היי אנשים! טוב, אז ככה, אני חדש פה. ורציתי לדעת מי האנשים מאחורי הכינויים..
ק קירליץ New member 21/7/04 #1 היי אנשים! טוב, אז ככה, אני חדש פה. ורציתי לדעת מי האנשים מאחורי הכינויים..
M MS6 New member 21/7/04 #2 נתי!! אחי מה המצב?! אני משה אתה בטח לא מכיר אותי. כולה העברנו כמה מאות שעות של ברון ביחד, וכולה הכנסתי אותך לבית"ר.. אז תעשה כאילו אנחנו מכירים טוף?.. חחח אגב אני עדיין כועס עלייך שלא הלכת לקורסים.
נתי!! אחי מה המצב?! אני משה אתה בטח לא מכיר אותי. כולה העברנו כמה מאות שעות של ברון ביחד, וכולה הכנסתי אותך לבית"ר.. אז תעשה כאילו אנחנו מכירים טוף?.. חחח אגב אני עדיין כועס עלייך שלא הלכת לקורסים.
ק קירליץ New member 23/7/04 #10 כן.. את זה הבנתי... לא הבנתי למה היא שמה לי פרצוף מוזר כזה ליד הכינוי (שאותו אגב היא עיוותה לגמרי...)
כן.. את זה הבנתי... לא הבנתי למה היא שמה לי פרצוף מוזר כזה ליד הכינוי (שאותו אגב היא עיוותה לגמרי...)
M MS6 New member 23/7/04 #12 ../images/Emo24.gifאממ ככה היא.. עכשיו שתוק ותבקש סליחה.. למה הפורום שלה ואם תעצבן אותה היא תמחק אותה!
../images/Emo24.gifאממ ככה היא.. עכשיו שתוק ותבקש סליחה.. למה הפורום שלה ואם תעצבן אותה היא תמחק אותה!
F faith2 New member 23/7/04 #24 למה מיותר? מיותר זה לראות כדור פורח באוויר ולא לזרוק אבן (בתקווה שתפגע )
ק קירליץ New member 22/7/04 #8 תודה רבה.. ובאותה הזדמנות קבלו משחק ממכר: http://www.corwin.ca/gridlock/