היי אנשים:)

ketas

New member
הממ בואו נראה

Doing Alright White Queen (!!!!) Nevermore In The Lap Of The Gods...Revisited (לשים לב לRevisited שכתוב בסוף) All Dead, All Dead Jealousy It's A Hard Life Is This The World We Created Who Wants To Live Forever Friends Will Be Friends Will Be Friends These Are The Days Of Our Lives בטח פספסתי כמה, אבל ככה מהתחלה עד הסוף..לקט
תהני

IMissYouFreddy

New member
שירים שקטים יחסית....

Bohemian Rapsody A Kind Of Magic Queen ft. David Bowie - Under Pressure ויש עוד פשוט אין לי כוח לכתוב...

Great Pretender

New member
שלי -

ביני ולבין My Fairy King יש משו מיוחד, אנחנו שוקלים להנשא. חוצמזה, Driven By You [לא שקט] גם שיר שאני ממש אוהבת, למרות שהוא של בריאן. ו... כולם ! תכתבו בריאן. ב-ר-י-א-ן ! אולי אומרים 'בראיין', אבל נורא מעצבן אותי שכותבים פעם 'בריאן' ופעם 'בראיין'. אהא, ובואו נחליט גם על 'מיי' או 'מאי'. כי זה קצת מלחיץ. לא יודעת למה. עוד שירים... Killer Queen, Bohemian Rhapsody... שירים שעושים לי טוב על הלב. וכשאני עצבנית, לרוב, אני שומעת Guns N' Roses. ז'תומרת, מי יותר טוב בלהוציא את העצבים - אקסל רוז או ג'ון דיקון ?? [עזבו, אל תענו על השאלה בכלל]. אז אמ... זהו. אני מציעה לך לשמוע את Love Of My Life. אגב - מי ראה אתמול את הפיג'מות ???? היה את לאב אוף מיי לייף !!! DDDDDDDDDDD: *צורחת מאושר*

Evi Virus

New member
בריאן. מיי. גם לי זה מציק...

זה שכותבים את זה May לא אומרים שמבטאים את זה כמו השם 'מאי' [וזה שם יפה ואין לי בעיה איתו, אפילו יש לי שתי חברות שקוראים להן ככה P: רק אל תשייכו אותו לבריאן
]. והממ, אקסל רוז עדיף, יש להניח. XD אני אוהבת את Don't Cry ואת November Rain.
את Don't Cry יותר, אפילו שב-NR יש סולו פסנתר בהתחלה... הוא לא כזה טוב לדעתי, אז זה לא ממש מדד. P: ו-Love Of My Life זה שיר נפלא!

yuki kun

New member
גמני אוהבת את Don't Cry

אבל להוצאת אגרסיות אני חורשת על מיוז, במיוחד חורים שחורים מסיביים [
אין לי כוח לכתוב באנגלית].

Great Pretender

New member
XD

מזדהים איתי ! סוף סוף ! אגב, אני מחדשת ! סיימתי לתופף ! כעת אני יהפוך לגיטריסטית חשמליסטית ! =P

למעלה