היי אנשים!!!

Gloria_Nathan

New member
הנשיקה של סי ג´יי ודני... ../images/Emo54.gif

בהחלט אחד הקטעים הכי מצחיקים בסדרה אי פעם!!!! פשוט גאונות לשמה Danny: Hey CJ, taking this goldfish with you? CJ (turning around): No (poting the gildfish on the desk and walking to the door Danny: Ohh, walked into the door there. (סליחה על הטעויות) פשוט כ"כ כ"כ מצחיק!!!!! ובשבילי לאהוב את סאם זה היה דיי פשוט, בגלל שאני פשוט חולה על רוב לאו, אבל הוא גם הדמות הכי טובה שם לדעתי. יש לו כל מיני דברים קטנים כאלה, כמו כמה שהוא קלומזי ונאיבי שעושים אותו כזה כזה מתוק!

מיוסייסת?

LOL פעם ראשונה שאני שומתע על ההטיה הזאת. ובכן, ברור שהכול תלוי בנקודת המבט שלך, אבל באמת, תנסי לנתח את הסדרה מהזווית שלי: הוי כמה נפלאה היא האומה האמריקנית, כי אנחנו תמיד צודקים, ונשיאנו הוא אדם ישר וצדיק ובר לבב, וכל אנשי צוותו ממש ל"ו. נו באמת! לגבי אליסון ג´אני, לא ממש ראיתי דברים שהיא הייתה בהם. אם כי זכור לי שלא מזמן עשיתי משהו בעבודה שכלל את אליסון, אבל לא זכור לי מה הוא היה... סוזן (לא אכפת שלי שתקראי לי סוזי או סו. את יודעת איך אנשים עוד קוראים לי?)

Gloria_Nathan

New member
כן, אני ידועה בזה שאני ממציאה מילים

והאמת נראה לי שכבר השתמשתי בזה בהודעה אחרת. לא נורא. בקשר לסדרה, כן יש שמה כמה דברים כאלה של "אוי אנחנו כאלה מושלמים" אבל לא כמו שהיית מצפה אם יוצר הסדרה היה יוצר של מכושפות (יוצר כלומר כותב ראשי או במאי ראשי). וגם, רוב ההגשמה בדמות היא בג´ד, כי אני לא מאמינה שנשיא הוא באמת כזה חברמן והכול כמו שמראים אותו, אבל אם זה היה תלוי בי הנשיא היה הדמות הכי שולית בתוכנית הזאת. כי אם כל הכבוד, רוב התוכנית לא עוסקת בחוק 666, אלא באיך הצוות הבכיר מצליח להעביר את חוק 666. אם אני זוכרת נכון יש פרק שלם שבו סאם וטובי עובדים על איזה נאום חשוב ובסוף אנחנו בכלל לא רואים את ג´ד נואם (גם לא בפרק שאחרי) ו/או שומעים איזהו חלק מהנאום ממש. אולי משפט פה ומשפט שם כי הם מתעייצים אם מישהו אבל לא יותר מזה. אז הנשיא הוא לא דמות מרכזית פה, אלא ליאו, טובי, ג´וש, סאם, סי-ג´יי אלא הם הגיבורים האמיתיים של הסדרה הזאת והם לא כאלה מצדקים והכול.

בוודאי שכן

כל איפיון הדמויות הוא כזה: תראו כמה שהצוות הבכיר הוא נקי מכל חטא, טהור מידות ובר לבב. צדיקים כולם שם. אין להם אג´נדות, הם מאוד אלטרואיסטיים עם תחושת שליחות. גיב מי א ברייק! סו

Gloria_Nathan

New member
האם מישהו שהוא נקי מכל חטא...

לוקח וואליום בזמן שהוא שר??? האם מישהו טהור מידות שוכב עם זונה?? אני יודעת שזה נראה כאילו הם מושלמים! אבל אני יכולה לעשות לך את זה הרבה מאוד דומיות מתוכניות אחרות (חוץ מאוז, כי באוז כמה שאתה פחות פרפקט אתה יותר פרפקפט בקיצור- סיבוך!).

