היי אנשים!

Gloria_Nathan

New member
היי אנשים!

רק רציתי להציג את עצמי לפני שאני מתחילה לירות פה לכל הכיוונים (טוב קצת התחלתי אבל ניסתי להיות מתונה ואני לא יכולה להבטיח שאני אשאר כזאת) אני ג´ן, אני בת 16 ואני שמאלנית ואתאיסטית גאה! Jen XXX וזאת החתימה שלי, במיוחד בהודעות כועסות ופסימיות: "ואחרי זה מתפלאים שאני מעדיפה לעזוב..."

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

שמאלנית מה הכוונה...מרצ עבודה? חד"ש....???: אגב, אני מקווה ששורת המחץ שלך "ואחרי זה מתפלאים שאני מעדיפה לעזוב..." היא רק שורה
. בתור שמאלני חבר בנוער העבודה אני יכול לומר לך שאנחנו זקוקים לאנשים כמוך פה!
אז ברוכה הבאה!
שרימפי

Gloria_Nathan

New member
מר"צ... חד"ש...

ככה דיי באמצע. עבודה ממש לא! אני מבחינתי עבודה זה מרכז, יש הרבה מאוד פעילי עבודה מאוד שמאלניים אבל העבודה ובייחוד ישראל אחת זה מרכז מבחינתי. וזה לא רק שורה, לא בדיוק בגלל פיגועים ומלחמות אלא בגלל שאין לאיפה להתפתחת פה בכל מה שקשור לאומנות (שזה התחום שאני רוצה לעבוד בו). והאמת היא ששל העניין של המלחמות דווקא דוחף אותי להשאר ולשנות. זה בעיקר נושאים כמו כפייה דתית, זכויות מיעוטים ובעיקר קהילה הומולסבית וכל מיני שטויות כמו שחרור מוקדם של יונה אברושמי (שאני עוד אכתוב עליו, אני פשוט מנסה לעשות את זה קצת יותר יצירתי אז זה יקח זמן)... אלה בעיקר הדברים שהכי הורגים אותי במדינה הזאת, ודברים בסגנון אני אמצע כמעט בכל מקום...

guypele

New member
נו שיהיה במזל טוב...

כוחות שמאליים חדשים נכנסו לפורום. קחי הרבה אויר כי לפעמים מתחשק להגיב ע"י מגילות באורך הגלות...ויש ועוד איך על מה להגיב. נ.ב אני מבין שאת כנראה בחורה עליזה
האם לדעתך יש קשר ישיר בין אי-האמונה לנטיה המינית? ובכלל כדאי אולי לצבוע קצת את הפורום בורוד. גיא

Gloria_Nathan

New member
ידעתי שזה יגיע... ../images/Emo34.gif

אוקייף אני רק בת 16 (ביום שבת, תודה)!!! אף פעם לא היה לי חבר ואפילו לא קרוב. אין לי מושג אם אני גאיי או סטרייט, כרגע אני נמשכת בעיקר לבנים (יותר נכון אובססית לשחקנים חתיכים במיוחד ;) אבל יכול להיות שזה ישתנה. אני גם מאמינה כולנו B בצורה כזאת או אחרת. לכולנו יש משיכה לשני המינים, נכון יש כאלה שיעברו את כל החיים שלהם נמשכים רק למין אחד אבל זה לא אומר שאין אף אחד מהמין האחר שהם לא היו נמשכים עליו! (או עליה). ככה קורה באמצע החיים מישהו קם ומגלה שהוא הומו אחרי שהוא התחתן וילד שלושה ילדים מקסימים. הוא לא היה מוליד ילדים אם הוא לא היה נמשך לאמא, אבל הוא גם נמשך לבנים אז מה הולך פה?? אני מאמינה שזה ככה אצל כולנו. כרגע אני סטרייטית. הקטע עם הזכויות הומואים... לא יודעת כנראה שפשוט העובדה שיש לי חברה מאוד טובה שהיא B, עוד מלא חברות שאנילא בטוחה ב-100 אחוז אבל הגיוני שגם הם, אח של דודה שלי (מנישואין) הוא הומו, אני אוהבת הכי גאים שיש ואכפת לי מהחבר´ה הנהדרים האלה ש´החטא´ היחיד שלהם זה ללכת אחרי הלב שלהם! :) ואין לי בעיה לצבוע בורוד, אבל אני יעדיף ירוק (או הצבע של חד"ש, לא שיש לי מושג איזה צבע זה.) ובקשר למגילות- נראה לי שיש לי איזה חיידק נאומים כזה כי לא משנה כמה אני כותבת אני בטוחה שיכולתי להוסיף! (כבר חתמתי בכמה הודעות שאני מרגישה לחלוטין סאם סיבורן בפורום הזה) Jen XXX "ואחרי זה מתפלאים שאני מעדיפה לעזוב..."

