היי אנשים:)

s u c a r i a

New member
היי אנשים:)

חדשה, לא מכירה את כל השירים של קווין, מישהו יכול להמליץ לי על שירים שקטים ויפים שלהם? יש להם כאלה?

Queen Forever

New member
ודאי ציניות

דרך אגב, ליתר דיוק - לא שאלת האם יש שקטים, אלא האם יש שקטים ויפים. אבל אנחנו לא קטנוניים. ברוכה הבאה!!

J A N E D

New member
XD

חפשי את הרשימה של הדיסק "best ballads" בשביל השקטים, אבל השירים הכי טובים הם לאו דווקא בלדות..:)

y o u a n d i

New member
לדעתי

את צריכה להתחיל עם השירים היותר כבדים והפחות שקטים. \ה לפחות דעתי ואלו הישירים שגרמו לאהוב את קווין השירים המסובכים בגלל שאהבתי את המורכבות שלהם ואחרי זה כבר התחלתי לאהוב כמעט כל מה שיצא מהם. זו לפחות דעתי, אבל אני חושב שבMADE IN HEAVEN יש כמה יפים.

yuki kun

New member
מסכימה,

השיר הראשון של queen שהתאהבתי בו היה dont stop me now . טחני אותו במשך שנה ורק אז ניזכרתי לבדוק של מי בכלל השיר.

Carmel Bublil

New member
כמה המלצות שלי..

who wants to live forever - הפיי'בוריט שלי ove of my life bohemian rhapsody רק חלק קטן מהשיר הוא שקט אלה השקטים שאני מכירה בינתיי'ם

yuki kun

New member
ויש גם את ...

You Take My Breath Away שהוא יפיפה! מומלץ בחום. ואת My Fairy King שהוא לא ממש שקט [ז"א אל כולו] והוא גם מקסים.

yuki kun

New member
O.O?!

יש לך חור בהשכלה! בגלל השורה בMy Fairy King שהולך ככה [ציטוט] :"moyher mercury look what they don to me " פרדי שינה את שם המשפחה שלו מבולסרה למרקורי! תמלאי את החור לאלתר! [זה כייף!] ^.^

Carmel Bublil

New member
חחח חפיף.. זה לא פגע בי בכלל:)

האמת, חשפת אותי לשירים חדשים:) בעצם.. לא כאלה חדשים:D בשבילי הם חדשים.. וואי ניהיי'תה לי שפה של המרצים המעצבנים האלה.. כמו היועצת בבית ספר:D

Carmel Bublil

New member
אה.. דווקא את הראשון אנימכירה.. ו..

יש עוד אחד שקט.. ויפה מאוד לדעתי is this the world we created

למעלה