מושג איזה מין דבר מתוק זה (נו טוב, או שיש). והיה כל כך כיף לראות אותה, התגעגענו אליה.. בקיצור סבבה. אתמול גם הייתה הרצאה של אברום בורג בבי``ס שלנו. הוא ממש חכם, ומרשים. וכמובן, מאוד יודע לדבר ולהרשים וכולם מתו עליו כי הוא סיפר בדיחות והיה נורא חביב. חברה שלי היא שכנה שלו (בנטף), והיא סיפרה שהוא בנאדם מקסים גם באופן אישי. אבל מעבר לזה, היה ממש מעניין לשמוע אותו. ואם כבר מדברים על זה, שאלה- מה עושים אצלכם בבי``ס ביום הזכרון לרבין? אצלנו עשו שבוע שלם של ``החברה הישראלית``, ויש לנו כל מיני דברים וזה.. כמובן שמחר יש גם טקס. איך זה אצלכם? יאללה ביי ביי יעלי. Immerse your soul in love --

e-shfiyut

New member
קודם כל על מה את מדברת???

איזה מדריכה עם איזה ילד?? ובקשר לרבין יש לנו טקס וילדים מהכיתה מעבירים על זה שיעורים... המורה עצלנית מידי... אבלה... לירן

Black Star

New member
בלהה בלהה בללההה

טוב, זה מה שקורה כשאין כותרת... אניוויי- המדריכה שלנו בלהקה, כמובן!!! היא הייתה בהריון, ואז- איזו הפתעה- ילדה. אבל דווקא גם המדריכה החדשה מעוללללהההההה.

yulia_tb

New member
אצלנו

יהיה מחר טקס אבל, הטקסים בבציפר שלי נערכים כך: אורכם-45 דקות וכל הטקס אנחנו עומדים! אחרי הטקס יהיה לנו שיעור על רבין.

שני16

New member
אצלנו בבי``ס...

הכיתה שלנו עושה את הטקס,יצא לנו דווקא נחמד מאד...כבר יומיים שאנחנו לא לומדים בגלל הטקס הזה... בכל אופן,לפי מה שהבנתי,אחרי הטקס יש מן הרצאה או לא יודעת מה,לא בדיוק הבנתי ..משהו בנושא בכל אופן..ואני חושבת שזהו... אבל זה גם ככה לא ממש משנה,הרי גם ככה כמעט כל מה שעושים בבי``ס זה חרטא...זה לא מה שמלמד ומעשיר אותנו בנושאים כגון אלה. שני

קפיצה מעל גדרות.

זה מה שעשיתי. היום היה אצלנו יום רבין. הגעתי בשעה 10 ללמוד שעת התעמלות אחת שגיליתי שהיא בוטלה ניסיתי לצאת מהשער אך השומרים קיבלו הוראות מיוחדות לא לאפשר ל י לצאת(ולשאר השיכבה) אז קפצתי מעל הגדר, כלומר לא ביוק קפצתי יותר טפסתי בבטחון אבל בכל זאת. וכך חסכתי לעצמי עוד שעתתים של טקס יפה אך שטוף תעמולה ושוטף מוח. ערן

סיגריות סמים סקס

אני בויצו-בי``ס לאמנות ככה שזה בית ספר שאמור להיות מושקע כל הקטע עם הטקסים אבל ממש לא לא שאכפת לי מרבין כן מויצו לא. אין הבי``ס הזה הוא לפריקים והקטע הזה עם הסיגריות והסמים והסקס של כל השרמוטות האלה יוצא לי מכל החורים אבל כשחושבים על זה מי אמר שיהיה יותר טוב בצבא??? נילי

V. Ghost

New member
ס.ס.ס או s.s.s רק ראשי תיבות לסיגריות סמים סקס?לא ככה?

למעלה