היי אנשים עוד שבוע אני אזדקן לי......:(
B Barvazoom New member 11/7/06 #2 דיה לצרה בשעתה...../images/Emo3.gif 22... מה זה זקנה מה אני אגיד...
B Barvazoom New member 11/7/06 #5 הלו! ../images/Emo88.gif יש לי עוד כמה וכמה שנים לפנסיה. אלא אם את מבטיחה לי אי וים כחול, חוף צהוב מדהים, קוקוס לבוקר, מסאג' לצהריים, בשר טוב על האש והרבה כיף ושמחה - אז אני אהיה מוכנה לפרוש עכשיו!
הלו! ../images/Emo88.gif יש לי עוד כמה וכמה שנים לפנסיה. אלא אם את מבטיחה לי אי וים כחול, חוף צהוב מדהים, קוקוס לבוקר, מסאג' לצהריים, בשר טוב על האש והרבה כיף ושמחה - אז אני אהיה מוכנה לפרוש עכשיו!
B Barvazoom New member 11/7/06 #12 יווו!!! ../images/Emo12.gif שאני אבין איך יש לכם מחשב ואינטרנט בגנון? **אבל למה אני אגב? אני לא הכי זקנה פה.......
יווו!!! ../images/Emo12.gif שאני אבין איך יש לכם מחשב ואינטרנט בגנון? **אבל למה אני אגב? אני לא הכי זקנה פה.......
י ילדה מזכוכית New member 12/7/06 #16 מה לא שמעת? עכשיו כמעט בכל גן יש מחשב, גם לגנון מגיע ללמוד, לא? **פשוט בגלל שכשהגבת לחמודה אז כתבת "מה זה זקנה מה אני אגיד", את לא צריכה להגיד כלום...
מה לא שמעת? עכשיו כמעט בכל גן יש מחשב, גם לגנון מגיע ללמוד, לא? **פשוט בגלל שכשהגבת לחמודה אז כתבת "מה זה זקנה מה אני אגיד", את לא צריכה להגיד כלום...
B Barvazoom New member 12/7/06 #18 ../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif מה שנקרא ברגשות מעורבים...
מ משיייי New member 11/7/06 #3 הלוואי עלי להיות בגילך חחחחחחחחחחחחח תהני מהחיים על תחשבי שזה זקן כי את ממש לא את בגיל הכי כיפי
ב בוא שניה הרצגובינה New member 11/7/06 #7 איזה להזדקן../images/Emo35.gif את רק משתבחת עם השנים. הייתי נותן הרבה מעצמי כדי לחזור לגיל שלך.
ק קושקושית מתולתלת New member 11/7/06 #13 כמה כיף להיות בת 23 לא רוצה יותר, לא רוצה פחות. ככה טוב לי.
מ מותר לי New member 11/7/06 #15 תראו תראו מי באה ../images/Emo123.gif אם תוכלי בבקשה לשמור לי את חלקת הקבר שלידך, תודה! מה זה 22 זקנה! הלו! לא מרשה להצמיח אותי כל כך מהר! מאמי, את נמצאת איתי בתינוקיה של הפורום, לא לנטוש אותי לבד!
תראו תראו מי באה ../images/Emo123.gif אם תוכלי בבקשה לשמור לי את חלקת הקבר שלידך, תודה! מה זה 22 זקנה! הלו! לא מרשה להצמיח אותי כל כך מהר! מאמי, את נמצאת איתי בתינוקיה של הפורום, לא לנטוש אותי לבד!
ח חמודה220 New member 12/7/06 #19 תינוקייה חחח....אם את אומרת אז בכייף...כייף להיות תינוק....מפנקים אותו כל היום