נשמע נחמד! איך משיגים עותק?
מפתיע אותי שאנשים פה בפורום זוכרים את המחזמר בהפקה של חנוך רוזן - אם הבנתי נכון רובכם צעירים למדי, ואני הייתי ילדה כשלקחו אותי לראות אותו... (באיזור גיל 11 אני חושבת, משהו כזה). זה היה לפני כ-13 שנה, לא פחות... אני זוכרת ממנו רק את השיר של חיה סמיר, משהו עם "אור אור אש, אדם לאדם, סיפור מלחש(?)" משהו כזה... את המילים אף פעם לא ממש ידעתי (ואני אשמח אם מישהו יוכל לרשום לי אותן כאן, אגב) אבל הלחן עדיין מתנגן לי בראש (או לפחות מה שאני זוכרת שהוא הלחן... אין לדעת אם לא זייפתי לי אותו בזכרון עם השנים...
). הקטע המצחיק הוא שבהצגה אותה ראיתי חיה סמיר בכלל לא הופיעה - היא הבריזה באותו יום ברגע האחרון, בלי לתת התראה מוקדמת, ומנהלת הבמה (או משהו כזה) בחורה בלונדינית שנראתה נחמד (אבל לא ממש ידעה לשיר) נכנסה לנעליה והחליפה אותה בלית ברירה (כמו שאומרים "ההצגה חייבת להימשך"). אני זוכרת שהיא לא ממש היתה חזקה בשירה בעיקר כיוון שחני נחמיאס שרה איתה את השיר הזה, ואם אני לא טועה זה היה אמור להיות שיר סולו של הדמות (לילי קראו לה, אם אני זוכרת נכון). טוב, זה היה המזל שלי, ליפול על הפעם בה חיה סמיר לא מופיעה... לסיום אני רוצה לחזור על בקשותיי: 1. תום - אם יש לך דרך לדגום את השירים למחשב ולהעביר לי אותם דרך הרשת (לפחות את השיר הזה, בתור התחלה) אני מאד מאד אשמח
2. אם מישהו יוכל לכתוב לי את מילות השיר הנ"ל, כנ"ל.
תודה מראש.