היי אנשימים...

shanyz

New member
היי אנשימים...../images/Emo39.gif

סתם משעמם לי ויש לי סקר:
מה הפרק האהוב עליכם? נאי יודעת שזה קשה לבחור אחד..אבל תנסו
הדמות האהובה?
דמות שנואה? (לאו דווקא מישהו קבוע...)
מה הייתם משנים אם יכולתם? (במהלך התוכנית, לא בסוף...כלומר אפשר גם את הסוף אבל אני יותר בכיוון נגיד של...דוסון לא היה מגלה על ג'ואי ופייסי בצורה שהוא גילה...או משהו כזה
)
איזה פרק הכי מרגש?
איזה פרק הכי מיותר? (ואגב אל תכתבו את שם הפרק, תזכירו מה קרה בו גם
חח)
סצנה שהכי אהבתם... זהו

DAN1EL

New member
עונה ../images/Emo13.gif

פרק אהוב - דווקא מאוד קל: 106 - "ריתוק"
דמות אהובה: אבי
דמות שנואה: אנדי
מממ....אבי וג'ן לא היו מתות! ולא היו עושים את הפיינל כל כך מטומטם
פרק הכי מרגש: ממ...לא יודע. היו הרבה. נראה לי הפרק האחרון של העונה הראשונה
הפיינל!
(ונראה לי שאתם זוכרים מה קרה בו)
ממ...זה קל.
סצינת הבריחה מגברת טרינגל ב-106
דרך אגב, הסצינה הזאת היא מחווה לסרט "מועדון ארוחת הבוקר". בעצם כל הפרק הוא מחווה לסרט המקסים הזה, אבל כאן זה ממש כמו בסרט.

עונה נה ../images/Emo94.gif

מה הפרק האהוב עליכם? אני יודעת שזה קשה לבחור אחד..אבל תנסו
זה אפילו לא קשה 319 stolen kisses הדמות האהובה?
ג'ן
דמות שנואה? (לאו דווקא מישהו קבוע...)
אמממממ אני חושבת שגיל היא ממש מעצבנת אותי משום מה מה הייתם משנים אם יכולתם? (במהלך התוכנית, לא בסוף...כלומר אפשר גם את הסוף אבל אני יותר בכיוון נגיד של...דוסון לא היה מגלה על ג'ואי ופייסי בצורה שהוא גילה...או משהו כזה)
הייתי מארגנת לג'ק מישהו שווה כזה , משו ארוך ואמיתי ויפה כאילו הוא יצא מוזנח ובסוף הוא גמר עם דאגי ?! ולא הייתי מעיפה את צארלי כל כך מהר ראבק תנו להנות!! הייתי עושה לו רומן עם ג'ואי משו משעשע לחלוטין .. וכמובן לא הייתי הורגת את ג'ן איזה פרק הכי מרגש?
הלוויה של מיץ ,והפרק הזה שכולם ניזכרים בו בכל מיני סצינות איזה פרק הכי מיותר? (ואגב אל תכתבו את שם הפרק, תזכירו מה קרה בו גם חח)
הפרק של הלוואין שטד ונטשה עבדו על דוסון .. סצנה שהכי אהבתם...
הסיצנה האחרונה ב stolen kiss שג'ואי מנשקת את פייסי

../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

חחח אח''כ אני אסביר לכם ממה הייתי משועשעת מה הפרק האהוב עליכם?100 light years from home (נדמה לי שזה 519) פרק מלא בפלאשבקים וצ'רלים למיניהם
הדמות האהובה?ג'ן וג'ק ופייסי
דמות שנואה?דוסון,גייל ה''ליריס'' בקיצר מה הייתם משנים אם יכולתם?צ'רלס היה נשאר, לא היו את הפרקים המיותרים על המוות של מיץ' ג'ק לא היה הומו ואז האו היה עם ג'ן איזה פרק הכי מרגש?לאדעת.. אני אל זוכרת פרקים מהעונות הראשונות
איזה פרק הכי מיותר?כל הפרקים עם המוות של מיץ' סצנה שהכי אהבתם:הקטע שג'ן מצלמת את הנאום הזה לאיימי, בכלל הפרק שג'ואי ופייס בסופרמרקט וכלמיני הא.. וצחקתי כי קראתי את הכותרת ''היי אנטישמים''.... הוי.. עזבו.. יומטוב

shiray

New member
חחח האמת שגם אני קראתי ככה....

