היי אנשים

kristal 19

New member
למה את כל כך רוצה

שיהיה מנהל לפורום? אם אפשר לשאול.. תאמת לי לא אכפת אם אני יהיה מנהלת או לא.. ואם אתם לא רוצים אז ממש לא אכפת לי אם יש מנהל או לא.. אבל ראיתי שכמה אמרו שכן רוצים אז אולי תעשו הצבעה.... כמה זמן זה נמשך ככה? כאילו בלי מנהל..

may90

New member
הרבה אבל לא זה לא שווה הצבעה מה

מאז ומתמיד הוא ככה וזה כיף בגלל זה אני אוהבת להכנס אליו
נגיד בסאמ אז חסר המנהל פה זה הכי כיףD:

kristal 19

New member
סבבה אז שלא יהיה מנהל לי זה לא

מפריע.. אוי אני זוכרת את התקופה שלפורום בלינק היה מנהל ובפורום באמת דיברו על בלינק והיה פה מלא מעריצים שלהם (וכמובן היה גם את המציקנים) טוב זה היה לפני 3 שנים הזמן משנה הכל... ת'אמת שרציתי לחזור לפורום הזה לא ידעתי שהוא ישתנה מקצה לקצה

לרעה או לטובה? P:

תכלס כבר אין ממש על מה לדבר על בלינק אז.. לא מדברים חח אה וברוכה הבאה! אני מישל :)

kristal 19

New member
אמממ.. בואי נסביר ככה

רחוב רוטשילד איפה הקופת חולים יש רחוב בלפור נכון.. יורדים ברחוב הזה עד למטה למטה למטה עוברים את רחוב ברנדה אח"כ את שפירא, חפץ חיים, סלנט ואז זה קיטרוני ממש בסוף רחוב בלפור... זה נשמע הרבה רחובות לעבור אבל זה דווקא די קרוב לרוטשילד.. זה גם באזור של בית ספר בן צבי ממש הליכה של 4 דקות..

ליטלושי

New member
חח

רוצה גם להשאיר כתובת ומס טלפון? חעח סתם..קיצור..את לא רחוקה ממני גם אני 4 דקות הליכה מבן צבי:d איזה בה"ס את?

kristal 19

New member
ת'אמת

אחרי החטיבה נרשמתי לבן גוריון אבל בסוף לא הלכתי ללמוד שם. אני לומדת בבצפר ערב.. הרבה יותר טוב לדעתי מבצפר רגיל.. כרגע אני עושה את הבגרות האחרונה שלי (מזל טוב לי) וגם הכי קשה לדעתי-היסטוריה

may90

New member
לאלאלאלאלאלאלאלא

בלי מנהל בלי מנהל בלי מנהל!!!!!!!!!!!!!!

Bloody Ballade

New member
גם אני ליפני שלוש שנים...

ניכנסתי לפה מידי פעם אבל אז סתם היתי דפוקה אני שמחה שהתקופה הזאת עברה

למעלה