היי אנשים

היי אנשים

רציתי לשתף אתכם קצת בכל מני לבטים שעוברים עלי .. מחשבות.. אני פה בקבוץ, לבד.. אין פה ממש אנשים שמכירים אותי.. יש המון אנשים שמתחילים להכיר, המון, אבל כעקרון עדיין התחושה הכללית אחרי שבועיים וקצת היא לבד.. ויש לי פה מישהי שהכרתי קצת ואנחנו כל הפסקה יחד, בחורה ממש מתוקה, והחלטתי לספר לה מה שיש לי במקרה ויקרה לי משו.. אז היא ספרה שכעקרון היא נורא פוחדת מדם וממש תפחד ולא תדע מה לעשות.. אז הרגעתי אותה ורק אמרתי לה שלא צריך לגעת בי, ושכעקרון, בגלל שאני על טיפול תרופתי טפו טפו טפו , לא יקרה לי יותר כלום ואני אהיה מאוזנת.. נראה לי שהיא קצת נבהלה אבל אמרה שזה טוב שספרתי לה ושעדיף שמישו ידע מזה פה בסביבה.. נורא פחדתי לספר לה, אבל הרגשתי שהייתי חייבת מפני שבזמן האחרון הסחרחורות נורא חזרו לי וההרגשה הרעה בראש.. ואני נורא מפחדת.. כי הזמן שבין ההתקף הראשון לשני הוא בדיוק הזמן שבין ההתקף האחרון לעכשיו... אני מקווה שהתרופות יעזרו זהו, רק רציתי לשתף את מה שיש לי בלב... אני פה כל הזמן רואה אתכם...

אגב שמעתי אצל ורדה רזיאל ז'קונט

היום שיש תרופה לאפילפסיה שנותנים להרזיה.. יכול להיות כזה דבר???

Mירב26

New member
פעם ראשונה שאני שומעת על זה...

שווה לעבור אליה? אולי זה יעזור לי לרזות...

Mירב26

New member
תודה אבל...

אם ארד עוד כמה קילוגרמים טובים אראה יותר טוב...

qt1

New member
הבחורצ'יק החדש מתלונן../images/Emo35.gif

לא משנים טיפול אם את מאוזנת רק בגלל שהטופמקס אולי מוריד במשקל והנה כתבה כאן חברת פורום שהיא מכירה מישהי שלא ירדה במשקל! חוץ אמייסה- את לא שמנה ויש לך קשר חדש בלי עין הרע
תלמדי לא לשים...ולברך על מה שיש לך ולא על מה שאין לך ותהני , מה יש? לא מגיע לך?

tropic

New member
הי שוש'קה!

תהיי חזקה ואמיצה, אני בדרך כלל בשתדלת בכלל לא לחשוב על זה. ולא להעסיק את הראש שלי במחשבות על התקף ועל זה שאולי זה יבוא כי ככה זה באמת יבוא. מרוב לחץ שאני מכניסה את עצמי אליו זה יכול לבוא. תנסי להעסיק אותך עם החברה סביבך ועם פעילויות אחרות. תחשבי איזה כיף לך להיות בקיבוץ ורק לחשוב חיובי כל הזמן. ומה שיקרה יקרה!!!! שיהיה לך המשך יום נפלא עם המון אהבה

qt1

New member
שוש גדולה את כאן../images/Emo35.gif

איך את מרגישה הלילה? אני שולחת מסר עם מספר ה
שלי על כל מקרה... מקסימום תקפצי אלי נשתה קפה נדבר. חיבוק מאמי

יפעת 1 2

New member
כל הכבוד

טוב שסיפרת למישהי שאת יכולה לסמוך עליה,וכמה שזה יכול להיות מפחיד ולוקח זמן לספר,הנה התגברת על זה,והעיקר שהצלחת להרגיע אותה,אני בטוחה שבהמשך תכירי עוד ועוד אנשים חדשים...שיהיה רק טוב!

חייםלוי

Member
מנהל
צהרים טובים. ראשית את לא לבד

אם מבחינת אנשים הרי את מוקפת אנשים ושבועיים הם לא כל כך הרבה זמן על מנת להכיר אנשים בצורה יותר יסודית מאשר רק שלום שלום. כבר פגשת בחורה "ממש מתוקה" כהגדרתך. אמנם היא פוחדת מאפילפסיה אבל זה טבעי. ככל שתכירו יותר זמן והיא תראה שאין שום דבר היא פחות תפחד. אם מבחינת האפילפסיה כל הפורום תומך בך ויעזור לך מבחינה נפשית. וגם אם יהיה לך התקף (שלא יהיה) אז לא ישתנה כלום. את עדיין תהישארי אותה בחורה חכמה ומקסימה. לא האפילפסיה מגדירה אותנו כי אם אנחנו מגדירים את עצמנו. בסה"כ עשית מעשה נכון ונבון ללכת ללמוד. נכון שזה מפחיד בהתחלה אבל עם הזמן זה ישתפר.

qt1

New member
../images/Emo23.gif גם צריך לזכור שבפעמים ...

הקודמות לא נטלת כדורים ועכשיו את כן , כך שבאמת זה שונה כשנמצאים בטיפול תרופתי. ובאמת - אני כאן, אנחנו כאן , את יכולה לכתוב זה בסדר גם לפחוד ואני מקווה שנעזור לך להתגבר על הפחד ושלא יקרה כלום. ואת עדיין מוזמנת לקפה ועוגה
יום טוב

אוי, תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

אני באמת אוהבת את כולכם.. תודה על התמיכה... זה באמת עוזר, אני מרגישה היום הרבה יותר טוב :) וקיוטי, אל תדאגי, הקפה והעוגה עוד יהיו יחדיו כשאגיע :) למרות שאני לא שותה קפה, ובדיוק התחלתי דיאטה , אני אסתפק בפרכית ומים :)

חייםלוי

Member
מנהל
זאת המטרה - שתרגישי יותר טוב

עם הקפה או בלעדיו. אולי תסתפקי ב
כזה

למעלה