אריאל1

New member
ברוכה הבאה

אל הסיס לירות לכל הכיוונים כל עוד השפה לא בוטה אין לנו שום בעיה עם שום דעה! ואלי באמת נחליף מעט נושאים? בעצם לא להחיליף אבל להוסיף הפורום הפך לפורום ויכוחים בנושא המצב של מדינת ישראל מול הרשות

Gloria_Nathan

New member
שרימפ וגיא...

בא לכם לעזור קצת ל"חופש הדת" שאמור להיות במדינה הזאת ולעזור לי בוויכוח למעלה? זה בהחלט יעזור לי אם עוד מישהו יזכיר לחבר´ה הנחמדים שם שמותר לי לבחור את הדת שלי בעולם דמוקרטי וחופשי!

Gloria_Nathan

New member
(וגם ענבר....)

שלא הייתה לי דרך לדעת שהוא שמאלן או ליבר או סוציאליסט או כל דבר אחר שגם אני! ואין לי בעיה להשאיר את זה לאחרי פרסח,אבל זה אומר שיהיה לי נורא משעמם :( Jen

EverMan

New member
אהלן גלוריה

המלצה ...
תשוטטי כמה דפים אחורה בפורום תקראי את מה שנאמר , תעברי גם על המאמרים , הם ממש לא מזיקים. בעיקרון עד שגיא הגיע , ושמאלני הגיע , אני פחות או יותר הייתי האגף היחיד של השמאל בפורום שמתווכח ומתדיין. היה לפני משהו כמו חודש חודשיים שרשור בנוגע לכל אחד והזהות שלו פה , גיל , תחביבים. אני אביא לך תימצות שלי : היי , אני ענבר רובין , פעיל נוער העבודה , סוציאליסט בדם , מתנדב מדא בשנתי השניה , מלמד צוציקיונים פיזיקה , ומאוד מאוד מאוד אוהב את החברה שלי :}}. (החברה התעדכנה מההודעה ההיא:) -=<ענבר רובין - שסתם רצה שתדעי שיש לך עוד גב בפורום>=-

לבחור כן...בצורה אישית

אבל לא ממש יעזור לך כי מבחינת המדינה ומבחינת העולם את נחשבת יהודיה...זה מה יש. וחוצמזה אני חושב שבאמת כמו ששלתי אמר, נשאיר את הויכוח לאחרי פסח... שיהיה לך חג שמח. לא משנה אם את מאמינה או לא. שרימפי

~*~gaL

New member
מממ.. אמרתי לג´ן שאני אבוא..

אז באתי.. ואני אגיב מדי פעם להודעות פה.. ו.. זהו. חג שמח! :) *gaL*

Gloria_Nathan

New member
טוב, כנרא ה שהיא לא ממש טובה...

בלהציג את עצמה- אז זאת גל, או יותר נכון נעה (עזבו בדיחה פרטית- אבל זה יהיה נחמד מצידכם אם גם אתם תקראו לה נעה). אין לי מושג מה הדעה הפוליטית שלה, אבל אני כן יודעת שגם אני וגם היא אוהבות להרגיש כמו סאם סיבורן- אז הכרחתי אותה לבוא הנה :) Jen (שתאמינו או לא, צופה עכשיו באיאר...)

