היי אנשים...

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
היי אנשים...

חזרתי !!! אני רואה שכמה דברים פה השתנו (כולל המנהל...), אבל אני מאמין שאני אבין מה הולך פה מהר... ה-G3 היה ענק ! כל כך הרבה כישרון על במה אחת, לאיזה שלוש וחצי שעות... צילמתי תמנות,אבל אני לא יודע מה ייצא... שבוע הבא אני אפתח את הסרט, ואני מקווה שייראו משהו... חוצמזה, לי היה סבבה, ואני מקווה שגם לכם :cool: . המשך כתיבה נעימה !!!

המנהל אותו אידיוט שהיה קודם

רק בכינוי שונה
איך היה??? תספר!!!! ותביא צילומים!!!!

wiz

New member
אוקיי....

כמו שאמרתי היה ע נ ק !!! זאת היתה ההופעה הכי טובה שראיתי, ובחיים שלי לא חשבתי שאפשר להגיע לכאלה רמות... הסאונד בלייב היה ענק, והאילתורים של כולם היו מעולים... הנגנים גם כל הזמן התלהבו מהקטע שזאת הופעה בניו יורק, העיר שבה הם נולדו, וזה גם הוסיף להופעה. המתופפים היו מעולים, פורטנוי נתן שואו כמו שהוא רגיל, והמתופף (המטורף) של ואי נתן סולו של 4 דקות, כשהוא היה לבד על הבמה. מדהים. הבאסיסטים גם היו ענקיים. הבאסיסט שעלה עם פטרוצ´י (של סטיב מורס) נתן סולואים מהירים, ממש במהירות של ג´ון על הגיטרה, והבאסיסט של ואי גם כן נתן שואו ענק, וסולואים מהירים ומלאים בטכניקה... והגיטריסטים... אין מילים... ואי הוא פשוט חיית במה, הוא ניגן הפוך, עם הלשון, עם הידית של הטרמולו (כמו סלייד...) וגם נתן לקהל לשחק לו עם הגשר. פשוט ענק. סטריאני גם היה מעולה, הקהל עמד רוב ההופעה שלו, ואני אפילו התקרבתי עד לאיזה 5 מטר מהבמה בכמה קטעים... אין מה להגיד, הוא מעולה. פטרוצ´י נתן אחלה הופעה, הוא פתח את הערב, וניגן חומר חדש, ובסוף גם את הסולו הרגיל שלו מההופעה פלוס כמה סולואים קטנים ומוכרים שלו (שהוא מנגן עם דרים). ההופעה היתה מעולה, ואני הייתי הולך שוב אם הייתי יכול. בקשר לתמונות, אני מקווה שיראו משהו ושייצא משהו, ואני אפרסם אותן מהר... אני מקווה...

untitled

New member
מניייייייייק

אל תעלב, לא אישי. פשוט, זה נשמע טוב מידי. יותר מידי.

למעלה