היי אנשים

soulbird

New member
היי אנשים

די הרבה זמן לא כתבתי למרות שאני כאן ברקע. ז´א כאן ולא כאן . מה איתי ? הממ תקופת מבחנים כזו . מנסה להתנתק מהרשת לא הולך
מתחברת בין לימודים למבחנים. עדיין עובדת על פרויקטים שלשמחתי מתקדם. הייתי בראיון עבודה ללמד אינתרנת לילדים - מדריכת מחשבים היה בסדר ומקווה לטוב. מה עוד?? זהו סתם ציפור נודדת בדד
טוב חוזרת לספרים יש מחר מבחן בפסיכו פתולוגיה (דווקה מתאים לי)
טוב יללה גוט שאבס יללה עפתי

סולי בירד הנודדת היי - שבת שלום

את לומדת באוניברסיטה? מה? פסיכולוגיה? חינוך? מקווה שתכנסתי שוב ותעני לי .... בהצלחה עם העבודה החדשה - צריך ללמד לילדים איך לא להיכנס לאתרים רעים ואיך לא להתמכר לאינטרנט.... איך להפוך את הרשת למשהו יצירתי, לא? קרה לי לי עכשיו משהו ברשת כל כך קשה שיכול להיות שהוא יבריח אותי מהרשת לשבוע ואולי ליותר.... אבל אתה הפורום הזה אני לא אנטוש...

כל הכאבה לטובה

לא בטוחה שכתבתי נכון את המשפט הזה אבל קראתי את מה שכתבת עכשיו, מאדם וזה מה שעלה לי לראש. לא יודעת מה הדבר שקרה לך שבעקבותיו החלטת להתנתק לכמה זמן מהרשת (לפחות באופן חלקי) אבל לפחות יצא מזה דבר טוב והוא שהחלטת להפחית את שעות הגלישה. ובקשר לזה שצריך ללמד ילדים איך לא להתמכר לאינטרנט, זה נכון אבל לפני זה כדאי שקודם נלמד את זה בעצמנו.

איזו הברקה יצאה לך שבילית, כאילו

אמרת טעות מבחינת העברית כי צריך להגיד - עכבה (מלשון עיכוב) ולא הכאבה אבל ההכאבה נורא מתאים פה זה משהו בענייני הלב, שבר לב נוראי אכזבה, וזה משהו עמוק מאד

ברור לי

שזאת לא היתה סתם טעות. האמת היא שהרבה פעמים אני חושבת שבהתייחס למשפט הזה כותבים: הכאבה, כי המשפט הזה מתאים לי להרבה מקרים שהכאיבו לי בעבר ושמהם יוצאים בסוף דברים טובים.

soulbird

New member
היי מאדאם ביי

טוב אני לומדת מדעי ההתנהגות שנה ג´ וגם למדתי בניית אתרים (אני יודעת שאין בינהם קשר) אני כנראה אלמד בניית אתרים .

e-magine

New member
העיקר שתצליחי במבחנים

אני רואה שאיכשהו את מצליחה לתמרן בין מחויבויות ואינטרנט, אם את הולכת ללמד אינטרנט, תעשי לי טובה, אל תלהיבי את הילדים יותר מידי, תני להם רק את הכלים, בלי הרגשות, הם כבר יגלו את זה לבד.

soulbird

New member
היי איי

אני מלמדת או אלמד שפות תחנות לבניית אתרים ושימושי מחשב לילדים בתטיבה בניים ומבוגרים אלמד שימושי מחשב באופן כללי. אגב זה שאני לא כאן זה לא אומר שאני מתמרנת בין לימודים ומחשב
אגב אם מדברים על הכרויות וירטואליות אני הכרתי את מורן עמית שנצחה (יהי זיכרה ברוך
. עצוב בלב בחורה מוחשרת מאוד יכלה להגיע רחוק אין לי מילים

מורן עמית מכפר הנשיא....היא

הנכדה של טומי,מהמקהלה שלי איש לא צעיר מקסים ,באס, אהוב מאד במקהלה אנחנו קצת כמו משפחה המקהלה וכולנו הולכים להלוייה אבל עוד לא יודעים בדיוק מתי כי צריכים להגיע אחים שלה מחו"ל אני נורא מצוברחת מזה כל כך קשה מה שאנחנו עוברים פה בארץ ואין שום אור בקצה... יהי זכרה ברוך...

liz_liz

New member
ככל...

שמדליקים יותר נרות .. נעשה כאן יותר חשוך ... ליז.

ליזי....קראתי....תודה נשמה

חייכתי לסיפור המדהים הזה איך שהמדינה הזאת קטנה עוד לא עניתי לך אבל אעשה זאת באריכות אני כותבת לך פה כדי לשאול למה שלא תספרי את זה פה? האם את חוששת שזה יגיע לעיניים שאת לא רוצה שיראו את זה? כי זה דוקא נורא נחמד לספר סיפור כזה פה....

liz_liz

New member
היי מאדאם ...

מה שכתבתי לך על האודיגו הוא משהו אישי .. אני יודעת שזהו סיפור מדהים עם צירוף מקרים עוד יותר מדהים . אבל זה סופר אך ורק בשבילך .מקווה מאוד שנהנית . ליז .

losangel

New member
מורן עמית../images/Emo16.gif

כ"כ יפה, צעירה, ומוכשרת שנרצחה...יהי זכרה ברוך!

למעלה