~*~gaL

New member
לא לא, זה בסדר,

הם יכולים לקרוא לי גל. דעה פוליטית אין לי, כי האמת, אני לא סובלת פוליטיקה. וסאם.. כן, או יותר נכון כמו ג´וש.. :) ולמה קשה להאמין שאת צופה באי. אר.?? עברת כבר למחנה השני חמודה!! לא יעזור לך! :) איזה פרק את רואה?.. אההה ועוד שאלה, לפני כמה זמן אמרת משהו כמו.. "והרמה שם הייתה יותר גבוהה...". איפה, באי. אר. או בשיקגו? (את דעתי בקשר לזה אני חושבת שאת יודעת..)

Gloria_Nathan

New member
זה אומנם טלוויזיה אבל אתם תסלחו לנו

נכון??? אוקי. בקשר לדעה פוליטית. מה זאת אומרת שאין לך דעה? את חושבת שצריך להעיף את כל הערבים לים? הופה- דעה! את חושבת שאסור לתת כסף לחרדים כי הם לא משרתים את המדינה? הופה- דעה! למה קשה לי להאמין שאני רואה איאר?? כי זה איאר!!! כי, כי, כי זה היה אחד העקרונות שלי- אני לא רוקדת טראנסים (למרות שעכשיו אני כן, לפעמים), אני לא קונה ו/או מחזיקה ברשותי דיסק של פפרס (ויש לי אחד, צרוב) ואני לא רואה איאר אלא אם כן זה אומר שאני אחרי זה יכול להכריח אחרים לראות שיקאגו!! ומי אני אם אני בוגדת בעקרונות שלי?!?! וראיתי שוב את הפרק שהיה אתמול, סתם כי נוח חמוד שם! ובקשר ל"הרמה הייתה שם גבוה יותר" הנה סיפור. בסוכות לפני שנה נעה באה עליי לשלושה ימים והחלטנו שאנחנו הולכות לראות פרק של איאר-פרק של שיקאגו-פרק של איאר-פרק של שיקאגו וכו´ וכו´. כמובל שהכל נהרס כשהאי הכירה לי את הסדרה "חברים" אבל למי אכפת, עדיין ראינו הרבה איאר. ולמרות שזה היה לפני דיי הרבה זמן אני זוכרת בבירור שהרבה של הפרקיםה אלה הייתה הרבה יותר טובה מהרמה של הפרקים האחרונים. הפרקים האחרונים היו ברמה של העונה האחרונה של שיקאגו, והעונה האחרונה שלש יקאגו אומנם היו לה את הרגעים שלה, אבל בכללי היא הייתה פשוט נוראית! (ושיקאגו יותר טוב! לא משנה מה תגידי :) זהו, נראה לי שאפשר לחזור עכשיו לעיניים פחות חשובים כמו עתיד העולם...

~*~gaL

New member
נחזור לעתיד העולם אח"כ

יש דברים יותר חשובים לדאוג להם! דעה - אהמ, יש לי דיעות.. אבל אני לא ימנית/שמאלנית/מרכזית ולא אכפת לי כ"כ מבחירות וכו´.. יש לי את הדיעות שלי ומה לדעתי צריך להיות.. לזה התכוונתי. ו.. היי! אני לא רוקדת לטראנסים גם! ופפרס.. טוב אני לא מכירה כ"כ את הלהקה, אבל יש לי דיסק שלהם גם (לא צרוב.. ויש לי גם טיפה שירים שלהם במחשב.)! בקשר לאי. אר. - אין מה לעשות.. תראי, אף פעם לא שמתי לב ממש שקיימת "מלחמת" אי. אר.-שיקגו הופ (את ההיפך אפשר להגיד על חברים/סיינפלד..). אולי בהתחלה של שתיהן היו קצת מלחמות בין הצופים שלהן, אבל אנשים התבגרו. זה שאת רואה שיקגו הופ זה לא אומר שאת לא יכולה לראות אי. אר., וזה שאני רואה אי. אר. זה לא אומר שאני לא יכולה לראות שיקגו הופ. אם את אוהבת את הסדרה תראי! זה מה שהכי חשוב! וגם אם היה לך עקרון כזה, את יכולה לבטל אותו! דיעות של אנשים משתנות! פעם חשבתי שבאפי זו סדרה אדיוטית, ובימים האחרונים ראיתי פרקים שלה והגעתי למסקנה - שטעיתי! אז הנה לך דוגמא, שאיכשהו גם יצאה קשורה בטלוויזיה. עוד בקשר לאי. אר. - לדעתי העונה השביעית הייתה מעולה, ו-2 הפרקים הראשונים ששודרו כאן של העונה השמינית היו מעולים גם כן. הדמויות "החדשות" (קשה כבר לקרוא להן ככה..) - אבי, לוקה, דייב, צ´ן, קליאו, מצאו את מקומן! למדתי לאהוב אותן כמו רבים אחרים. סיפורים חדשים בנוגע אליהן התרחשו (אמא של אבי, המשפחה של לוקה) וזה טוב מאד. זה מוסיף. יכול להיות שאם כל הקאסט הקודם היה נשאר, זה היה אפילו יכול להיות לא טוב. אנשים חדשים מוסיפים המון! צריך ללמוד את זה! התסריטים נפלאים כתמיד, הבימוי וההפקה גם. הכל נשאר שם אותו דבר. ואי. אר. יותר! :)

