היי אנשים!

sweet eyes

New member
אני מבינה את הלבטים שלך..

וזו מחשבה רציונלית ונכונה שבגלל הבגרויות בסוף השנה, את מעדיפה להתחיל לפני.. אז זה לא פרקטי. בשביל לדעת לנהוג טוב [עזבי טסט וכל זה] צריך להתאמן. ולהתאמן כמה שיותר. אי אפשר לעשות במשך חודש פעמיים בשבוע, ואז חודש עם שני שיעורים. ודווקא כשאת יותר קרובה לטסט, את חייבת יותר שיעורים באופן אינטנסיבי, כדי שתשלטי הכי טוב שאת יכולה. בהתחלה את עוד לומדת, אז יש מקום להתברבר, בסוף זה צריך להיות רצוף ואינטנסיבי כדי שזה יבוא לך הכי בטבעי שיש. אז לומשנה מה יקרה, מתי תתחילי, את עדיין תצטרכי ללמוד בזמן של הבגרויות. חוצמזה, זה מרענן.. קצת הפסקה מלשבת וללמוד כל היום. עדיף להתחיל שלושה וחצי חודשים ככה לפני, לעשות פעמיים שלוש בשבוע, וזהו. במת שאין מה לעשות כל כך הרבה זמן לפני. ובכלל, הייתי מציעה לך לעשות את התיאוריה כמה שיותר סמוך לזמן תחילת למידת הנהיגה המעשית. אם תעשי תיאוריה הרבה לפני שתתחילי, את תשכחי.. ואם תעשי תיאוריה אחרי שתתחילי, את תבזבזי זמן יקר של המורה שלך, במקום ישר להפנים, הוא יצטרך ללמד אותך קודם את מה שאת כבר "אמורה" לדעת.. מקווה שעזרתי, למרות החפירה
בהצלחה

Freemee

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

אני עשיתי 36 שיעורים בחודשיים אינטסיבי במיוחד
(למורה היה מספיק זמן לשבץ אותי) וזה באמת עזר אני מאמין. (עובדה עברתי טסט ראשון
- סתם זה לא קשור..). בכל מקרה עדיף לעשות שיעורים קרוב אחד אל השני ולדעתי מצד אחד אנשים אומרים להפנים את הנהיגה אבל גם 4 שיעורים בשבוע זה עדיין נורמלי אני חושב (מה שאני עשיתי בערך) האירוניה אצלי זה שבקושי יוצא לי לנהוג עכשיו עם המלווה וזה.. אני צריך לנסות למצוא יותר זמן.

G e o r g i a

New member
בקשר לתיאוריה...

אני עשיתי את התיאוריה, ויום אחרי זה עשיתי את השיעור הראשון שלי. יש אנשים שלא עושים ככה, אבל בשבילי זה היה עדיף. מוריד את הלחץ של התיאוריה. עושים אותה ואז אפשר להתחיל ללמוד נהיגה בכל קצב שרוצים.

למעלה