המ.
פתח טלוויזיה ידידי, והעבר לערוץ M2, שם - מלבד גונזו המציק ושלל תוכניות מיותרות, תמצא מוזיקה טובה במיוחד. כמו כן - בVH1 תוכל למצוא שעות של מוזיקה טובה מאוד בתוכנית VH1 HITS. מספר המלצות ממש משם: Oasis - Whatever Sinead O'Connor - Nothing Compares to You Katie Melua - Nine Million Bicycles Nickelback- Photograph Oasis - Some might say Pulp - Common People Take That - Back For Good (זה האמת סתם בגלל שהיה נחמד לראות את רובי כצעיר ואת הבוי בנדז במיטבן.) כמו כן, ישנם מספר שירים שאינך יכול להתעלם מקיומם, פשוט כי הם שירים ענקיים, גרר, שיעשו לי ילד, וכו': קודם כל -
כל אבל
כל השירים של לייפהאוס. בלי זה אין לך מה לדבר בכלל..
Jewel - I'M Leaving On A Jetplane Baccara - Yes Sir I can Boogie Stars - Ageless Beauty Scorpions - Wind of Change הא, ואיך שכחתי את ג'רארד גררר
שחור בעיניים
: My Chemical Romance - The Ghost Of You My Chemical Romance - Helena ו
השיר - השיר האהוב עליי - Nerina Pallot - Patience וזהו בינתיים. ולא, אין לי כח לכתוב עבריים, פשוט תוריד את הכנסיה ומוניקה וצא ידי חובה.
(טוב, אם אתה מתעקש: אביב גפן, בית הבובות, אפרת גוש, אלג'יר, ברי סחרוף, דנה ברגר (זאת היתה.. חמימות חולפת..לפת..לפת..
), דניאל סלומון, היהודים, ירמי קפלן, הפרויקט של עידן רייכל, מטרופולין, מופע הארנבות של דוקטור קספר (אחלום לנצח, בשמלה אדומה, וכל השאר), עברי לידר(
האאא. האנשים החדשים. אחד השירים. וגם השיר האחרון שהוא הוציא ואני משתגע להיזכר איך קוראים לו.), סינרגיה. וזהו.