היי אנשים...

falling angle

New member
היי אנשים...

אחרי תקופה מאאאאאאאאאוד ארוכה, שבתי לפורום הבית שלי. התגעעגתי לכולם, במיוחד לוותיקים. אז... מי מעדכן אותי במה שהיה, בזמן שלא הייתי פה?

AeroTom

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo2.gif

קודם שירלי עכשיו גם ניר? תקופת הקמבאקים נמשכת! איזה יופי. טוב לראותך שוב בסביבה ניר! עבר המון זמן... בקשר ללהקה? וואו...בקצרה סיבוב ההופעות של Rockin' The Joint (אלבום הלייב האחרון של הלהקה, לא יודע עד כמה אתה מעודכן. אבל אם אין לך אותו - חובה. אלבום לייב מדהים). נעצר לקראת סופו בגלל בעיות בגרון של סטיבן. הוא החלים כבר והלהקה ממש עכשיו עובדת על אלבום הסטודיו הבא שיכלול בתוכו Outtakes שלא שוחררו באלבומים קודמים, שהלהקה תסיים אותם והם יראו סוף סוף את אור היום. אתה מוזמן כמובן ללכת לארכיון ולראות כל מה שקרה. גם במאמרי הפורום היו עדכונים עם ביקורות ותוספות. בכל מקרה טוב לראותך שוב איתנו ומקווים שתישאר גם בסביבה. אתה ושירלי חזרתם ממש בזמן לפורום, כי כמו כל קיץ הולך להיות חם מאוד כאן. במובן הטוב. ברוך השב! ואל תעזבו אותנו
כמה שיותר אנשים כאן בסביבה = הרבה יותר פעילות וכיף.

SaintJohn

New member
וואו, איזה קאמבק! ברוך השב, ניר!

זה ממש מוזר שגם אתה וגם שירלי נעדרתם מהפורום מאז ספטמבר-אוקטובר, ופתאום שניכם חזרתם באותו זמן, אבל העיקר שחזרתם. טוב לראות אותך כאן שוב, תהינו לאן נעלמת. אם אתה רוצה להתעדכן במה שקרה עם הלהקה ובפורום עצמו, אז הדרך הטובה ביותר לזה היא להציץ בסיכומים השבועיים - יש להם קטגוריה משלהם בקישורי הפורום, ואפשר להגיע שם בקלות לכל ההודעות החשובות. אני ממש שמח לראות גם אותך וגם את שירלי שוב כאן, במקומכם הטבעי

oritmagnezy

New member
ניר? מי זה? חחח סתםP: איפה היית

כל הזמן הזה? בכל אופן אתה מוזמן להישאר בפורום לצמיתות:] חח

Tomish

New member
יאאלה נתקאמבק גם :)../images/Emo207.gif

וואו כמה זמן לא ביקרתי פה... טוב לחזור קראתי מה שקורה מעניין יהיה מאוד לשמוע את האלבום החדש שיצא דרך אגב יש כבר השערות מתי בערך?

AeroTom

New member
שלום גם לך, תום!

טוב לראות גם אותך שוב בסביבה. לגבי האלבום - די קשה. אני יכול להגיד לך שההשערה האישית שלי היא עדיין ה-20 במרץ, 2007...
תאריך שכבר לפני המון זמן הימרתי עליו. לגבי ההשערות מפי הלהקה - טום אמר לפני כמה זמן שייתכן והאלבום יהיה מוכן לשחרור כבר בספטמבר הקרוב. אבל זה דבר שקשה להאמין שאכן יקרה. חוץ מזה עדיין שום דבר לא נזרק לאוויר, וזה מכיוון שהלהקה רק לא מזמן התחילה לעבוד על האלבום, ואני משער שתאריכים וספקולציות לשחרורו יתחילו להיזרק רק מאוחר יותר. בכל מקרה, פה זה המקום להישאר ולהתעדכן, כי כל דבר שקשור נפרסם כאן כמובן. כמו תמיד

SaintJohn

New member
אהלן תום!../images/Emo24.gif

ממש נחמד לראות את גל הקאמבקים הזה כאן בפורום
ברוך השב, אני מקווה שהחזרה שלך היא לא חד-פעמית, אלא שנראה אותך כאן לאורך הרבה זמן, כמו בעבר.

למעלה