היי אנשים!

REDbloodedMAN

New member
היי אנשים!

לא ידעתי שיש לקיילי פה פורום! הידדדדדד חחחח איזה כיף..: ) ":) בתור מישהו שחולה על קיילי באופן נואש, נעים מאוד אנשים!

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני גיא בן 16 מכפ"ס, ספר לנו פרטים על עצמך...

REDbloodedMAN

New member
מי אני?

אני בן (כמעט) 17 מתל אביב, מת על קיילי, אוהב מוזיקת פופ בכלל. =)בשעות הפנאי צופה במכושפות. הדבר שאני עושה הכי הרבה הוא... לצחוק. אהממ מקווה שיצא לנו לדבר נעים להכיר אתכם. וקוראים לי מוטי (אם לא אמרתי ואם כן אז שוב חחח)

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

כמה אלבומים שלק יילי יש לך? אתה אוהב את קיילי של שנות ה2000 או גם של שנות השמונים והתשעים? נאמ אני סקייטי בת 16 וחצי

REDbloodedMAN

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifקיילי קיילי

יש לי את כל האלבומים האחרונים ויש לי את האוסף הכפול שלה של השירים הישנים שאני גם אוהב. קיילי כל הזמן מצאה חן בעיני יש לה גם שירים ישנים טובים. אבל היא רק הולכת ונהיית יותר שווה בטירוף!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifהיא הולכת ומשתפרת עם השנים

אפשר להשוות אותה ליין אבל מבחינת קריירה-לדעתי היא צריכה לחזור למשהו שהיא עשתה בעבר ועכשיו לא עושה-להשתמש בקולש לה
כול האלבומים
איזה מהם הוא האהוב עליך? עלי LY וCIM[האלבום קונפייד אין מי]

כן הבנתי את מה שאמרת!!!אבל אני לא מ

מבינה א-י-ךהוא האלבוםה אהוב עליך לא את מה שאמרת לא היה צורך לחזור על מה שכתבת.

REDbloodedMAN

New member
למה!??../images/Emo108.gif

אחלה אלבום, עם הרבה מאוד פוטנציאל. כל הסינגלים הגיעו למקומות גבוהים. שוקולד, רד בלדד וומן, וכמובן סלאוו. כמו כל האלבומים של קיילי גם האלבום הזה מצויין, ולבינתיים גם כי הוא יחסית חדש אני שומע אותו הרבה. אחלה דיסק לא צריך להעביר שירים כל השירים טובים.

p i n g o

New member
באמת אלבום מצוין,

אבל לא החביב ביותר עליי.... מי יודע, אולי עוד כמה שנים נלמד להעריך אותו מחדש, כמו IP... ודרך אגב, כל הסינגלים של FEVER הגיעו למקומות הרבה יותר גבוהים, ככה שזה לא מדד לאיכות

Nadav נדב

New member
לא fever ולא BL מצויינים לדעתי...

2 האלבומים הגורועים בקריירה של קיילי לדעתי. חמודים, קצביים, קליטים, כיפיים - מלל ושירה עלובים. NOT FOR ME.

כמוני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifואני מסכימה איתך בשני הא

האלבומים בקושי שומעים את קולה של קיילי אני לא מבינה איך אלבום שקיילי בקושי שרה בו-יכול להיות פייבוריטי על מישהו

Nadav נדב

New member
בדיוק. למרות שהמלל בLY לא גאוני,

הקול של קיילי נשמע נפלא, והשירים עצמם נעימים מאוד לשמיעה. הרבה יותר טוב מBL וFEVER. זה שיש שירים "עמוקים" באלבום לא אומר כלום. השירה דפוקה - וקיילי היא זמרת.

נכון,גמני המון פעמים חשבתי -וואי למ

למה LY הוא האהוב עלי?Vמילים בו די טיפשיות ולא מדהימות כמו בIP או באלבומים אחרים פשוט הקולש לה והשירה שם כ''כ נפלאה
אין להשוות לFECER הוא כ''כ...שונה

למעלה