בטח המתכונת הזאת בהיסטוריה... היא ממש דפקה לי את השכל. ביום שבת פתאום עברתי בסלון ואח שלי ראה שידור חוזר של הכספת והייתה מישהי מנהלל ואני ישר חושבת "יווו זה המושב עובדים הראשון שהוקם ב-1921...". זה ממש ממש עצוב!

חולה על שאלונים :))

מה הפרק האהוב עליכם? יש שניים-106-detention והפיינל של העונה ה1. decisions חח סביר להניח שלא מאייתים את זה ככה אבל בקטנה. הדמות האהובה? דוסון :) ובמשניות אבי ודרו :)אני חולה על הדמויות שאומרות את מה שכולם חושבים אבל אפאחד לא רוצה להגיד :)) דמות שנואה? גראמס בעונה הראשונה, אוליבר (
) וזהו נראה לי מה הייתם משנים אם יכולתם? את הסוף. מצטערת אבל זה הדבר שהכי צרם לי בסדרה. איזה פרק הכי מרגש?ווי יש המוןןן. אבל נראה לי שהפיינל של הסדרה (למרות הכל ... בחיים שלי לא בכיתי ככה) coda(הפיינל של העונה ה4)וכמובן הפרק האחרון של העונה ה1.. אהבת חיי
איזה פרק הכי מיותר? השדידה של ג'ואי... מההההההההה הקשר??? סצנה שהכי אהבתם... טוב יש כמה- הנשיקה של דוסון וג'ואי בספריה, השיחה של ג'ואי עם אבא שלה בכלא,שיחת הmoments של דוסון וג'ואי בסוף עונה 4 רוב הנשיקות של דוסון וג'ואי, רוב הסצנות של ג'ק וג'ן ביחד... :)) אבל אם אני חייבת לבחור אחת- ואחת בלבד- אין שום ספק. ה-נשיקה... דוסון וג'ואי, סוף עונה 1, ליד החלון. השלמות בהתגלמותה.

dun16

New member
../images/Emo8.gif עונה

מה הפרק האהוב עליכם? הפרק הראשון והאחרון בעונה הראשונה והפרק הראשון בעונה השנייה...
הדמות האהובה? ג'ואי..! וגם קצת ג'ן... כמה מקורי
דמות שנואה? (לאו דווקא מישהו קבוע...) ממ לא מישהי קבועה...
מה הייתם משנים אם יכולתם? (במהלך התוכנית, לא בסוף...כלומר אפשר גם את הסוף אבל אני יותר בכיוון נגיד של...דוסון לא היה מגלה על ג'ואי ופייסי בצורה שהוא גילה...או משהו כזה) אמממ הייתי משנה את הסוף של העונה השנייה.. שג'ואי ודוסון לא היו נפרדים וגם את הפרק השני בעונה השישית... שהם היו נשארים ביחד אחרי שהם שכבו ולא מתנתקים לכל העונה
איזה פרק הכי מרגש? האחרון בעונה הראשונה והפיינל
איזה פרק הכי מיותר? (ואגב אל תכתבו את שם הפרק, תזכירו מה קרה בו גם חח) ממ... כל מיני מהעונה החמישית והשישית.. לא משהו מיוחד... סצנה שהכי אהבתם..... את הסוף של הפרק האחרון בעונה הראשונה.. שג'ואי עומדת לצאת מהחלון ואמרת כזה: אייל סי יא דוסון.. ואז דוסון כזה: ג'ואי וויטט ואז הם מתנשקים ויש ברקע את סיי גודנייט נוט גודביי

אני ../images/Emo66.gif

מה הפרק האהוב עליכם? 414 - A winter's tale הדמות האהובה? ג'ואי!
ואחריה פייסי. דמות שנואה? אדי, כמובן. מה הייתם משנים אם יכולתם? לא הייתי משנה כלום מהעלילה עצמה, כי אני חושבת שכל מה שקרה תרם בסופו של דבר לסדרה. אבל אם יכולתי הייתי משנה את תחילת העונה השישית, שתהיה יותר טובה ומעניינת. איזה פרק הכי מרגש? יש הרבה... stolen kisses, A winter's tale, ההלוויה של מיץ', הפרק הראשון והאחרון בעונה הראשונה, וכמובן - הפיינל! איזה פרק הכי מיותר? לא היה פרק ממש מיותר, אבל כל הפרקים המפחידים היו קצת לא קשורים. סצנה שהכי אהבתם... הסצנה האחרונה ב-stolen kisses ו- A winter's tale ובפרק האחרון של העונה הראשונה.

