היי אנשים

SKABERS

New member
היי אנשים

כתבתי בפורום הזה כבר איזה 6 הודעות ואני ממש אוהבת אתוו כי כולם ממש נחמדים ואחלה ואז נזכרתי שגם אני צריכה להיות נחמדה ואחלה ואז חשבתי לעצמי שבכלל לא הצגתי את עצמי והתפרצתי בפרעות לפורום... אז אני מתנצלת מעומק ליבי ועכשיו אני יציג את עצמי: קוראים לי עדי רוזנברג אני בת 13 מהקריות תלמידת כיתה ז(עוד חודשיים ח`) בחטיבת ביניים דפנה אבל למי אכפת מכל זה אני חולה על הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!! פחות עליו יותר על הרמיוני ורון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז טוהב לדעת שאני לא לבד וכן, אני אוהבת אותכם באהבה עדי (SKABERS)

S.tal

New member
שלום!

ברוכה הבאה! אני בטוחה שיהיה לך פה נחמד! אהה... ואני גם בת 13, ושנה הבאה אני אהיה בכיתה ח`! (עוד חודשיים), ואני מירושלים, מבית ספר ליד``ה (התיכון שליד האוניברסיטה). בינתיים ביי ביי, ותהני, טל (ואני בת!!!)

S.tal

New member
כן!

כן, אני אליפית! באיזה כיתה אתה? אתה בצופי בית הכרם? אני כן, ואני בטח מכירה אותך! זה מוזר... טל

Panther

New member
תשובה

כן, אני בצופי בית הכרם, אבל לא בטוח שאת מכירה אותי. בואי נעביר את השיחה הזאת לאי מייל טוב? שלחתי לך אי מייל.

Vilia©

New member
היי!!

אני לא מירושלים...אני דווקא צפונית לה...הרבה מאוד צפונית... אני בת 14 ועולה לכיתה ט` (אוף......) ומקווה שיהיה לך כיף פה!!! בברכת ברוכה הבאה... טלי פוטר

הלוהה!

שמי ליאת *קדה קידה מנומסת*. אני בת 14 מרמת גן ואני אמנע מלפרסם שם בית ספר, כי רודפים אחרי בלאו הכי... -ליאת-

MadonnaFan

New member
חי זקנו של מרלין!!!

אתן מהליד``ה??? אחות של בעלה הטרי (ישר מן התנור) של אחותי שם! מכירות את אפרת פנסו??? מעין

LuNaTiC

New member
אהם

אני ענבל בת 15 מעמק יזרעאל בעע ואני כועסת עלייך. -ענבל-

Vilia©

New member
עליי?למה? ודרך אגב...

גם אני מעמק יזרעאל!!! איזה ישוב?

למעלה