היי אנשים!!!

Gloria_Nathan

New member
היי אנשים!!!

מה קורה? אני חדשה פה. אני מכורה רצינית לטלוויזיה! ואנחנו מדברים על משהו קליני (טוב לא ממש אבל קרוב) כבר התחלתי לדסכס נושאים מסוימים ויש לי כמה שאלות: 1- יש פה אנשים שרואים "הבית הלבן"?? 2- יש פה אנשים שראו "החיים האלה"?? 3- מה דעתכם שיתחילו פה בתפוז קהילת פאנפיקים כללית (כלומר לא לתוכנית מסוימת אלא כללית לפיקים)? זהו מקווה שיהיה פה כיף Jen

~*~gaL

New member
אני רואה הבית הלבן :)

וממתי יש קהילת פאנפיקים?! איפה??

Gloria_Nathan

New member
בעיקרון אין...

אבל אני רוצה לפנות לתפוז כדי שיעשו אחת ואני רוצה לדעת עם יש רצון...

~*~gaL

New member
ממ חוסר הקליטה שלי..

ובטח שיש רצון! אני רק מקווה שיהיה לי זמן להתחיל לכתוב שוב פאנפיקים.. ואני מוכנה להמליץ עלייך

Gloria_Nathan

New member
אז בבקשה בבקשה...

תמליצו עליי! תפוז רוצים שאני אתן שמות של 3 ממליצים, אז אם הם יפנו אליכם פשוט תגידו שאתם רוצים את הקהילה אוקיי? פלייייז!

Lizz

New member
love fic

אני מוכנה להמליץ, בתנאי כמובן שמדובר בפיק מכל הקטגוריות... ובשתי השפות, נכון?

fluppster

New member
הבית הלבן

סדרה מדהימה!!!!! הפרק האחרון לעונה היה פשוט מרתק...... "החיים האלה"- את מתכוונת ל"My So Called Life"? הייתי רואה את זה כשהייתי קטנה, ונורא אהבתי. קהילת פאנפיקים- אני בעד!!!
חן

Gloria_Nathan

New member
בקשר לווינג, החיים האלה ופיקס...

1- אכן הבית הבלן סידרה מעולה. ואני נשבעת שלא יכולתי להוציא מילה אחת מהפה שלי לפחות חצי שעה אחרי סוף הפרק. פשוט מדהים! (פלופסטר שאלת השאלות- ג´וש או סאם??) 2- בהחיים האלה אני מתכוונת ל This Life, סדרה בריטית איכותית בטירוף. ברמה שדהים כל אחד! שרשת היו דיי מניאקים ותקעו אותה נורא מאוחר ביום שבת ובכלל לא שמו פרומואים מקדימים וגם לא פרומואים בזמן שהסדרה שודרה. אני רק במקרה עליתי על זה ופשוט נהנתי מכל רגע 3- בקשר לקהילת פאנפיקים- אם אני אנהל אותה, זאת תהיה קהילה לפאנפיקים מכל הסוגים, לכל תוכנית שתרצו וכל שפה שתרצו. כמובן שיהיו חוקים וכו´ אבל לא נראה לי שיהיו הבה דברים שאני יתעקש אליהם חוץ מדירוג (G, Pg, Nc-17 וכו´), אזהרות (אלימות, אונס, סלאש וכו´) וזכויות יוצרים (כל הדמיות שייכות לבלה בלה בלה)

Gloria_Nathan

New member
אני נותנת לך אישור מיוחד... ../images/Emo54.gif

לבחור בטובי אם את רוצה. ומה יש לכולן מג´וש???? שלא תבינו הוא גאון ורוב הזמן שאני מחייכת כמו איזה בת טיפשעשרה שכגע החתיך של השכבה שהיא מאוהבת בו אמר לה שלום זה בגללו. (טוב האמת היא שאני מחייכת ככה רק כשזה הוא וסאם ביחד, אבל יש חיוכים קרובים לו ולסאםסאם). אבל בכל זאת, אני עדיין לא מבינה איך מעדיפים אותו על סאם. Jen

~*~gaL

New member
אני חושבת שבגלל..

שלג´וש היו הרבה יותר קטעים "קומיים" בואי נקרא לזה ככה... בעצם, את יודעת מה, זה לא קשור. זה פשוט כי הוא...ג´וש. ואל תביני אותי לא נכון, גם אני מאד אוהבת את סאם, אבל מה לעשות.. אה, אגב, ה"בכל אופן" שתמצאי בהודעה שלי באיי סי, פשוט נדחף מהודעה אחרת. ג´אסט פור יו טו נואו.

fluppster

New member
ברור שג´וש!!!!!!!!!!

