היי אנשים....

Rachel Green

New member
היי אנשים....

ממצב? תקשיבו...לא הבנתי איך פיבי חזרה.... הורדתי את הפרק הראשון וכנראה שאין לי את ההתחלה שלו...פיבי לא אמורה להיות רעה?עם קול?זה לא היה התנאי של המקור? בבקשה תסבירו לי שלכם רייצ´ל

Ophel McNeil

New member
לא מספרים לנו את הסיפור השלם,

אבל נותנים לנו פרטים.
כעיקרון, העיסקה הייתה שפיבי תישאר למטה (מאיפה הגעתם למסקנה שהיא תהפך לרעה?! אף אחד לא אמר את זה אף פעם), אם הזמן יחזור לאחור וקול יזהיר את פייפר ופרו מפני ההתקפה של שאקס.
אבל המקור בגד במילה שלו (זוכרת? הוא אמר לאחד מהמשרתים שלו להרוג את קול ופיבי), וכנראה בגלל זה העיסקה התבטלה ופיבי ככל הנראה יכלה לחזור למעלה.
אז למה המקור לא הרג את פיבי וקול? הוא לא לקח בחשבון את ההתערבות של ליאו (אורות לבנים ושדים לא אמורים לעבוד ביחד), שכנראה היה זה שהציל את פיבי, והחזיר אותה למעלה. מה בדיוק קרה, לא אומרים, אבל זאת בערך התמונה. אופל מקניל.

yulki

New member
שאלה........

קודם כל, אופל-מזל טוב...........ת´אמת.......זה הרבה יותר מתאים לך .... אני לא מבינה למה הם לא מוסרים לנו את כל הפרקים...... מה הם רוצים.....? לעשות פרק "אומנותי" כמו הפרקים האלה שעושים מהסוף להתחלה......? דבר שני אני הגעתי למסקנה שפיבי תהפוך לרעה מזה שהמקור אמר שהיא תעבור "לצד השני" - צד הרוע......לא? שלכם גל

Ophel McNeil

New member
הוא אמר שהיא תישאר למטה,

ותחצה את הקווים. אני לא חושבת שהוא התכוון שהיא תתחיל להשתמש בכוח שלה נגד חפים מפשע (=תהפוך לרעה), אחרת היא לא הייתה מסכימה.
הם לא נותנים לנו את כל הפרטים כי זה לא באמת חשוב, כמו שלין
אמרה- הדרך לא משנה- העיקר התוצאה. הם סתם נתנו לנו להשלים את התמונה לבד, אבל בהחלט יכול להיות שבעתיד נגלה מה בעצם באמת קרה שם. חוץ מזה, אני רק מנהלת זמנית. אופל מקניל.

Rachel Green

New member
../images/Emo51.gifויש לי עוד שאלה

איך הפרק הראשון מתחיל? כי אצלי זה מתחיל כשפייפר מנסה להחזיר את פרו ואז פיבי באה... זאת ההתחלה של הפרק או שחסר לי חלק? שלכם רייצ´ל

רגע רגע../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo124.gif../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

אז למה מישו אמר שאחרי שפייפר ופרו הותקפו ליאו עלה וריפה את פייפר, וכשהוא בדק את פרו היא כבר הייתה מתה? מאיפה יודעים את זה??? גם לי יש את הפרק השני וגם לי היא מתחיל כשפייפר מנסה להחזיר את פרו בעליית הגג!

Charmed 4ever.

New member
יודעים את זה כי...../images/Emo85.gif../images/Emo58.gif

בערך ספוילר אני מתארת לעצמי שכולם כבר יודעים את זה.. פייפר אומרת (או מתלוננת) לליאו (
) שהוא היה צריך להציל את פרו כי היא יותר טובה ושהוא הציל אותה רק בגלל שהיא (היז דאם וויף) אישתו... ואז הוא אומר שהוא ניסה אבל לא הצליח... אז זה מגלה בערך מה קרה בין סוף העונה השלישית לתחילת העונה הרביעית.. U All
ניצן

נכון, היא אמרה את זה...

אבל בכל זאת זה שאמר את זה נתן הסבר נורא מפורט ויש דברים שהוא ל-א יכל לדעת... טוב עזבו...

Ophel McNeil

New member
בשום מקום לא מראים את הקטע "החסר"

בין העונה השלישית לרביעית, אבל נותנים לנו מספיק פרטים בשביל להבין את התמונה הכוללת. כנראה פרו נפגעה יותר קשה מפייפר, וכשליאו בא, הוא הצליח לרפא את פייפר- אבל זה היה מאוחר מדי לפרו.

Rachel Green

New member
יש עוד משהו לא מובן פה

לא הבנתי למה הוא לא ריפה את שתיהן ביחד כמו בפעם הראשונה שהוא ריפה אותן!!! איך זה הגיוני שהוא לא הצליח?!?!?! בולשיט!!! שלכם רייצ´ל

Ophel McNeil

New member
הוא כן ריפא את שתיהן ביחד,

אבל פרו נפצעה יותר קשה, והוא התעכב (למטה, כנראה בלחלץ את פיבי), ועד שהוא הגיע הלאחוזה- פרו כבר הייתה מתה. אל תתעצבני כל כך...

אוף!!

חבל שפרו מתה! אבל חשבתי שבתחילת הפרק הראשון בעונה ה-4 אמורים להראות שהוא מרפא את פייפר ואת פרו (אבל לא מצליח)! ולמה יש שתי חלקים לפרק הזה? לזכר פרו
*המכושפת*

Ophel McNeil

New member
במקור זה היה אמור להיות

פרק אחד ארוך ורצוף באורך שעתיים, אבל ברגע האחרון היוצרים פחדו שלאנשים לא יהיה כוח לפרק כל כך ארוך, והחליטו לחלק את הפרק לשתיים.

Cole cohen

New member
אופל למה שזה לא יהיה אחד

הם שניהם שודרו באותו יום אחד אחרי השני !!! חלק ראשון שודר ב 4.11 ב20:00 בWB חלק שני שודר ב 4.11 ב 21:00 בWB אז למה הם עשו את זה שני חלקים? ככה! כי יש להם הגבלה ל43 דקות כל פרק... ויש מדינות שאין להם לוח שידורים כל כך גמיש שיכול לשנות הכל בגלל סדרה אחת (כמו כאן ) מה שיש בארה"ב... ...

Gal-Mo0D

New member
זה לא!

זה שני פרקים ששודרו ברצף. רצו לפתוח את העונה עם פרק גרנדיוזי ומדהים שיתפוס שעתיים ומכיוון שכל פרק מוגבל ל60 דקות (כולל 15 דקות פרסומות), עשו שני פרקים ששודרו רצוף.

אפרת ר

New member
אומרים ש...

פרו דיממה מהראש ופייפר מהאף, וליאו שהגיע מאוחר יותר הפעם לא הספיק לרפא את פרו כי המצב שלה היה יותר קשה.

למעלה