היי אנשים

hagrid23

New member
היי אנשים

קודם כל - חג שמח
כשהגעתי לכאן בפעם הראשונה, ראתי פורום שוקק חיים וכל יום משהו שונה וחדש. מכיוון שזה פורום של מכורים לאינטרנט, אני לא יודע אם לשמוח או להתעצב על כך שאנשים מגיבים פחות, מה גם, שאני מתעדכן לעיתים יותר רחוקות במה שקורה פה, אז אולי אני טועה. היום היה לי דבר מוזר, חיכיתי כל היום לתשובה למייל ששלחתי, או יותר נכון לתגובה, והיא פשוט לא הגיעה... אני ל איודע ממה התאכזבתי יותר, מזה שהיא לא הגיעה, או מזה שהתשובה הייתה אמורה להיות מהאקסית שלי, בכל מקרה, זה לא הגיע, אבל המוזר הוא, שכל היום התחברתי שוב ושוב כדי לבדוק דוא"ל, וזה הדבר היחיד שעניין אותי, אז מצד אחד, אני מפחית שעות גלישה, ומצד שני, מפתח מן תלות כזאת. אני כבר לא יודע מה נסגר איתי בנושא, או שאני מצמצם או שאני תלוי יותר... בכל מקרה, תודה שאתם כאן כדי רק לשמוע, ללא מחוייבות להגיב

הגריד אני כל הזמן מחבבת אותך יותר

ויותר אני כל כך מבינה מה שאתה כותב וכל כך מתחברת לראש שלך תראה כמה זה יפה איך האינטרנט מקשר בין אנשים בגילאים כל כך רחוקים אותי זה מדהים מה שכתבת עכשיו אני יכולתי ממש לכתוב בפעם אחרת ממש מילה במילה כלומר אתה מנסח א ו ת י כל כך יפה אתה פשוט מתוק אמיתי ואני מקוה שתגיע הרבה לכאן לדבר איתי ואיתנו לי ולך יש נטיות משותפות לאופ טופיקיות ועופטרופיקות אז נשתדל ביחד ל"התמשמע..." חג שמח ולילה טוב עדיין מתל-אביב המהפנטת

e-magine

New member
האגריד, שים לב

אתה מספר לנו כאן משהו שנראה כמו אובססיה ממוקדת בזמן לבדיקת אי-מייל, אבל במקרה הספציפי, עד כמה שהבנתי, זה לא זה. הבאת בעיה מחוץ לרשת והיא הרצון שלך לקבל תגובה מהאקסית המאד מציאותית. המייל הוא רק הכלי. נראה לי שאם היית חי במאה ה - 19, היית אומד בפתח הבית כדי לראות אם מגיע איזה שליח עם מכתב.

מכתב שנכתב בנוצה אימגין? טבולה

בקסת של דיו? הנושא פה לדעתי הוא - אובססיביות ואובססיביות זה גם שם המשחק בהתמכרות לנט לא?

hagrid23

New member
אולי יותר משהו כמו יונת דואר ../images/Emo13.gif

אני חושב שאימג´ין צודק, או שאולי אני מעדיף לראות את זה ככה, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאני עדיין כאן.

e-magine

New member
אני מסכים האגריד

כלומר כל מה שאמרתי, הוא שהדוגמא לא היתה המחשה להתמכרות, יש דברים אחרים שכן מצביעים על התמכרות אצלך.

למעלה