היי אנשים

היי אנשים

היי לכולם אני מקווה שאני לא מפריע או משהו כזה פשוט רציתי שאנשים ירגישו יותר טוב מבפנים לכן הקמתי אתר באינטרנט בנושא מהות_האדם באתר יש מאמרים כגון ביטחון עצמי דיפוס יתנהגות פחד שיגעון ועוד ועוד .... אתר זה מתעסק בכל מה שקשור לרוחניות האדם ומהות_האדם שווה ליכנס וחוץ מזה סורי שלא הייתי פה זמן כה רב פשוט נסעתי למדבר כדי ללמוד עוד דברים על עצמי ועל העולם שבוא אני חיי ולמדתי המון דרך היסתכלות יותר מהצד וזהו בגדול ואני מרגיש מצוין מקווה שגם כל העולם מרגיש את האהבה שיש בעולם את המסרים בין האנשים והכימיה בין החיות לאנשים וכולי תקווה שאנשים יפתחו עינים וילמדו לראות דברים מסביב מעבר למה שמנקרא היגיון ושגירה וזהו אז שיהיה לכם את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהנו בחייכם הצנועים וזכרו שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה. שלכם עדי קצמן

deep ocean

New member
עדי, האתר נראה ממש נהדר

התמונה ששמת בדף הפתיחה הינה התמונה ששמתי במשך המון זמן בדף של האי סי קיו שלי זאת התמונה שאני הכי מאמינה בה ומחוברת אליה כל כך נכון! האתר מקסים וגם אתה. יום טוב! מיכל

תודה מיכל ...

את גם מוזמנת להשאיר חוות דעת על המאמרים זה מאוד חשוב לגבי אותם אנשים שכותבים מאמרים ואם יש לך מאמר אשמח לקבל ותודה שביקרת באתרי ושיהיה לך יום קסום

deep ocean

New member
אני בהחלט אקרא את המאמרים

רק שכרגע אני באוניברסיטה, אז כאשר אגיע הביתה אקרא אותם בעיון
תודה והמשך יום טוב מאושר, פורה,נעים, כיפי, זורם וקליל! מיכל

rubber duck

New member
כה לחי :../images/Emo50.gif

מי יתן ואתרך יתן נקודת אור לבני האדם באשר הם
שרון

תודה אחי ...

ותודה שאתה מרשה לי לבטות את הרגש שלי לעולם כי לא כל פורום יכול לקבל זאת מי ייתן ואנשים יהיו יותר פתוחים יותר למודים כלפי עצמם וכלפי החברה מסביב ואם יש למישה\י מאמר מסוים שירצה להכניס אותו בשמחה הכניס אותו כל עוד אינו פוגע באף איש ותהיו תמיד מאושרים במה שאתם עושים ותדעו תמיד שיש אהבה חזקה בעולם רק תלמדו ליסתכל מהצד יש כאלה שיהיו שחקנים בסרט של החיים אחרים יהיו עוזרי סאונד ומפיקים ואני????!?!? אני בחרתי להיות את התפקיד הכי חשוב בסרט להיות הצופה מהצד לראות את כל הדברים מהצד הטבע לימד מה שאדם ניסה להסתיר ממני והבנתי שככל שנדבר יותר על הרגשות שלנו ככה נלמד יותר את העתיד שלנו ואנו לא צרכים לרוץ אחרי כסף ואנשים מסויימים אנחנו רק צריכים לרוץ בשביל דבר אחד אנחנו צרכים לרוץ לגבי הרגשות שלנו לתת קצת יותר ביטחון לכל הרגשות שלנו עם זה עצב או שמחה אך לתת תמיד לתת כי זה המטרה שלנו בעולם לתת לא לצפות לקבל בחזרה לא לקחת רק לתת אולי זה ישמע תמים מידי ולא אמתי אך אני חושב שאלו החיים האמתיים ואל תשתקו עם מפריע לכם משהו תדברו עם האנשים מסביב אחד מהם בטוח יבין תראו את הכלבים ובעלי חיים הם לא שותקים אף פעם אז למה אנו שותקים ולא אומרים את מה שיש לנו להגיד הסיבה היא פשוטה כי אנחנו מפחדים מעצמינו ומפחדים שאותו אדם או קבוצה יגררו אותנו למקמות לא רצויים אז אני אומר תמיד תגידו את מה שיש לכם בלב ותמיד תלמדו לעריך את הטבע הקסום שיש מסביב מי איתן וכולנו נהיה מאושרים ונלמד לחיות עם האושר באהבה וגם עם העצב כי זה בעצם אותו דבר עצב ושמחה הם רגשות ואתם כמובן תמיד מוזמנים לשלוח לי תאוריות חדשות על היקום שלכם ואני ישמח לפרסם אותם באתרי ועוד משהו קטן אני שמח שנכנסתילתפוז ונוספתי לאינדיקס אתרים פשוט יום מושלם ... ושיהיה לכולכם את היום הכי קסום שיש מלא בפרפרים ושבלולים בשלל בצבעים וגוונים ורק תהנו וזיכרו שהכלי הריפוי היחדי הינו אהבה אשר נמצאת בלב של כולנו ואפשר לקחת ממכם הכל חוץ משני דברים את הרגש שלכם ואת התקווה הפנימית שלכם למען שינוי אוהב אותכם שלכם עדי קצמן

למעלה