היי אנשימימ...

peace n love

New member
היי אנשימימ...

שנימ שלא הייתי פה...אני קצת מנסה להיגמל מהאינטרנט... היומ עישנתי בחדר שלי ואחותי הגדולה תפסה אותי והלשינה עליי להורימ שלי ואבא שלי אמר לי(בטלפונ) שזה יגיע לאלימות...מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי! אגב...חבר שלי עוזב יומ שישי ת´ארצ...

yonne

New member
הינה עצה טובה...

קחי מיזוודה גדולה דחפי לשם בגדים ותטוסי אים חבר שלך! הה...

peace n love

New member
הוא טס לברזיל...

לכל החיימ...וכדי לטוס לברזיל אני צריכה....8 ש"חימ סתמ בצחוק....נראה לכ באמת שאני יטוס איתו לברזיל? אני רק בת 15 וחצי אחי...

yonne

New member
הה...טוב

כי גם אים היה ניראה לך לא היה לי את השמונה שקלים שרצית!

גן כתום

New member
רעיון רעיון רעיון

תגידי לאבא´לה שזה הכל מכאב נפשי גדול על העזיבה של חבר שלך, ושאת ממש אומללה ושזה לא בשליטתך. הוקצור- תפחידי אותו קצת ותגרמי לו לחשוב שהוא מבין, ואז הוא ינסה להתחשב, ואולי אפילו יטיס אותך לברזיל מדי פעם, רק כדי לפצות על הכאב.... חחחחח..... באמת שאין לי פתרון, חמודה. חוץ מלקוות לטוב.

peace n love

New member
חחחח...זה מזכיר לי ש...

פעמ שעברה שהמ תפסו אותי מעשנת אמרתי להמ שזה בשביל צומת לב מהמ ואז כולמ התחילו לבכות...!! אני פשוט יגיד להמ שאני ניסיתי ולא הצלחתי להפסיק...

yonne

New member
תגידי להם בפשטות...

אנחנו דור מזויין עכשיו מעונן.אנחנו שמים זין גדול על העולם הזה!!!

רותמ אהובתי

איכ כייפ לראות אותכככ וואו שנימ לא דיברנו.. אמ אני יוכל אני ירימ טלפונ היומ או מחר.. בעע תתחברי יותר בובה אני מתגעגעת..ויש לי משו הכי חשוב בעולמ לספר לכ..

peace n love

New member
הייי בובית!!

אל תתקשרי היומ(יומ שני) תתקשרי מחר...שכחתי את הפלאפונ שלי אצל דניס ורק מחר אני ייראה אותו...סבבה?

למעלה