היי אנשים,

הדס אור

New member
היי אנשים,

רציתי להתייעץ איתכם, בעיקר בגלל שאתם איתי באותו מסלול( בין צבא לתיכון:]) . גם לכם בטח יש כבר חברים בצבא, האם אתם ממשיכים לשמור איתם על קשר? נכון שזה לא אותו הדבר? אשמח אם תקראו את הפוסט החדש שהוצאתי בנושא, על חברה שלי שיר... אשמח לקבל תגובות בנושא- אני באמת עובדת עצות. שלכם, הדס. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?folderName=hadas4or&EntryId=547558

ycycyc1

New member
כן ברור שזה לא אותו דבר.. אבל

שתדעי לך שעם חברים קרובים כן שומרים על קשר (ברור לא כמו שקשר כמו פעם אבל נפגשים בכל הזדמנות שאפשר ומספרים חוויות). דוגמא אישית זה שהחבר הכי טוב שלי התגייס ובכל זאת אני מתקשר שואל מה קורה ואיך מסתדר ושהוא חוזר חמשושים אז נפגשים כל החבר'ה ויושבים באיזה פאב עד שאין כוח לצחוק יותר :) את הפוסט אני אקרא אחר כך אני קצת עייף בקושי מחזיק את עצמי עכשיו חח

הדס אור

New member
הבעיה היא

שחברה שלי לא יוצאת לחמשושים:| ושהיא כבר יוצאת הבייתה היא כל היום ישנה- ממש כ-ל ה-י-ו-ם! כי היא עושה משמרות לילה וכל היום מתהפך לה- היא מבולבלת של החיים... אני שמחה שאתה שומר על קשר עם חברים שלך, ידיד טוב שלי גם הוא התגייס והוא שומר איתי על קשר מצויין- זה פשוט היא- היא מעין טיפוס מוזר כזה... אוף. לא משנה, תקרא את הפוסט ותבין הכל:} מקווה לראות אותך בתגובות:} תנוח- תשן, העיקר שתעשה את זה לפני הצבא
תודה. שלך, הדס.

ycycyc1

New member
דבר ראשון תודה :) דבר שני..

דבר שני, למרות השעה המאוחרת קראתי את מה שרשמת בבלוג. ובואי אני אגיד לך מה אני חושב.. אני חושב שאת צריכה להרפות קצת, ואם היא תיזום איזה קשר בטלפון או משהו אל תסנני אותה. שאני אומר "החבר הכי טוב" זה לא חבר כמו שבסרטים שכל היום נמצאים ביחד וכל היום מתייעצים בבעיות השונות. לפעמים צריכים להרפות. אולי היא קצת לחוצה סך הכול זאת מסגרת חדשה (ובזה אני באמת לא מבין כי אני בעצמי עדיין לא התגייסתי, אני רק משער) או שאפילו היא מנסה לתת לעצמה בסיס להכיר חברות חדשות כי סך הכול אל תשכחי שאלה יהיו האנשים שהיא תהיה איתם רוב הזמן וחשוב שיהיה קשר טוב או שכל השירות שלה הולך להיות רע.. אני מציע בינתיים תניחי לה קצת.. אולי אפילו תתקשרי פעם בשבוע תראי מה שלומה ואם היא לא עונה אז לא נורא גם אם היא לא מתקשרת חזרה (וכן זה מעצבן אבל אין מה לעשות לפעמים). בכל מקרה זאת רק מה שאני חושב. בהצלחה במה שתעשי בנידון

ycycyc1

New member
בכיף

ואהבתי את מה שרשמת: "הצחוק טוב לבריאות! אז תצחקו" :)

hell cen be fun

New member
גם לי יש חברה כזאת...

היא יצאה לקורס קצינות ולא שומעים ממנה כלום.... אבל זה לא קשור, כי מתי שאני רואה אותה [פעם בחודש-חודשיים] אז היחסים בנינו לא משתנים. קשר טלפוני קיים בנייכן?

הדס אור

New member
אם היית קוראת את הפוסט,

היית מבינה את הכל - אבל לא משנה. לא, היא לא עונה לי לטלפונים- היא לא מחזירה לי הודעות לא קוליות ולא אס אמ אס- אני מתחננת בפניה במשיבון שתתקשר - ושום דבר. היא לא הייתה ככה אף פעם- זה מאד מפליא אותי.. הדס.

אמ.

תמיד יש את התירוצים האלו 'אם היא תרצה היא תתקשר'. סה"כ תחשבי שהיא חוזרת מהצבא [לא קראתי את הפוסט ככה שלא יודעת אם אני עונה לעניין
] ואין לה כוח לכלום אז אם באמת חשוב לך מאנשים את גם יכולה לשמור על קשר. זה קשה, אבל אם באמת רוצים אז אפשר.

הדס אור

New member
זה כל הקטע ..

- איך רואים שלא קראת:|- היא לא מתקשרת ויותר גרוע היא גם לא מחזירה לי טלפונים אחרי שאני מבקשת ממנה במענה הקולי שתחזיר לי איזו שהיא תגובה- כדי שאני אדע שהיא בחיים:| אחרי שכמעט בכיתי לה בפלאפון שאני לא רואה אותה וזה כל כך מפריע לי היא שלחה לי יומיים אחרי את הודעת אס אמ אס הבאה: "זה לא שאני לא רוצה לדבר או לראות אותך פשוט אין לי זמן:| פשוט כרגע החיים שלי מסתכמים בשינה- וזה זמני. אוהבת ומתגעגעת...:(" אוף, לא משנה:( הדס.

ShukyD

New member
האמת שמישהי פעם אמרה לי

שכשאנשים בצבא מהר מאוד נמאס להם מהחברים הקרובים והם מתרחקים ומתקרבים לאנשים היותר רחוקים

הדס אור

New member
כוללני מידי...

את לא חושבת?
בכל אופ, סתם רציתי להזכיר לך שאנחנו עומדות להתגייס עוד חודש ושבוע- + מתרגשת?:p

carmit4

New member
יש ויש

יש לי חברה ששכחה מכולם מאז שהתגייסה וכשהתקשרתי מדי פעם ושאלתי למה אז היא התחמקה בכלמיני תירוצים ויש לי חברה שמאז שהתגייסה מתקשרת אלי כמעט כל יום... זה תלוי בהרבה גורמים... כמובן שאם את רוצה לשמור על קשר עם חברים שלך את תדאגי לשמור איתם על קשר... אין סיבה שתשכחי מהם ותפסיקי לדבר איתם...

למעלה