היי אנשים

yairwillerfort1

New member
היי אנשים

מה מצב? אני חדש פה ואני אשמח להכיר לי פה חברים או חברות אני לבד כרגע וזה לא טוב לי עם זה זקוק לאוזן קשבת יש פה מישהי כזאת.?

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני קרן בת 16 וחצי מקנדה. מי אתה? ספר קצת פרטים כמו בן כמה אתה, איך קוראים לך... הפורום ישמח לשמוע למה לא טוב לך.. :) שנה טובה. קרן

yairwillerfort1

New member
תודהרבה

היי קרן אני בן 24 מישראל לומד המרכז הכשרה לאנשים עם לקוי למידה של אגודת ניצן ואני גם שחיין בנבחרת של נכים של אגודת איל"ן ומי את?

sh53

New member
היי יאיר מה שלומך?

קודם כתבת אם יש פה אוזן קשבת, אז יש פה המון אוזניים כאלה ואנו כאן גם כדי להקשיב. אני שושי, בת 33 מפ"ת, עובדת כקלדנית בבימ"ש, אוהבת מאוד את העבודה, אוהבת לקרוא ספרים (במיוחד רומנטיים), לראות טלויזיה, מסעדות, אוהבת לעזור (וגם להיות אוזן קשבת כמובן), אוהבת לגלוש (מן הסתם בתפוז), אוהבת לדעת וללמוד עוד דברים, אוהבת חידושים אבל לא תמיד עומדת בקצב
זהו בינתיים, אז מוזמן להשתלב וכמובן שנשמח על כך מאוד.

yairwillerfort1

New member
תודה על קבלת פנים

היי מה מצב? תודה על קבלת פנים פה בפורום אני מרגיש טוב וחלק מהמשפחת הפורום

sh53

New member
שמחה לקרוא ../images/Emo13.gif

כמובן מוזמן גם לענות לאחרים ולהיות חלק פעיל ובלתי נפרד מהפורום, היכנס לפורום והשתלב בו והרגש בבית.

היי יאיר..

אני קרן כמובן.. בת 16 וחצי לומדת בבית ספר ציבורי בקנדה. כבר שנתיים חיה בקנדה. אני לקויית שמיעה גאה.
אוהבת לתרום לאחרים וכמובן לבלות עם חברות שלי מהאיזור..

yairwillerfort1

New member
לקרן היקרה

היי מה מצב? את מוזמנת לשלוח לי מסר אישי ולדבר איתי באייסי אם בא לך בתור ידידים ואני מקבל אותך איך שאת את תמיד לא תהיי לבד אני פה בישראל אקבל אותך יפה

ראיתי ששלחת לי מסר..

אני לא לבד... יש לי חברות.. ואני לא משתמשת כל כך באי סי... שיהיה לך יום טוב... קרן

yairwillerfort1

New member
תודה

שמי יאיר בן 24 ממרכז הארץ ואשמח לדבר איתך ולהשתלב פה בתודה על קבלת פנים

RossandRachel

New member
ברוך הבא!

אנחנו פה בדיוק למקרים כאלה, אתה מוזמן לפנות אלינו בכל דבד :) למה אתה מרגיש לבד כרגע? מה קרה?

למעלה