היי אנשים!

היי אנשים!

מה נישמע,,,,,,, טוב אתם מכירים את הנוהל של תפוז- מה שהושאר יותר משלושה ימים- לא יוקפץ אי לכך: העתק הדבק: ועכשיו ברצינות. אני צריך להרגיש שאני מכיר מוזיקה. עכשיו אני יודע שאני בא לכם עם הדרישה הזאת כל יומיים, אבל תיקחו לדוגמא את השירשור הזה - ברייט אייז?? מרקיורי רייב? קונור? *מתה*
נ.ב: תודה על המינחות!

פלייליסט נוכחי.

מאוד לא מסודר, אני צריכה למיין אותו כמו שצריך, ולנפות חלק. אני חושבת שהבחור שיילך ראשון יהיה- Devendra Banhart, פלצן אינדי עם יותרמידי קבלות (המבקרים חולים לו על התחת, אני קצת פחות. הרבה פחות). ניתן לו עוד שבוע ואם לא- הבחור עף. חדשים ברשימה- Echo and the bunnymen- Siberia- הבחורים מהאייטיז ממשיכים ליצור. משמיעה ראשונה- חביב, לא יותר, אבל יש באלבום הזה משהו מושך. בהורדה- דפנה והעוגיות- הופעה חיה- הן אחלה, אלה. חומרים של ליידי די, והומייגאד- דיסק של נוער שוליים, באדיבות גיליגיי. המלצות אישיות- Dead poetic, Boy sets fire, As I lay dying, Skunk Anansie. השאר פשוט בפלייליסט, נה.

Moreiro

New member
הוא צץ בזכרוני לעתים../images/Emo98.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הפלייליסט לשעה הקרובה.

( הוא משתנה בהתאם למצברוח.) ברי סחרוף, הליברטינז הקיור.

Gizmo16

New member
געעעעעע../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif

ארג, הפלייליסט שלי מורכבת מהשירים הכי חרושים והכי מוכרים והכי נדושים וידועים וכל זה... אז אני שמה בכל זאת, סתם בתור מחווה של רצון טוב, ומקווה שתמצא שם משהו שיעזור
אם זה בסגנון שלך תגיד- ואשים גם את השירים היותר חדשים שלי, וגם את השירים שיש לי בעברית.

כמה הערות:

1. אהאעאעכ זה לא מטריף אותך שצורת האותיות אינה אחידה
(קפיטל בהכל, חלקית קפיטל, הכל בקטנות) 2. ושבחלק מהשירים אין את שם היוצר או 02.שיש_כאלה_דברים_מרגיזים(2) >_____< 3. לשיר Do you have the time של Greenday קוראים Basket Case 4. וה-Bitter Sweet של ה-Verv זה בכלל Bittersweet של ה-Verve. (קטנוני, למי אכפת >_<) 5.
Breakfast at Tiffany's זה *לא* של אואזיס!!!1 זה של Deep Blue Something, ולא, אואזיס מעולם לא עשו לזה קאבר, לא כמה שידוע לי. ארר! 6. California Dreams (זה לא Dreaming?) זה של ה-Mammas and the Papas, לא Namas
סליחה על התקיפות >< פרפקציוניזם סלקטיבי וזה.

Gizmo16

New member
הע../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

כמה הערות: 1. כל הדברים האלה לא מטריפים אותי, אבל עכשיו אחרי שהצבעת עליהם יש סיכוי שהם יתחילו להטריף אותי
תמיד אני ככה... נניח יש עליי זבוב- אני יכולה לא לשים לב, אבל אז מרגע שאומרים לי שהוא עליי- אני אעיף אותו והוא ישגע אותי כל היום
בקשר ל02 וכאלה דברים- בMP3 שלי אני משנה את זה כי אני אוהבת לדעת באיזה שיר אני וכאלה.. אבל במדיה פלייר ממילא אני בוחרת שירים אחרים כל פעם אז לא חשוב לי הסדר
בקשר לכל השאר- תודה שאמרת, על ביטרסוויט (כי תמיד תהיתי אם זה מילה אחת או שתיים) ועל אואזיס- הולך לידע הכללי, ונמס אנד פאפאס- שמתי לב ולא היה לי כוח לתקן, שיעשע אותי... אבל הדברים האלה לא מפריעים לי כלכך
ודבר אחרון- פרפקציוניזם סלקטיבי
הרגת אותי!!!!! זה האוקסימורון הכי טוב ששמעתי מימיי
*הולכת להפיץ את הביטוי עם זכויות שמורות לסיגל*

AGENT SHESH

New member
המ.

פתח טלוויזיה ידידי, והעבר לערוץ M2, שם - מלבד גונזו המציק ושלל תוכניות מיותרות, תמצא מוזיקה טובה במיוחד. כמו כן - בVH1 תוכל למצוא שעות של מוזיקה טובה מאוד בתוכנית VH1 HITS. מספר המלצות ממש משם: Oasis - Whatever Sinead O'Connor - Nothing Compares to You Katie Melua - Nine Million Bicycles Nickelback- Photograph Oasis - Some might say Pulp - Common People Take That - Back For Good (זה האמת סתם בגלל שהיה נחמד לראות את רובי כצעיר ואת הבוי בנדז במיטבן.) כמו כן, ישנם מספר שירים שאינך יכול להתעלם מקיומם, פשוט כי הם שירים ענקיים, גרר, שיעשו לי ילד, וכו': קודם כל - כל אבל כל השירים של לייפהאוס. בלי זה אין לך מה לדבר בכלל..
Jewel - I'M Leaving On A Jetplane Baccara - Yes Sir I can Boogie Stars - Ageless Beauty Scorpions - Wind of Change הא, ואיך שכחתי את ג'רארד גררר
שחור בעיניים
: My Chemical Romance - The Ghost Of You My Chemical Romance - Helena והשיר - השיר האהוב עליי - Nerina Pallot - Patience וזהו בינתיים. ולא, אין לי כח לכתוב עבריים, פשוט תוריד את הכנסיה ומוניקה וצא ידי חובה.
(טוב, אם אתה מתעקש: אביב גפן, בית הבובות, אפרת גוש, אלג'יר, ברי סחרוף, דנה ברגר (זאת היתה.. חמימות חולפת..לפת..לפת..
), דניאל סלומון, היהודים, ירמי קפלן, הפרויקט של עידן רייכל, מטרופולין, מופע הארנבות של דוקטור קספר (אחלום לנצח, בשמלה אדומה, וכל השאר), עברי לידר(
האאא. האנשים החדשים. אחד השירים. וגם השיר האחרון שהוא הוציא ואני משתגע להיזכר איך קוראים לו.), סינרגיה. וזהו.

../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ההודעה שלך למועדפים
אבל מה עם הלהקות(זמרים?) שכתבתי בהודעה הראשונה הכתומה? (יש שלוש)

AGENT SHESH

New member
המ.

ובכן, את ברייט אייז אני מכיר חלקית למדי, משלי, אבל ממה ששמעתי - הוא ממש ממש טוב. מרקיורי רב זה אחלה. וקונור הוא ברייט אייז..

AGENT SHESH

New member
לא.

זה לא מהדיסק האחרון שלו. אוף, אז זה לא השיר האחרון שהוא הוציא, אבל טוחנים אותו ברדיו לאחרונה. אגב, את הדיסק האחרון שלו טחנתי עד דק, אז הייתי יודע אם זה היה משם..

PopPy

New member
תתאר קצת את השיר. :X

מילים, או משהו. [פשוט כי סיקרנת אותי]

למעלה