היי אנשים:)

SadClown

New member
היי אנשים:)

מה נשמע? היום סיימתי את הקורס, קצת שמח, קצת עצוב... אני בהחלט אתגעגע. במיוחד למפקדות אחרי השבירת דיסטאנס הזאת. יום ראשון מתחילה את הסדיר, שמו אותי בקירייה, התאכזבתי קצת, רציתי בסיס סגור. אבל צריך לתת נסיון לכל דבר לא? מקווה שיהיה בסדר, אומרים שהכל לטובה:) סתם רציתי לעדכן... ומה שלומכם? מתגעגעת ומחבקת

adi23e

New member
ליטל ../images/Emo24.gif

איזה יופי לשמוע ממך :)) מזל טוב על סיום הקורס
והתחלת הסדיר
גם אני הייתי בקרייה -טיפ: שמרי מרחק מהשקם ומעזריאלי..., אלא אם כן זה לקנות בגדים
שיהיה לך המון בהצלחה

וואיי איזה קאמבק..

ליטל, כמה זמן לא היית פה. בהצלחה, ובאמת-לא תנסי לא תדעי!! :) ברוך שובך!

SadClown

New member
תודה חמודים:)

ולגבי איפה בקירייה אז אני לא ממש יודעת, אני אדע כנראה מחר.

yossi iv

New member
מעבירים את הקריה לאיזור נבטים..

זה אחרי באר שבע, אבל זה לא יקרה בתקופה שלך. איזה קבלן מיליונר רוצה לבנות על האדמה שם בת"א גורדי שחקים ככה שצריך לפנות את הקריה

adi23e

New member
חחח, איזה זכרונות..

דובר על העברת הקרייה עוד בתקופה שאני הייתי שם, ומאז רק בנו עוד ועוד בנינים, שפצו שערים, ובנו את הגשר שמחבר בין הקריה לעזריאלי. מעניין אם זה בכלל יקרה.. בסוף ב"ש תהפוך להיות המרכז..

SadClown

New member
בסוף אני לא ממש בקירייה...

אלא באיזה בניין שהוא משהו כמו 10 דקות הליכה מהקירייה... אבל אם בא לי לאכול, מרפאה, אפסנאות וכל זה אני צריכה ללכת לקירייה... וגם צריכה לעשות שם את הטורנויות מטבח, סתם טירטור בעעע :-\

SadClown

New member
אני עדו לא ממש הכרתי את כולם...

אבל לא נתקלתי בשם הזה, אולי היא ביחידה השנייה שבבניין? אתה יודע אם היא במש"ב, קש"ח? או שהיא ביחל"מ?

ילדה קצת בטחון מידע לא יזיק...

בכל זאת, מודיעין.. ובכלל צבא... דברי איתי במסרים / ICQ אגב, אני מאמין שיש לך יוזר בצה"לנט אז תוסיפי אותי למסנג'ר שלך וגם שלחי לי מייל. תרשמי על המצח או משהו שלא תשכחי!

למעלה