ייייאאאאייי!
סוף סוף.... מישהו מתעניין, שואל... כבר התחלתי לחשוב שמשהו לא בסדר איתי..

חחחח.. סתם אני צוחק כבר אמרתי לכם שאת חמודים (למי שלא זוכר מוזמן לבדוק כמה תגובות למעלה..

) אההה.. לספר על עצמי..? אין ממש הרבה.. ( אני בנאדם משעמם) אני בן 18 אני מהדרום בעיקר קורע את התחת בלימודים... (למה תמיד שאני מסתכל שוב על משפטים שאני כותב אני מבין כמה לא הייתי צריך לכתוב אותם? ) עדין בתוך הארון..(למרות שמבחינתי אני כבר מזמן בחוץ..) נמצא עכשיו בדילמה די מעיקה.. (אולי אני אפתח על זה שישור באמת יהיה נחמד לראות מה אתם חושבים..אפשר נכון?) ועכשיו לשאלון... - אסי עזר או גיל ריבה? אסי עזר ברור... אני לא חושב שאני אפילו צריך להצדיק את הבחירה... - דץ או דצה? לא יודע... אבל טוב שזה בנפרד שניהם ביחד זה באמת יותר מדי! אני לא רוצה להישמע רע אבל תמיד חשבתי לעצמי.." מה היא עושה איתו" זה רק אני? - ים או בריכה? ים! אני מעדיף להיעקץ ע"י מדוזה מאשר לחשוב שיכול להיות שאיזה ילד קטן השתין בבריכה...למרות שאם אני רוצה שהעקיצה של המדוזה תעבור... - מקלחת בעמידה או בישיבה עם מים? מה זה מקלחת בישיבה...? לא יודע לא ניסיתי.. אני מבטיח לנסות ולספר... - מכבי חיפה או בית"ר ירושלים? חחחחח...תגידו לי איזה צבעים הם לובשים אני יגיד לכם אם זה מתאים יותר מזה... - מלינדה או ג'ורדן? ואוו... זה קשה! לכל אחת יש משהו שלשניה אין..אני חייב להחליט

? - אופי או יופי? השילוב של שניהם יכול להיות נהדר..

אני לא ממש חושב שהם יכולים לבוא בנפרד.. (איזו תשובה מתחמקת) - דן או אגד? רכבת..

- עזריאלי או דיזינגוף? עזריאלי... אני אוהב אותם גדולים.. - אוויטה או סדמוס? אוויטה... נשמע יותר סקסי לא..? בקצור חפרתי..(איזה טעות הייתה לבקש ממני לספר...) יום טוב