היי אנשים!!!!!!!

einzuc

New member
היי אנשים!!!!!!!

אני כל כך מצטערת שלא כתבתי פה מלא אבל מלא זמן, פשוט המחשב קצת השתגע וכשכתבתי הודעות זה לא פירסם אותם, וגם קצת היה לחי קשה לבוא כל יום ולעקוב אחרי ההודעות... אז מה שרציתי להגיד, זה שעכשיו חזרתי סופית (בערך) ואני יבוא לכאן בערך פעם ביום או פעם ביומיים, וגם אם אני לא יכתוב הודעות רק שתדעו שאני תמיד קוראת דיונים (ומנסה להגיב, אבל לא הכי הולך)... ואני מקווה שאתם בכלל זוכרים אותי כי אז אני סתם מבלבלת לכם את המוח, אז סליחה! ולליאת, שמעתי שאתמול הייתה לך יומולדת, אז אם הייתה לך, מזל טוב! -עינת-

הולהההההה!

זו העונה, אני מניחה, בה לכולם נדפקים המחשבים... המחשב שלי תמיד דפוק...אבל, למזלי, הוא לא מתקלקל לגמרי וכו וכו....^-^ אז זה טוב... ותודה רבה! אני מקווה שתמשיכי לכתוב...! את תמשיכי, נכון? נכון? -ליאת-

einzuc

New member
בטח שאני ימשיך לכתוב!

ובנוגע לפאנפפיק שבערך הפסקתי לכתוב לפני חודש כי אני במחסום! אני פשוט לא יודעת איך להמשיך אותו... אז יכול להיות שאני פשוט יתחיל אחד חדש... לא שאני יצליח... אבל שווה לנסות... התגעגעתי!!!!!!!!1
עינת

הייי!

באמת תהיתי לאיפה נעלמת... בכל מקרה, בקשר ליום הולדת של ליאת היה אתמול רק הלועזי. אבל גם אתמול היה היום הולדת הלועזי שלי!!! אבל העברי רק ביום שני, אז יש לכם זמן... s@me @ne

einzuc

New member
אוקיי...

אז מזל טוב גם לך!!!!!! ואני ממש לא זוכרת את התאריך העברי של היומולדת שלי... מממממ..... אבל אני יודעת שנולדתי ביום שלישי בשעה 9 בערב... ומזל טוב לכל מי שחגג יומולדת אתמול! -עינת-
את כולכם!!!!

למעלה