Gloria_Nathan

New member
בקשר למלחמת איאר שיקאגו...

זה סתם פרט קטן ושולי שאני אוהבת להוסיף כי אני אוהבת לנפח דברים בצחוק (בצחוק אנשים! כשזה דברים רציניים כמו פוליטיקה אני מנסה לא לנפח!) אני דווקא חושבת שרוב המלחמה לא הייתה בהתחלה, כי בהתחלה הייתה הרגשה של אוסף של סדרות בתי חולים ויכול שכמה איארניקים לא סבלו שיקאגוניקים בגלל שאיאר היו קודם. השנאה האמיתית התחילה כשהתברר שהיו הרבה מאוד סטורי ליינס מאוד דומים בשתי הסדרות, וברוב הפעמים הן הופיעו קודם (כלומר בין 5 שבועות לאפילו שנה) בשיקאגו. התחילה מסכת האשמות של שיקאגוניקים על זה שאיאר גונבים סיפורים משיקאגו. אבל בעקרון נראה לי שהרוב רואים את שתי הסדרות וסתם זה כיף להתווכח מי יותר טוב (*שיעול* שיקאגו *שיעול*). אני לא אהבתי את הפרקים הראשונים בעונה האחרונה... לא היה משהו ציפתי ליותר, ביחוד מסדרה שמתיימרת להיות יותר טובה משיקאגו. הרמה שם הייתה גם מתחת לכל פרק של שיקאגו שראיתי (אולי חוץ מכמה בעונה האחרונה של שיקאגו) וגם מתחת לכל פרק של איאר שראיתי. ועשכיו נחזור לעתיד העולם! Thank you and Goodnight!

~*~gaL

New member
אך, רר

כתבתי לך תגובה שלמה והיא נעלמה.. ננסה לשחזר: אי. אר. לא הייתה קודם. שיקגו הופ ואי. אר. יצאו באותה שנה. בעוד שזה היה דבר מוזר בעצמו איכשהו (שתי סדרות בי"ח יוצאות באותה שנה), נוסף לזה דבר מוזר אחר - שני בתי החולים של הסדרות היו ממוקמים בשיקגו. סטורי ליינס דומים זה דבר דיי מתבקש. זה הגיוני שבסדרות בית חולים יהיו מקרים דומים.. אני בטוחה שהדבר האחרון שאנשים רצו לעשות זה לגנוב סיפורים. לכן לפי דעתי הריבים התמידיים בין שתי הסדרות היו טיפשיים. שכל אחד יאהב מה שהוא רוצה וזה הכי טוב.. ושכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה על "פור קורנרס" ו"דה לונגר יו סטיי". וזהו! ולמרות שאת יותר נוטה לעבר שיקגו הופ איי סטיל לאב יו (אחרי 3 ימים בלבד.. מישהו היה מאמין?) ועכשיו - סופית - עתיד העולם - היר ווי קם..

EverMan

New member
אז ככה

בתור מע"ר חובב רפואה אני אוהב את אי ארר הרבה יותר כי הם מתמקדים יותר ברפואה מאשר ברופאיפ ... דבר שני , אהבתי את האנלוגיה

למעלה