היי אנשים..

MaYa 181

New member
היי אנשים..

פעם ראשונה שאני משתתפת בפורום הזה. אני גם עושה שירות לאומי דרך שלומית-בהרצליה. עכשיו הייתי3 ימים בבית בעקבות החג והשבת..וזה כל כך כיף...פתאום מתגעגעים הביתה,זה מוזר..:/ אז באמת,הייתי רוצה לשמוע גם מעוד בנות שעוברות את מה שאני עוברת.יהיה נחמד לשמוע איך האחרים מתמודדים... יאללה,נשתמע ...:)

M o n a L i s a

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

תספרי לנו קצת על השירות שלך. איפה את משרתת? מה התפקיד שלך? מה ההתרשמות עד עכשיו? אני לא עוברת את אותו הדבר כי אני גרה בבית...
שיהיה המון בהצלחה, ושנה טובה!

MaYa 181

New member
תודה....../images/Emo13.gif

אני משרתת בקופת חולים בהרצליה.בעבודה שעוד לא ניסו אותה אף פעם-שהיא עבודה סיעודית בטיפת חלב. התפקיד שלי לא מוגדר,ולכן אני עוד לא יכולה לדעת בדיוק מה ההתרשמות שלי ממנו..אם אני מרוצה בכלל..כי עוד לא ממש נתנו לי לעשות את מה שאני אהיה אמורה לעשות כל השנה... אני מאוד מקווה שיהיה טוב...:) החיים בדירה דווקא די אחלה.......אחלה בנות,ומה גם שבאתי לשם עם החברה הכי טובה שלי,ככה שזה בכלל יותר נוח ופשוט לשתינו... אבל עדיין,יש חששות..אני נורא מקווה שהכל יהיה סבבה בהמשך:)

הייבי

New member
עוד לא הגדירו לך תפקיד?

לא נורא.. עדיין נשמע שאת נהנית.. ואני בטוחה שבסוף ימצאו לך מה לעשות.. בהצלחה בשירות..

הייבי

New member
מרוצה

אני נהנית מהשיבוץ.. מהשעות (שנוחות להחריד ולא כוללות שישי) מהמקום והאנשים.. וגם מבנות השירות שאיתי..

G 1 L A T

New member
הייבי

איפה את משרתת, באיזו אגודה? נראה לי שאת מהבודדות שנהנות בשירות הלאומי הזה, אני אישית מתוסכלת עד עמקי נשמתי, והרכזת שלי אמרה לי שהרבה בנות בוכות לה. בכל אופן, אני שמחה בשבילך.

הייבי

New member
סוף כל סוף..

אני משרתת בקופ"ח כללית במכון פיזיותרפיה (אז עובדים רק 5 ימים בשבוע.. והחיים כל כך יפים ששישי חופש) דרך עמותת "שלומית" הרכזת שלי עדנה מקסימה ומאוד עזרה לי בכל התהליך של השירות הלאומי.. וסוף כל סוף אחרי שסבלתי כמו שלא סבלתי בחיים בצבא.. אני כל כך מאושרת... שמצאתי משהו טוב... וקחו עצה מניסיון - תנו לדברים זמן.. לפעמים לוקח קצת זמן להיכנס לעניינים, להרגיש שייכים, חשובים.. לא הכל בא ברגע.. בכל מקרה, אני ממש מקווה בשבילך שתמצאי שירות שיעשה לך טוב- כי שום מקום שירות לא שווה את הסבל שלך...

למעלה