לא ולא

זה בדיוק העניין, שאלו לא vices. הרי כשסאם שכב עם הזונה לא באמתש כב עם הזונה אלא עם בחורה שפגש, וכמובן היא סתם זונה היא סטודנטית למפשטים. ואליום? זה כל החטא שהצלחת למצוא? ואליום?

Gloria_Nathan

New member
זה לא העניין! ../images/Emo54.gif

הענין הוא לא שליאו היה מכור לוואליום, העניין הוא שזה היה בזמן שהוא היה שר העבודה, אם אני זוכרת נכון. והם ניקח שניה את נושא מערכות יחסים, כולם שמה בעצם לוזרים בכל הנושא הזה. יש כאלה שהם פשוט אנושיים, וכמו שלרובנו זה קשה גם להם, שזה יהיה סאם ודונה ואולי גם סיג´יי, אבל יש לנו את ליאו ששם את הקריירה לפני עבודה (יש שיגידו workoholic דבר שלא קשה להבין במיוחד כי ליאו כבר היה מכור בעבר) וג´וש שהוא פשוט... well... ג´וש! ואני אפילו לא יתחיל עם טובי.

~*~gaL

New member
לדעתי ג´וש צריך להיות עם ג´ואי.

ותגידו, עוד מישהו מוצא את איינסלי מעצבנת קצת?..

למה זה חשוב?

הנה סדרה שבמרכזה לא עומדים מערכות יחסים רומנטיות עם דמויות אחרות. אז למה, למה לדון בזה? ממש לא משנה לי, ולא יירם לי קתרזיס עם סי ג´יי תתחתן עם טובי או אם ג´וש יתחתן עם סאם. סוזן

Gloria_Nathan

New member
גל וסוזה...

(ד"א סו- תתרגלי לזה שכמעט כל הודעה אני ימציא לך שם חדש) דבר ראשון- איינסלי אמורה לעצבן שם את כולם בגלל שהיא רפובלקינית בלונדינית חכמה עצמאית וכו´. משום מה אני דווקא נורא אוהבת אותה, בגלל שהיא כזאת. ואת חייבת להודות ש-17 אנשים היה שונה לגמרי אם היו מעיפים אותה. כל הקטעים המצחיקים (טוב לא הכל אבל כמעט כל) קשורים אליה. סו- זה שזאת לא תוכנית דביקה ושתפכת כמו דוסון קריק (למרות שאני אוהבת דוסון) ואין בה נשיקה כל פרק אלא פעם בעונה במקרה הטוב (או הרע תלוי איך מסתכלים על זה) זה לא אומר שאין בה מערכות יחסים. קודם הזכרתי את החורים שמשעירים לנו, והרבה מהם רומזים על רומנים שיהיו בעתיד. באמת בעונה הזאת אני לא זוכרת אפילו עניין רומנטי אחד (חוץ מהקטע כשדונה ניסתה לשדך בין ג´וש וג´ואי, אבל זה היה יותר כדי לעצבן את ג´וש מאשר שהם באמת יהיו ביחד, ככה לפחות נראה לי) אבל היו רמיזות כל הזמן (אהה וגם היה את הקטע שסאם ומל נפגשו איפה שהו LOL *נזכרת בשיחת טלפון של סאם וג´וש כשמל באה להגיד לסאם שלום*). וגם אם לא- היי! אני ואני יודעת שיש פה עוד חבר´ה עדיין טינאייג´רס ונחשי מה מעניין אותנו הכי? כל העניין של זוגות ומה שמסביב! מותר לנו לחלום!

ברור שמותר

אבל אנחנו המבוגרים הזקנים הציניקנים - כבר נמאס לנו מכל הדוסון והגילמור הזה. אנחנו רוצים לראות דרמה אמיתית! :) סו

~*~gaL

New member
אני האחרונה

ובאמת האחרונה (או אולי בין האחרונים) שזה יהיה חשוב לה.. באמת. רק רציתי להגיב, ולמסור את דעתי. תראו, ברור שיש את העניין של קרטר ואבי, אבל למי אין זוג טלוויזיוני קטן (או אולי כמה) שהוא מטורף עליו?

למעלה