היי אנשים! :)

SandFox

New member
אתם כל כך.. כל כך...

ח-מ-ו-ד-י-ם !!! טוב נראה לי שכדי שנגמור...אהה ז"א נפסיק (=) ) אנחנו לא רוצים להגיע למקומות שאנחנו לא רוצים להגיע אליהם...(אין לי מושג מה המשפט הזה אומר):) :)

גם גולש

New member
איבגי!!!

../images/Emo47.gif אהלן גבר... ספר קצת על עצמך

לא מצאתי בכל השרשור הודעת פירוט (או למען האמת, מישהו שהתעניין ושאל
) אז ספר קצת מאיפה, בן כמה, מה עושה בחיים וכבונוס קבל את משחק "זה או זה": - אסי עזר או גיל ריבה? - דץ או דצה? - ים או בריכה? - מקלחת בעמידה או בישיבה עם מים? - מכבי חיפה או בית"ר ירושלים? - מלינדה או ג'ורדן? - אופי או יופי? - דן או אגד? - עזריאלי או דיזינגוף? - אוויטה או סדמוס? תהנההההההההה אח שליייייייייייייייייייייי

SandFox

New member
ייייאאאאייי!

סוף סוף.... מישהו מתעניין, שואל... כבר התחלתי לחשוב שמשהו לא בסדר איתי.. :( חחחח.. סתם אני צוחק כבר אמרתי לכם שאת חמודים (למי שלא זוכר מוזמן לבדוק כמה תגובות למעלה.. :) ) אההה.. לספר על עצמי..? אין ממש הרבה.. ( אני בנאדם משעמם) אני בן 18 אני מהדרום בעיקר קורע את התחת בלימודים... (למה תמיד שאני מסתכל שוב על משפטים שאני כותב אני מבין כמה לא הייתי צריך לכתוב אותם? ) עדין בתוך הארון..(למרות שמבחינתי אני כבר מזמן בחוץ..) נמצא עכשיו בדילמה די מעיקה.. (אולי אני אפתח על זה שישור באמת יהיה נחמד לראות מה אתם חושבים..אפשר נכון?) ועכשיו לשאלון... - אסי עזר או גיל ריבה? אסי עזר ברור... אני לא חושב שאני אפילו צריך להצדיק את הבחירה... - דץ או דצה? לא יודע... אבל טוב שזה בנפרד שניהם ביחד זה באמת יותר מדי! אני לא רוצה להישמע רע אבל תמיד חשבתי לעצמי.." מה היא עושה איתו" זה רק אני? - ים או בריכה? ים! אני מעדיף להיעקץ ע"י מדוזה מאשר לחשוב שיכול להיות שאיזה ילד קטן השתין בבריכה...למרות שאם אני רוצה שהעקיצה של המדוזה תעבור... - מקלחת בעמידה או בישיבה עם מים? מה זה מקלחת בישיבה...? לא יודע לא ניסיתי.. אני מבטיח לנסות ולספר... - מכבי חיפה או בית"ר ירושלים? חחחחח...תגידו לי איזה צבעים הם לובשים אני יגיד לכם אם זה מתאים יותר מזה... - מלינדה או ג'ורדן? ואוו... זה קשה! לכל אחת יש משהו שלשניה אין..אני חייב להחליט :( ? - אופי או יופי? השילוב של שניהם יכול להיות נהדר..:) אני לא ממש חושב שהם יכולים לבוא בנפרד.. (איזו תשובה מתחמקת) - דן או אגד? רכבת..:) - עזריאלי או דיזינגוף? עזריאלי... אני אוהב אותם גדולים.. - אוויטה או סדמוס? אוויטה... נשמע יותר סקסי לא..? בקצור חפרתי..(איזה טעות הייתה לבקש ממני לספר...) יום טוב :)

../images/Emo47.gif אתה נשמע חמוד

חבל שמהדרום. טוב, תבוא למרכז
(וזה בסדר.. כולנו תהינו מה דצה עשתה איתו
)

orrr18

New member
מה קורה חווה?

ברוך הבא! :) זהו, עכשיו אחרי שהאיש הכי חשוב בפורום בירך אותך לשלום, אתה באמת יכול להיות אחד מהחבר'ה...
*מישהו אמר אהבה עצמית?*

למעלה