היי אנשים

iloveainslie

New member
היי אנשים

למי שאוהב לטייל טייל הרבה מתגעגע מחפש חברים ישנים מטיולי עבר חברה שלי מקנדה שלחה לי לינק לאתר כפי- רק אזהיר אתכם שזה מה זה ממכר אני יושבת עכשיו בעבודה ולא מצליחה לתפקד חי חי אני נג=כנסת לאתר ומרגישה כאילו אני עדיין מטיילת אחחחחח הגעגועים אוקצור בכפ שלכם כנסו לשם אני סיגל אם אתם מצטרפים לאתר ובא לכם לצרף אותי ל "קונוטקטס" לה"ת שם ותגידו מה אתם חושבים http://www.wayn.com/wayn.html?wci=homepage&tab=&location_key=0

sela v

New member
הייתי פעם רשום לאתר

ולא זוכר למה מחקתי את החשבון שלי שם. אני מוכן לנסות שוב, אם זה ממש להיט.

SPnage

New member
לא עובד לי

כל פעם שאני מנסה לעשות חיפוש הוא רוצה כסף...

sela v

New member
נדמה לי שזו הסיבה שאני

ביטלתי את הרישום שלי באתר.

iloveainslie

New member
איזה חיפוש?

אם אתה עושה חיפוש לפני אנשים שכבר "און ליין" אז הוא לא מבקש כסף נראה לי גם שלשאר כן... כן זה הקטה המבאס אבל אני שוקלת לשלם כי נראה לי יש שם דברים סבבה וזה לא נורא קיצוני המחיר רק אם מישהו יודע כאן עד כמה זה בטיחותי לשלם באתר כזה דרך כרטיס אשראי?

SPnage

New member
לא נראה לי שזה בעיה

אבל זה נראה לי ממש גזלה לקחת כסף על זה. יש הרבה אתרים שעובדים על עיקרון דומה, וכולם מרוויחים מפירסום. כל הקטע זה שיהיה מאגר גדול של אנשים, אבל אם זה עולה כסף הרי רוב האנשים לא ירטחו להרשם בכלל (כמוני). בכל אופן, הדבר היחיד שהאתר הזה טוב בו זה לחפש אנשים שהיו באותו מקום באותו זמן שלך בטיול, ואת זה אי אפשר לעשות בלי להרשם. ממש מבאס.

iloveainslie

New member
רב הישראלים אולי...

מידד אנחנו חשודים עובדים עלינו גוזלים מאיתנו בגלל שאנחנו כזה עם גזלן מיד אנחנו חושבים ככה על כולם דווקא יש שם המון אנשים רשומים אפילו שזה עולה כסף ומצאתי כבר שניים שחיפשתי חוץ מזה שזה באמת לא עולה המון-ואני דווקא מצליחה לעשות שם המון דברים גם בלי ששילמתי בינתיים אני חושבת כאן שמשלמים גם כי זה אתר של משהו פרטי שגם מייד עונה לשאלות עזרה וכו שאין את זה כל כך באתרים שלא משלמים עליהם לא תמיד תשלום שווה גזילה לא כל העולם ישראלים...

sela v

New member
נרשמתי כדי לבדוק שוב

אז כדי להשתמש בחיפוש שמראה יותר ממי שמחובר כרגע, שזה לא ממש מעניין. צריך לשלם 50 דולר לשנה. לא נראה לי כזה מעניין לשלם 50 דולר לשנה כדי לחפש באתר שבד"כ לא כל כך הרבה אנשים נרשמו אליו אנשים אחרים, שאולי טיילנו באותו אזור.

SPnage

New member
מה הקשר

את חושב שכל מי שלא ישראלי ישר פותח את הארנק ומשלם עשרות דולרים עם שירות שלא בטוח שיקבל? ברגע שאתר הוא בתשלום, זה מיד גורר שחלק ניכר מהגולשים הפוטנציאלים באתר לא ירשמו. אם מדובר באתר שמספק שירות כלשהו (כמו אתר מפה) אז זה בסדר. אבל האתר הזה בנוי על כך שכמה שיותר אנשים ירשמו אליו. אחרת אין לו זכות קיום. גם אם יענו רק על כל השאלות שבעולם, הרי מה שאת רוצה זה למצוא אנשים אחרים שטיילו איתך. ואם זה עולה כסף, הרי חלק גדול מהאנשים האלה לא ירשמו, ואז האתר מאבד מהתוכן שלו. ובאתר שמידת ההצלחה שלו תלויה באופן ישיר במספר המשתמשים, זה פוגע מאוד גם בשירות שמקבלים המשתמשים שכן שילמו ממיטב כספם. לכן מבחינתי זה לא שווה את הכסף, וחבל מאוד כי זה רעיון יפה.

iloveainslie

New member
אני בכל מקרה ממש נהנית שם- פגשתי כב

כבר כמה וכמה אנשים וסתם נחמד תץירשמו לקטע בלי הכסף ומי יודע אולי יתמזל מזלכם מה יש לכם להפסיד? חוץ מזה שבטח מעניין מי מחובר...

iloveainslie

New member
וזה לא מאתיים דולר אלא שקל-

200 שקל לשנה שלמה זה ממש זניח לדעתי אבל איש באמנותו יחיה

sela v

New member
תרשמי ותחזרי

עוד חודש ונשמע אם עדיין האתר כל כך מלהיב אותך. לי זה נשמע כמו אתר ח'ברה, שאף אחד כמעט ולא מדבר עליו כבר. דרך אגב מצאת אותי שם?

iloveainslie

New member
לא עוד לא

ויכול להיות שההתלהבות תשכח עוד מעט אבל בינתיים אני ממש נהנת לדבר שם עם אנשים מכל העולם זה עושה לי קצת הרגשה של עדיין שם :)

למעלה