היי אנשים...

היי אנשים...

היי אנשים.. אני רעות..מהרצליה.. הייתי בתנועה בשנה שעברה.. אבל לצערי התנועה בעיר נסגרה...ככה שאני כבר לא פעילה.. כמה שזה עצוב לי..רציתי להיות בקשר ולהכיר אנשים שכן פעילים בתנועה.. אאאזזזז... מה המצב?? :)

תל חי רעות

אני ממעו"ז גם מפתח תקווה ושמי ספיר ספרי קצת על עצמך בת כמה את? מה את עושה כיום? אני מדריכה כיתות ב'

Oded Hashoded

New member
אהלןן רעותת!!

מה קורה נשמה? עודד סגן מפקד מעו"ז שקד!! ואיזה כיתה את אולי עוד משהי לש"ש

שאלוםםםםםםםםם

מה נשמע מאמי??? אני עמית ממעו"ז בנימינה... כיתה ט'... בת כמה את? וואי היה מעו"ז בהרצליה???

dragonfly017

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gifברוכה השבה

שלום רעות טוב לדעת שאת רוצה לחזור לתנועה.. ברוכה הבאההה והשבה, אני גילי ממעו"ז שקד מדריכה ח'-ט' כיף לראות שאנשים נוספים חוזרים לתנועה!

LPgirl

New member
שלומות לך

אני נועה ממעו"ז פתח תקוה מדריכת כיתות ו'.. ואיזה צירוף מקרים בידיוק היום בבוקר נתקלתי באתר של מעו"ז הרצליה ושאלתי את הרכזת בוגרים שלנו אם אתם קיימים עדיין הבנתי לפי האתר שנתי בירנבוים היה המפקד מעו"ז.. למה נסגרתם?

MS6

New member
אהלן רעות...

כתבת פה בעבר לא? את עדיין בתנועה רק המעו"ז שלך נרדם קצת.. אני מאמין שתחזרו בקרוב.

t i t u s h

New member
הי רעות

איזה מתוקה! אני שחף..מעו"ז ברקן מדריכת ז' את רוצה לחזור לתנועה...או סתם להכיר אנשים?

ASTAR3

New member
היי רעות...

אני אסתר ממעו"ז בית שמש...נדמה לי שאני מכירה אותך...את הופעת בתל-חי?..לפני שנתיים או שנה לא זוכרת ...?

היי כולםםם!!

סורי שלא עניתי קודם... אז אני רעות...מהרצליה...בת 16 וחצ י...כיתה יא'.. כן הנחתי שנה שעברה את טקס תל חי המרכזי..כן כן.. חיחיחי..המעו"ז נסגר כתוצאה מאי הגעת חניכים..וירידת המורל שלנו..שהובילה לעזיבתו של המפקד.. אני בלהקה העירונית של הרצליה..של שירה משחק וריקוד..אני במגמת תיאטרון וזה בגדול מה שאני עושה בחיי!! מחכה שהמעו"ז יפתח... מנסה להכיר אנשים מבית"ר ולחזור לעניינים בתנועה!! מחכה לתגובותביי אננננששששיייםםםם...

t i t u s h

New member
אהה..הנחת את הטקס בתל -חי.

אז אני חושבת שאני יודעת מי את..! תראי כנראה ..כמעט בטוח..שבתחילת חודש הבא יהיה מפגש של כולם ביישוב שלנו..בברקן!..את מוזמנת גם לבוא שנכיר אותך..ולהביא עוד אנשים שאיתך בסגל או שעוזרים לך להקים את המעו"ז שוב!

אז ככה!!!

קודם כל אני גם במגמת תאטרון וגם אני שרה ורוקדת ואני שמחה שיש לנו דברים משותפים ביחד ואני ישמח להכיר אותך? ולעזור לך ליכנס לעניינים בתנועה את תמיד מוזמנת למעו"ז פתח תקווה להכיר את כולם לאט לאט תכירי את כולם ותכנסי לכל העניינים

כןן..אבל..

קצת לא נעים לי..אני לבד פה מהרצליה שמתעניינת בהקמת המעו"ז.. אני מתביישת טיפה לבוא לבד... אני לא מכירה אנשים.. מה עושים??

Oded Hashoded

New member
מה שאת חשובת שטוב לך

אני בטווח שאת צריכה לבוא לפגישה ולהכיר עוד אנשייםם.... כי אנחנו רוצים להכיאר אותך ולעזור לך להקים מעו"ז חדש ופורח בהרצליה!

נראה לי..

שאני אתחיל להכיר פה אנשים..נדבר וזה..איי סי..וכשאני ארגיש קצת יותר טוב... אז אני אגיע לפגישות... :) אוקיי.. אז יאללה בואו נכיר..חיחי...

מאמי תבואי אם חברה אפילו

אני יעזור לך להכיר וליכנס לכל העניינים אל תתביישי אצלנו זה משפחה אחת גדולה כולם מכירים את כולם ואת תיכנסי למשפחה הזאת ותהיי חלק מאיתנו

יאללה בואי נכיר

שמי ספיר ממעו"ז פתח תקווה מדריכה כיתות ב' אוהבת לשיר ולרקוד ולשחק (תאטרון) אני במגמת תאטרון לפחות יש לנו דברים משותפים

אלהההה... אל דאגי מאמי...

תהיי כמה ימים בפורום ואת כבר תהיי אחת מאיתנו חיחיחי... דרך אגב.. אני עמית ממעו"ז בנימינה..מדריכה כיתות ב'.. וגמאני אוהבת לרקוד חחח =]...

היי...

כן..הלוואי והחברות שלי היו רוצות להצטרף לנועה..או לשמוע משהו שקשור אליה.. הרבה מהחברות שלי בנוער העובד.. וכל השאר לא בתנועה ולא רוצות לשמוע על תנועה מבחינה אידיאולוגית... בקיצור אני חיילת בודדת במערכה... מקווה שתעזרו לי להשתלב... :)

למעלה