ג´וש כזה חמוד!!! אני מתה עליו!!!!! אגב, את חושבת שיקרה משהו בינו לבין דונה? (ובלי ספוילרים, בבקשה...)
חן

Gloria_Nathan

New member
לא... ../images/Emo54.gif

והנה ההסבר: זה הבית הלבן!!!! מתי משהו שרצינו שהסתדר הסתדר??? האם סאם עם לורי או מלאני עכשיו? לא! האם ג´וש היה עם ג´ואי? לא! האם צ´ראלי וזואי עדיין ביחד? לא! אבל משום מה אארון סורקין כזה גאון שאי אפשר לכעוס עליו למרות על זה. אני בעקרון חושבת שזה יכול להיות נחמד לראות אותם ביחד, אבל זה בחיים לא יחזיק מעמד ואז יש ת´שאלה של מה יקרה. אני בטוחה שאין אף אחד שרוצה לראות את דונה או ג´וש עוזבים, ומישהו כמו ג´וש לא יוכל לעבוד עם מישהו שהוא היה איתה בקשר רומנטי בעבר (מנדי...) ביחוד לא אם העבודה המדוברת היא עוזרת. אבל היי, תמיד אפשר לפנות לפיקס. ואם כבר פיקס... שמתם לה כמה ´חורים´ קטנים כאלה יש כל הזמן בתסריטים? אתם יודעים (או יודעות בעצם, נראה לי) כל מיני דברים טיפשיים כאלה כמו ב"20 שעות באל.איי" בצהריים עם קייפר הזה סאםסאם לקח כדורים ואף אחד לא הסביר מה זה לעזעל. ויש עוד מלא דברים כאלה שפשוט מתחננים שיכתבו אליהם פאנפיקים וזה כ"כ כיף! כי זה לא מוריד שום דבר מהאיכות של הסדרה, לפעמים זה רק מוסיף וזה פשוט נותן המון חופש והמון אפשרויות לכותבי פיקס!

הבית הלבן

דווקא לא הרשימה אותי בהתחלה. יש בה סממני כוחניים פאשיסטיים ברורים, ואין לי עצבים לטפיחה העצמית על השכם הכל כך אמריקנית הזאת. אבל מה? הפרק האחרון היה באמת מעולה. ואני לא מכחישה שכיצירה טלווזיונית, אילו יכולת ילנתק אותה מהתכנים שלה, היא אכן מקצועית ביותר. דמות אהובה: סי ג´יי כמובן!! סוזן

Gloria_Nathan

New member
סוזי... ../images/Emo54.gif

(לא אכפת לך שאני קוראת לך סוזי נכון?) ראית 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך?? כי אליסון ג´אני משחקת שמה והיא פשוט גאונה!!! ואני אהבתי ווינג מהפעם הראשונה שראיתי. אני מיוסיסת שנה וקצת ככה שאת כל העונה הראשונה אפילו לא יכותי לראות (אבל השלמתי בשידורים החוזרים) וכשהתחילה העונה השניה לא ממש התעניינתי כי אני לא ממש משתגעת על תוכניות שזוכות בהמוני אמי ומשאלי צופים וכל מיני דברים כאלה כי הן בד"כ הכי אמריקקיות שיש. אבל עד גילתי שמי שאחרי לתוכנית הוא אותו גאון שאחרי לספורטס נייט (ספורט באוויר) שהיא פשוט הקומדיה הכי מצחיקה שיש. אז הייתי חייבת לראות. הפרק הראשון שראיתי היה כשאיינסלי מכסחת את סאם באיזו תוכנית טלוויזיה ופשוט נהנתי מכל רגע! אני לא מצאתי שמה כל מיני דברים "פאשסטיים" ו"טפיחות על השכם", אבל זה כנראה בגלל שאני רוצה להיות אמריקאית (בהחלט עדיף על להיות ישראלית), וכשהתחלתי לראות רציתי עוד יותר (מאז קנדה ואנגליה השתלטו עליי קצת). אבל עדיין זה פשוט יצירת אומנות יחסית לדברים אחרים! כשזה רציני זה תמיד צעד אחד לפני הקיטשיות- שזה תמיד המקום הכי טוב. וכשזה מצחיק אין יותר מצחיק מזה!!! ויש פרקים כמו כשג´וש הרצה באיזו אונברסיטה שהכותבים יודעים בדיוק איך לערבב את זה וזה יוצא הכי "חי" שאפשר! Aaron Sorkin- I LOVE U!!!!
ואין אף אחד בארץ הזאת שאוהב את סאם??? *פרצוף בודד* (לא שיש לי מושג איך עושים פרצוף בודד- וזאת הסיבה שאני לא שחקנית)

אני אוהבת את סאם ואת ג´וש

הם חמודים נורא. אבל הדמויות הכי אהובות עלי הם סי.ג´יי וטובי, ואני יכולה לשים את האצבע על מתי כל אחד מהם נהיה הדמות האהובה עלי. עם טובי זה היה הפרק עם איש הקונגרס השחור שהוא בעצם מורה ושאשתו היתה אשת קונגרס עד מותה. הקטע שהוא אחר כך אומר כמה הוא שמח שהוא פגש אותו, ומביט שוב ושוב בקטע הזה בוידאו. אחרי זה כמובן יש את פרק חג המולד עם ההלוויה שהוא ארגן להומלס. עם סי.ג´יי זה כשהיא התנשקה עם דני וכמעט הפילה את השולחן ואז עמדה לצאת מהחדר עם האקווריום ביד. ועוד לפני כן קצת, הקטע עם ה-goldfish.

למעלה