עכשיו אני...../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

הפרק האהוב-קשה מאוד לבחור יש כל כך הרבה...סטולן קיסס,וינטרז טייל,טרו לאב,הפיינל,הפרק הראשון של העונה החמישית ועוד ועוד ועוד...
הדמות האהובה-פייסוש
דמות שנואה-צ'ארלי,אדי
מה הייתם משנים-שוב,כל מה שהיה בסדרה תרם להיותה-
דוסון קריק
- אז אין ממש מה לשנות,חוץ מכמובן שג'ן לא הייתה מתה(אבל זה גם אחד הדברים שהפך את הפיינל למרגש כל כך..) בקיצור...לא הייתי משנה כלום!
פרק הכי מרגש-האחרון בעונה שנייה(אבות אכלו בוסר..),הפרק של ההלויה של מיץ',הפיינל ועוד..
פרק מיותר-אין חיה כזו
סצנה שהכי אהבתי-יש כל כך הרבה...הסוף של סטולן קיסס,סוף עונה ראשונה,"מיי הארט בום בום בום בום",ההתחלה של 501 ועוד ועוד וכל כך הרבה עוד! סתם כי בא לי

shira245

New member
ואני../images/Emo13.gif

פרק אהוב-Be careful for what you wish for 216 The longest day דמות אהובה-ג'ק דמות שנואה-אני לא מתה על ג'ואי אבל שנואה ממש?אין לי. מה הייתי משנה?-אולי את הפיינל.ולא הייתי מותחת את הקטע של דוסון-ג'ואי-פייסי למשך כ"כ הרבה זמן. הפרק הכי מרגש-ההלוויה של מיץ' הייתה מאוד עצובה.והפרק האחרון של העונה השנייה. פרק הכי מיותר-כל מיני פרקים בעונה השישית והפרק ששודדים בו את ג'ואי. סצינה אהובה-דוסון ואנדי שרים,הפרצוף של דוסון בתוך עוגה,סצינות מstolen kisses,הסצינה האחרונה מTHE LONGEST DAY שדוסון מגלה על ג'ואי ופייסי, סצינות של דוסון וגרטשן,כל הסצינות של ג'ק וטובי
בקיצור הרבה!

shiray

New member
אוקיי:

הפרק האהוב- stolen kisses ושיגיע כבר הדיוידי של העונה השלישית!!! הקלטת מזה קופצת לי מרוב שראיתי את הפרק איזה מליון פעמים. דמות אהובה- ג'ואי. אבל בעיקר בגלל שאני די מתכחשת לשתי העונות האחרונות- ראיתי כל פרק פעם אחת... דמות שנואה- אדי. כי אפשר להיות חמודים, אבל אחרי 3 נטישות כמה סימפטיה יכולה להישאר??? מה הייתי משנה- אני די מחזיקה בעמדה של פייסי, שאמר אי שם בעונה הרביעית (כשהוא וג'ן היו בסופה) שהוא לא מתחרט על כלום, כי הבחירות שלך והפעולות שלך מעצבים את מי שאתה, ככה שכל עוד אני אוהבת את הסדרה כל דבר בה גרם למה שהיה בהמשך... עדיין אולי הייתי מחלקת את הסדרה אחרת- נגיד כל עונה רק חצי שנה ואז היו 6 עונות בתיכון בקייפסייד. פרק הכי מרגש- נראה לי שהפרק בעונה הרביעית אחרי שג'ואי ופייסי נפרדו, כי ממש ראו איך הם רצו להיות ביחד אבל בכל דרך הגיונית שהם בחנו את זה הם ראו שהם לא אמורים להיות ביחד באותו רגע... פרק הכי מיותר- כמעט כל הפרקים מהעונה החמישית ועד הפרק שבו ג'ואי ופייסי נתקעים בסופר... סצנה שהכי אהבתי- יש המון המון המון! הקטע שהכי קשה לי לבחור! כי יש הון סצנות שעוברות לי בראש כשאני חושבת על סצנה אהובה... טוב ההתלבטות הסופית היא בין הסצנה בפיינל של העונה הראשונה כשג'ואי שואלת את אבא שלה אם הוא אוהב אותה, והקטע שג'ואי רצה לטרו לאב בסוף העונה השלישית... למרות שאני עדיין לא מבינה למה היא דופקת כזאת ריצה אבל עוצרת בבית להחליף בגדים...

למעלה