היי אנשים :)

virgin mary

New member
היי אנשים :)

שלום! אני שיר, אני בת 17.5 וספסוף אני מגיעה לכאן, מקום שכנראה כל טובי חובבי אביתר בנאי מרוכזים בו :) לא קל למצוא הרבה כאלה בסך הכל. עלה לי הרעיון לחפש את הפורום הזה אחרי שגיליתי שזה ממש לא קל למצוא פרטנרים נלהבים להופעות של אביתר.... אני כ"כ אוהבת אותו ואת המוזיקה שלו <כנראה בעיקר את המוזיקה שלו - אבל הוא פשוט יוצא מתוכה>, והרבה זמן כבר רוצה להיות בהופעה. אבל לא ממש הולך לי כאמור למצוא אנשים שישמחו ללכת איתי :\ בכל זאת, הופעה שלא נשמעת אטרקטיבית במיוחד למי שלא אוהב אותו, ולא בחינם. בקיצור אז אני שמחה להצטרף לפורום ואולי גם להשתלב ולהגיב, לראות קצת מה קורה כאן ולמטרה העיקרית- אם יש מישהו שגם כמוני מחפש עם מי ללכת להופעה, ביום חמישי, בבארבי כפר סבא- אז אני מה זה אשמח :) שבת שלום !

TEENAGER1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני מיכל.. ואני אשמח אם תספרי קצת על עצמך, ועל עצמך בהקשר של אביתר, אני מבינה מההודעה שלך שעדיין לא היית בהופעה? אז זה הזמן.. לפני שזה נגמר
(זמנית לפחות). שבוע טוב!

virgin mary

New member
יאפ...

עוד לא הייתי בהופעה. אנשים מסביבי פשוט כלכך לא נלהבים לבוא איתי :( זה ממש מבאס. אממממ בהקשר של אביתר - כבר הרבה זמן אני אוהבת אותו מאוד, שירים שלו מלווים תקופות ומקרים בחיים שלי, באופן מדוייק למדי :) (הזאב והאיילה על יחסים של כוחניות מתחלפת, תיאטרון רוסי היה מושלם בשבילי אחרי קטע שהיה לי עם מישהי זוועתית מאוד.. ) ועל עצמי יש הרבה לספר בכללי, ממ... מה את רוצה לדעת? (שאלה דבילית בת כמה את?

ח ל ו ן

New member
היי שיר../images/Emo70.gif

אני אלעד ואני בן 17 (עוד מעט כבר 18
) ברוכה הבאה
אני בטוח שתמצאי בסוף עם מי ללכת ותהני כמו לא יודע מה

virgin mary

New member
שזה אומר י"ב?

אני בכלל לא בטוחה שאני אמצא :\ נראה לי אני אלך לבד בסוף. :(

ח ל ו ן

New member
סיימתי י"ב../images/Emo9.gif

אפשר אולי לארגן מפגשון פורום וככה לא תלכי לבד. מאיפה את אגב?

virgin mary

New member
כןכןכןכןכןןןן! מפגש פורום!../images/Emo6.gif

זה יהיה רעיון כ"כ טוב! מתאים לי :) בטוח יהיה נחמד ככה. אני מחור בשומרון- אבל לומדת ברעננה (20 דקות מכ"ס ככה)

בלרינה24

New member
היי לך!

אני גם איהיה בהופעה אני דניאל בת 15 מרעננה.. באיזה תיכון את לומדת???

virgin mary

New member
ייאי איזה כיף!

ואיזה מצחיק אם אני מכירה אותך
אני לומדת במיתרים, אם את מכירה. איפה את? ועם מי את מתכוונת ללכת?

בלרינה24

New member
אממ

נראה לי שאני מכירה זה בצפר דמוקרטי נראה לי לא? ואני לומדת באוסטרובסקי במגמת מחול שם ואני באה עם חברה וידיד:)

itoosh2

New member
שלום...

אני איתוש בן 15 מרעננה... וכן, אני הולך להופעה...

virgin mary

New member
ממ מגניב!

אז בוא נצטרף כולנו למפגש פורום המוני! ואם לא אז אני סתם אשמח להצטרף אליך, תמיד אהבתי קטינים :> (וגם ישמצב שאני אגיע מרעננה) איתוש זה איתי?

cspse

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo13.gif

אני חיימקה, בן 18 גמאני מחור בשומרון
מאיזה חור את? וגמאני אהיה בהופעה ביום חמישי... שניה ברציפות

virgin mary

New member
מגניב מאוד מצידנו!

יש מצב לחבור אליך? (אני עדיין בדעה שיהיה מגניב יותר להנפיק מפגשפורום, לראות את הפרצופים העקומים ביופיים של כולכם, אבל אני גם ככה מציקה אז אני אמנע מזה) מה זה ברציפות? היית בשבוע שעבר? :O ומשום מה לא נוח לי לרשום בציבור מאיזה חור מדוייק אני... אני אסתנן לאיזור הפרטי שלך ואענה לך שם.

אי אפשר לעשות מפגשפורום

בלי מנהלת הפורום.. והמנהלת המדהימה של הפורום הזה לא תגיע להופעה המדוברת כי הערב הספציפי הזה תפוס לה..

virgin mary

New member
מה שאת אומרת בעצם זה

"שכחו מחופש ההתאגדות בדמוקרטיה אם אני לא שם, ואני לא שם"? (אבל לא נורא, כבר שכרתי שותף, בתשלום סימלי)

מה הקשר אליי../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

1. אני לא מנהלת הפורום, מנהלת הפורום היא מיכלי.. 2. אין כל קשר לדמוקרטיה/ דיקטטורה, אני פשוט חושבת שמפגשפורום זה משהו שמנהל/ת הפורום אמור/ה לארגן ואני יודעת שביומיים הקרובים אין לה זמן.. 3. כן, אני חושבת שהרבה יותר נחמד לנהל מפגשפורום עם מנהל הפורום.. במיוחד אם הופכים את המפגש הזה לרשמי 4. אני בכל מקרה לא אגיע להופעה בבארבי אז כל מה שאמרתי עד עכשיו לא נחשב וזה בכל מקרה שיקול שלכם

virgin mary

New member
ממממ O_O

בדיוק בשביל זה הצבתי את הסימן הנל: "?" לאחר המשפט, כי אני באמת לא מבינה מה הולך כאן, מן הסתם..... והניק שלך מספיק אדום כדי לגרום לי לחשוב שיש קשר בינך לבין ניהול. ואין צורך לקחת את ליהוגי הדמוקרטיה שלי בשמץ רצינות O_O :\

אז להבא- ../images/Emo3.gif

כחול זה מנהל ואדום זה סתם מישהו עם הודעות מודגשות יותר כי יש לו ידע רחב יותר בנושא הפורום
את הפורום הזה מיכלי מנהלת, אני המנהלת של פורום מאיר בנאי, כאן אני רק אדומה
ולא נעלבתי/ לקחתי ברצינות, סתם לא הבנתי את ההאשמות נגדי
ככה שהכל בסדר..

למעלה